Hjerteformede brystvorter: Kirurgi eller tatovering

Beskrivelse

Hjerteformede brystvorter er en nylig populær trend i kroppsendring. Denne endringen gjør ikke dine hjerteformede brystvorter i form av et hjerte, men påvirker i stedet det litt mørkere hudvevet rundt brystvorten, kalt areola.

Hvis du liker denne kroppen endres, er det litt informasjon du burde ha før du bestemmer deg for å fullføre den. Fortsett å lese for å ha svar på dine spørsmål om hjerteformede brystvorter.

Hvordan denne prosedyren utføres?

Denne prosedyren kan utføres som nipple graft eller som en tatovering.

Nipple graft

En nippeltransportoperasjon kan utføres av en plastikkirurg. Imidlertid vil mange plastikkirurger sertifisert av rådet gjøre det motvirke deg eller nekte For å utføre denne prosedyren.

Hvis du finner en kirurg som er villig til å utføre en nippeltransplantat for å gjøre ditt hjerteformede areola, virker prosedyren som skal utføres i en steril og sertifisert medisinsk struktur. Som areola helbreder, vil det bidra og deformeres, forlater arr og en ikke-symmetrisk hjerteform.

Det ytre laget av din Areola vil bli fjernet, og huden nedenfor vil ha skjemaet du vil ha. Det kan være nødvendig å engasjere huden på en en annen en annen del av kroppen på kuppens hud for å skape formen på hjertet.

Nippel tatovering

En sertifisert tatoveringsartist kan også gi deg hjerteformede brystvorter. Denne prosedyren innebærer mindre risiko, det er billigere og kan være mindre permanent enn en brystvorte graft.

Noen tatoveringskunstnere spesialiserer seg i kroppsendringer og er sertifisert som en tatoveringskunstnere & # 8220; leger & # 8221;. Denne typen tatovering kan være mer informert om brystet, # 8217; areola og brystvorter.

Midlertidige tatoveringer kan også være en «8217; alternativ for å se om du virkelig liker resultatet før du gjør disse endringene mer permanente.

Tattoo artistene kan mørke din areola, få det til å se mer rosa eller brune eller skape former på brystvevet og rundt brystvorten. L’Medisinsk grade blekk vil bli brukt til å kombinere eller blande med den naturlige fargen på brystvorten. Prosedyren tar omtrent to timer.

Bilde av hjerteformet brystvorten

Andre bilder kan bli funnet online via Tumblr, Instagram, etc.

Det er risiko for denne prosedyren?

Komplikasjonene som kommer fra # 8217; få kroppsendringsprosedyrer som hjerteformede brystvorter er Det er ikke sjeldentog kan være seriøs og permanent. Enhver type kroppsendringsprosedyre kommer Med en risiko for Arr og infeksjoner.

Under helbredelse kan areolaen bløde litt eller ha en klar sekresjon. Tegn på A’infeksjon som krever medisinsk behandling inkluderer:

  • feberen
  • Gul eller hvit avløp
  • smerte og blødning som ikke vil stoppe

Personer som har nippeltransplantasjonsprosedyrer, har ofte problemer med å amme, selv om de gjenoppretter seg riktig fra prosedyren. Det er usannsynlig at en prosedyre som en permanent eller semi-pipermanent tatovering påvirker på P’fremtidig amming.

I mange tilfeller kan en nipple graft forårsake redusert følsomhet på brystvorten. Selv L’aspektet av brystvorten selv kan endres med kirurgi.

C’Det er også muligheten for at Heart Shape & # 8221; Kommer ikke ut den nøyaktige måten du forestiller deg. Som med enhver kroppsendringsprosedyre, vil resultatene avhenge av nivået på ferdighet, erfaring og oppmerksomhet til legen din. Konsistensen av huden, pigmentet, immunsystemet, arrene og helbredelsesprosessen kan også påvirke resultatet.

