Hjertefrekvens som brenner fett: Hvordan er det som beregning og graf for alder

Hjertegenskap brenner fett

Din hjertefrekvens kan hjelpe deg med å måle intensiteten til øvelsen din. For de fleste, hjertet slår i midten 60 og 100 ganger i minuttet i ro. Hjertefrekvensen øker under treningen. Jo mer du trener, desto mer vil din hjertefrekvens øke.

Når du trener i hjertefrekvensens hjertefrekvens, trekker kroppen din til fettreservater for energi i stedet for å bruke sukker og grunnleggende karbohydrater. Dette fører til fett tap.

Andre hjertefrekvenssoner er:

  • Hjertet slår i ro
  • Moderat hjerterytme
  • Mål hjertefrekvens
  • Maksimal hjertefrekvens

Din hjertefrekvens brenner handler om 70 prosent av maksimal hjertefrekvens.

Din maksimale hjertefrekvens er det maksimale antall ganger hjertet ditt skal slå under L & # 8217;. For å bestemme din maksimale hjertefrekvens, trekker du din alder på 220.

For eksempel er den maksimale hjertefrekvensen på en 35 år gammel kvinne 220 minus 35 eller 185 slag per minutt.

For å komme inn i fettbrennende området, vil det være at hjertefrekvensen skal være 70% av 185, som er ca 130 slag per minutt.

Beregning av andre hjertefrekvenssoner

Eksperter anbefaler å jobbe på fra 70 til 85 Prosentandel av maksimal hjertefrekvens i løpet av en «-følge» intens aktivitet. Dette er kjent som en målpuls.

En moderat hjertefrekvens er mellom 50 og 70 Prosentandel av maksimal hjertefrekvens.

Graf av hjertefrekvens brenner fett

Når du bruker følgende tabell, husk at de mer eldre, den nedre hjertefrekvensen brenner. For eksempel, hvis du er 32 år, vil du ønske å bruke det høyeste tallet mellom 31 og 35 for din hjertefrekvensbrenner.

Noen stoffer kan også påvirke hjertefrekvensen, så snakk med legen din hvis du er i tvil.

Alderestimated Fat-Burning Heart Rate i Beats For Minute18-2014021-25136-13926-30133-13631-35129-13236-40126-12941-451221546-50119-12251-55115-11856-60112-11561-65108-11166-70105-11166-70105 -10871-75101-104

Verktøy for å måle hjertefrekvensen

I dag er en rekke verktøy tilgjengelig på markedet som kan hjelpe deg med å måle hjertefrekvensen under treningen og til og med i daglige aktiviteter. Når det er sagt, trenger du ikke nødvendigvis noe ekstravagant for å få din grunnleggende hjertefrekvens.

Tradisjonell sporing

Den billigste måten å måle hjertefrekvensen på er å bruke fingrene til å overvåke håndleddet ditt. Du må stoppe treningen og plassere fingeren på et håndleddet punkt på nakken, håndleddet eller brystet.

Telle hjerteslaget i 60 sekunder (eller i 30 sekunder og multipliser antall slag for to). Nummeret du får er din hjertefrekvens.

Wrist Monitor

Håndleddet kardiovimetre har blitt populære de siste årene fordi de er festet til kroppen akkurat som en vanlig klokke.

For eksempel, Fitbit Charge 2 registrerer håndleddet hele dagen og bestemmer om du er i ditt område, brenner fett, hvile, moderat eller maksimalt under ulike aktiviteter.

Fordelen over tradisjonell overvåkning er at hjertefrekvensen kontinuerlig overvåkes, og det er ikke nødvendig å avbryte aktiviteten for å registrere den.

Ofte måler disse typer enheter også dine daglige skritt, avstanden til treningsøkter, de brente kalorier og klatrede planene, alle som gir deg tid som en vanlig klokke.

Brystbelteovervåkning

Brystband Hjertefrekvensmonitorbånd rundt brystet og juster hjertefrekvensen under øvelsen.

Noen merker, som Garmin Premium Heart Rate Monitor, sender hjertefrekvensen til din kompatible enhet i trådløs modus, vanligvis en klokke, for å få en mer helhetlig visjon om treningen din. Disse stroppene er laget av mykt stoff og er justerbare for å tilpasse seg en rekke kroppsstørrelse.