Selv i det beste av hypoteser, C’er muligheten for at brystvortene dine helbreder på en måte du ikke liker. Som tiden går og brystet endrer form, kan selv aspektet av brystvorten endres.

Hvordan forbereder du deg på denne prosedyren?

Hvis du bestemmer deg for å gjennomgå denne prosedyren, må du gjøre en avtale for konsultasjon før den faktiske prosedyren. Under denne samtalen bringer han fotografiene av ønsket resultat.

Forberedt på eventuelle spørsmål du har på brystvorternes forsiktighet etter prosedyren og hvordan helbredelsesprosessen vil være. Du kan også spørre om kirurgen eller tatoveringen din har utført en lignende prosedyre i det siste, og hvis du kan se eksempler på deres arbeid.

Før du endrer dine hjerteformede brystvorter, må du kanskje fjerne piercinger på brystvorter. Alle piercinger må fjernes før en brystvorte eller en Graft-prosedyre på 8217. Hvis du tar en tatovering på brystvorten, snakk med tatoveringskunstneren hvis piercingene dine vil være et problem.

Hva du kan forvente etter prosedyren

Etter en nippeltransportkirurgi, må du beholde området G’ren, tørr og teppe gravering. Følg forsiktig instruksjonene etter behandling og båndendringer. Selv om du kan gå tilbake til jobb innen en eller to dager, kan du prøve smerte eller du har blitt foreskrevet en smertestillende middel. Det kan anbefales å ikke gjøre trening for den første uken etter intervensjonen.

Når nippelens graft har tid til å feste til resten av brysthuden din (vanligvis omtrent syv dager etter intervensjonen), vil kirurgen komme tilbake til en oppfølging og sjekke hvordan du helbreder.

Innen seks uker fra # 8217; intervensjon, bør du kunne se resultatet av helbredelsen av brystvorten din og gjenoppta alle dine normale aktiviteter. L’Utseende kan fortsette å endres i de kommende månedene.

Etter tatoverte en nippel, må du beholde’renere og tørre området som mulig mens du helbreder. Selv om du kan gå på jobb, vil du kanskje unngå aerob aktivitet eller en øvelse som vil forårsake overdreven bevegelse av brystvevet.

For noen mennesker kan det bli bedt om å bære eller unngå visse typer bras under gjenopprettingsprosessen. De fleste komplikasjoner fra tatoveringer utvikler feil omsorg for det. L’kan bli dekket med død hud som deretter flager som det helbreder.

I 3-5 dager må du unngå å vaske tatoveringen. Når du har gått fem dager, kan du vanligvis gjenoppta normale aktiviteter.

Hvor mye koster denne prosedyren?

Hjerteformede nippelprosedyrer betraktes som en valgfri kroppsendring. Disse endringene i kroppen er ikke dekket av forsikring.

Nipple Graft Surgery er det dyreste alternativet. Hvis du kan finne en kirurg for å utføre denne intervensjonen, kan kostnaden variere fra $ 600 til over $ 5000. Kostnaden vil avhenge av legen din, som utføres på kontoret eller ut av et sykehus, metoden for anestesi og levekostnadene i ditt område.

Kostnaden for tatoveringer på brystvorter varierer i henhold til hvor mye tatoveringskunstneren din kostet alle & # 8217;. For å få en tatovering på begge brystvorter, kan det koste opptil $ 1000. Tatoveringer til brystvorten ofte trenger & # 8220; retusjering og gjenoppretting av form og farge hvert annet år. Dette vil være en ekstra kostnad.

Bunnlinjen

Har området av det tatoverte eller hjerteformede nippelområdet, er sjelden reversibel. Selv om du bruker en semi-permanent tatoveringsblekk designet for å falme over tid, er det ingen garanti for at pigmentet forsvinner helt.

Vurder dette valget nøye og evaluerer alle alternativene dine før du velger å bytte brystvorter.