Du kan bruke skjermer med et brystband i de fleste aktiviteter, inkludert svømming. Men nøye les alle funksjonene før’kjøp. Noen enheter er vanntette, noe som betyr at de kan nedsenkes i vannet;. Andre er motstandsdyktige mot vann, noe som betyr at de bare kan brukes i korte perioder i vann.

Hva fungerer best?

Noen idrettsutøvere foretrekker brystbandmonitorer fordi de føler seg mer presise. I en nylig studereImidlertid har forskere oppdaget at håndleddets skjermer kan være like nøyaktige.

Som et resultat, kan skjermen du velger, avhenge av personlige preferanser, fra # 8217; trening du foretrekker, fra budsjettet og enhver funksjonalitet av den spesifikke enheten.

Velg en fettforbrenning trening

De beste treningsøktene for å komme inn på ditt fettforbrenningsområde varierer fra person til person. Nøkkelen er å overvåke hjertefrekvensen under de forskjellige aktivitetene for å se hvor du lander og går derfra.

Å brenne fett, følg en’moderat aktivitet. Prøv det Samtale test Hvis du ikke er sikker på hvor vanskelig du jobber hardt. Hvis du ikke kan snakke under treningen, jobber du sannsynligvis på kraftige nivåer. Hvis du er litt pusten, men du kan holde en samtale, jobber du sannsynligvis på moderate nivåer, og du kan finne deg i ditt område brenner fett.

En annen måte å bestemme intensiteten til # 8217; trening er basert på individuelle ferdigheter. Moderat og brennende aktiviteter kan virke a fra 11 til 14 av din kapasitet på en skala fra 1 til 20. Hvis du begynner å føle deg mer enn 17 og 19, bremser den: dette er en mer kraftig aktivitet.

Her er noen øvelser som kan hjelpe deg med å nå ditt fettforbrenningsområde:

  • Sakte jogging
  • rask gange
  • AcquaGyM
  • Sykling (mindre enn 10 miles per time)
  • Tennis (Dobbeltrom)
  • rom dans

Selv om du kan være konsentrert på fett, er det fortsatt viktig å øke hjertefrekvensen i det kraftige området fra tid til annen. Arbeidet mer styrker kardiovaskulærsystemet og brenner mer kalorier enn A’moderat aktivitet.

Også L’treningsøkter, for eksempel L’vekslende perioder med å gå og løpe, er en Type effektiv trening Hvem kan hjelpe deg med å miste fett og øke kardiovaskulær form.

Andre måter å miste fett

Foruten alle’Trening er det andre sunne vaner som du kan starte som kan hjelpe deg med å miste fett og redusere den totale vekten.

Følg en diett som fokuserer på hele matvarer

Frukt og grønnsaker skal være en stor del av parabolen din. Integrert frokostblandinger, magert proteiner og fettfattige meieriprodukter er andre gode valg. Prøv å handle langs omkretsen av matbutikken og unngår tilsatt sukker og mettede fettstoffer som er i pakkede matvarer.

Drikk mye vann

Juice og brus tilsatt sukker og kalori. Hvis du ikke liker det, er det enkelt vann, evaluering av det med et kunstig søtningsmiddel eller en sitronplash.

Fra en’se på størrelsen på delene

Restauranter har en tendens til å gi overdreven sjenerøse porsjoner, så vurder å spørre om å ha halvparten av ditt pakkede måltid før du graver. Hjemme, velg en mindre tallerken for måltidene dine. For eksempel, server maten på en tallerken med en størrelse på A’salat i stedet for en av størrelsen på en middag.

Fokus på et sakte og konstant vekttap

Miste mer enn to pund En uke kan ikke være sunn eller bærekraftig. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme ditt vekttapsmål og lede deg til en dietiker for å be om hjelp.

Ta ut mat

Hvis du er ny ALLE’Aktivitet, ta det rolig. L’American Heart Association anbefaler å jobbe på en «8217; moderat intensitet (a 50 prosent av din maksimale hjertefrekvens) For å unngå skade og utbrenthet før du øker intensiteten din.

Du vil kunne øke intensiteten av øvelsen din over tid og se enda flere kardiovaskulære og brente fordeler. Konsistens og hardt arbeid tilbakebetaling.