Hjemmelaget øyedråper er trygge?

Hjemmelaget øyedråper

C’rettssaken Hva flere og flere mennesker leter etter komplementære og alternative legemidler (CAM) for sykdommer og øyeforhold. Men du vil kanskje vente på andre studier før du praktiserer kameraet på øynene dine.

Forbered øyedråpene kan føre til flere risikoer enn fordeler. Tårer er en blanding av olje, slim og vann. De inneholder også oksygen, næringsstoffer og antistoffer som beskytter øynene dine. Enda viktigere er tårer naturlig fri for infeksjoner. Det er vanskelig å holde hjemmearbeidsmiljøet helt sterile og de ubemerkede ingrediensene som laboratoriene der vitenskapelige studier finner sted.

Fortsett å lese for å finne ut hvilken vitenskap sier på # 8217; effektiviteten til hjemmelagde dråper og hva du kan gjøre for å lindre sikkerhetsirritasjon, rødhet eller hevelse.

Vitenskap bak hjemmelagde øyedråper

Du kan være mer interessert i oljer som øyedråper fordi de gir mer smøring og mer varige effekter. En studere Det har oppdaget at olje-vannemulsjoner var mer effektive enn løsningsbaserte hals. Men det er ingen studier på sikkerheten til hjemmelagde rettsmidler som bruker tørre øyeloljer. Ikke alle alternativer har blitt testet selv på mennesker.

Her er hva forskning sier om noen populære ingredienser for øyedråper:

Castor Oil: En pilot studere Oppdaget at A’Allerganfulle hjulolje Emulsjon effektivt produserte en mer stabil lakrimalfilm i minst fire timer. Allergan har avbrutt produksjonen av dette produktet i USA.

Kokosolje: Det er ingen studier på’mann som involverer denne ingrediensen. En studere som brukte kaniner antyder at jomfru kokosnøttolje er trygg for menneskelig bruk, men har ingen betydelig fordel sammenlignet med tradisjonelle øyedråper og saltoppløsning. Videre kan kokosnøttoljer være forurenset.

Omega-3 og omega-6: Studier ble ikke gjennomført på’mann for disse. En celle i 2008 studere Det foreslår videre forskning på fordelene for A-programmet.

Kamille te: på 1990 studere Han konkluderte med at et okularvask på kamille induserer allergier og hevelse. Det er bedre å unngå øyevask basert på te på grunn av potensiell forurensning.

L’Safer alternativet er å kjøpe kommersielle øyedråper. For et trygt øyebaserte øyedråper, bevis Emustil, soyabønneolje. Hvis du er interessert i å bruke naturlige ingredienser, kan du prøve de venstrehåndede øyedråper. Dette svenske selskapet er kjent for deres Homeopathic Eye Drops. Homeopatiske løsninger krever ikke gjennomgang av ethvert myndighetsbyrå, så deres fordeler kan være misvisende.

Sikre hjemmebehandlingsbehandlinger

Det er naturlige måter å behandle irritert øyne på. At du leter etter lettelse for rosa, røde, tørkede eller hovne øyne, her er noen hjemmemedisiner for å stimulere tårer.

Rask lettelse: Hot Pack

Hot wraps er en effektiv terapi for tørre øyne. En studere Han oppdaget at oppvarmingen av øyelokkene med en vikle øker lacrimalfilmen og tykkelsen. Hvis du er interessert i fordelene med litt olje, kan du prøve å sette den rundt øynene dine og deretter sette et varmt håndkle på ansiktet ditt eller to minutter.

Teposer: Kaldpakke

Selv om leger forteller å vaske øynene med te, kan du bruke teposer som en kald pakke. En pose med frisk og våt te kan berolige øynene. Svart te kan også redusere hevelse.

Slå øyelokkene og massasje

Hvis du har tørre øyne på grunn av Tøfet, kan du prøve å støte på øyelokkene oftere eller sette opp en timer for å bevege deg bort fra datamaskinen hvert 15. minutt. Du kan også utføre en enkel øyemassasje for å stimulere tårkjertlene. I en rask klemme, prøv å gjenta for å stimulere flere tårer.

Tilleggsinformasjon: 8 tips for å forhindre øyet tretthet «

Forebygging gjennom kostholdet

Du kan også ta spesifikke drywear kosttilskudd. En studere Han konkluderte med at omega-3 fettsyretilskudd kan være til nytte av tørre øyne, spesielt for personer med blefaritt eller meibomio kjertel sykdom.

Her er noen ting å legge til kostholdet ditt for å lindre øynenees tørrhet:

Prøv å spise

 • To porsjoner av høy innhold fisk av omega-3 per uke
 • 300 milligram (mg) av gamma-linolsyre per dag
 • 1000 mg linfrøolje om dagen, delt inn i tre doser

Spise sitrusfrukter, valnøtter, hele korn, grønne bladgrønnsaker og fisk er også bra for generell øyehelse. Andre måter å beskytte øynene mot # 8217; tørr er:

 • Øk fuktigheten i hjemmet ditt
 • Endre filtre på ovner eller balsam d’luft
 • unngår hårføner eller lukker øynene dine når du bruker dem
 • Bruk vernebriller når det er ut av C’er solen eller C’det er vind

Ikke glem å drikke mye vann, siden dehydrering også kan forårsake tørt øye.

Følg den tradisjonelle ruten med benk-øverste øyedråper

Mange tradisjonelle metoder er tilgjengelige for å behandle øynene dine. Du kan prøve Bench produkter. Kunstige øyedråper dra nytte av mer enn bare tørre, røde og hovne øyne. Folk bruker også dem til å redusere allergier, ører og akneinfeksjoner. Se etter øyedråper uten konserveringsmidler for å unngå irritasjon. Du kan bruke øyedråper fra to til fire ganger om dagen.

Tilstand Hva å kjøpe kunstige tårer (IPO-tårer, Oppdatering Plus), Drops of Sanguinorossocolliro Demo Demongestatallergie og kløe Håndtak Antistamin smerte, hevelse, sekreter Halled Håndtak, Artificiali Tearders Pink Antihistamine Klio

Finn ut mer: De beste Pink Eye Remedies »

Kontakt lege hvis øynene i øynene forårsaker smerte. Det kan være et tegn på en infeksjon av A & # 8217, og du kan trenge antibiotika. Legen din kan også foreskrive muntlige eller aktuelle medisiner for tørre øyne. Noen kan hjelpe med tårer produksjon. En annen kortsiktig behandling kan være steroider. I de mest alvorlige og vedvarende tilfeller av øyetørrhet kan legen anbefale kirurgi eller annen behandlingsmetode, for eksempel en okularinnsats eller lysterapi.

Bunnlinjen

Unngå å behandle øynene med hjemmelagde øyedråper, hvis du kan. Tårer er et delikat beskyttende lag og er lett for mikrober av dine gjør-det-selv-øyedråper:

 • forverre dine forhold
 • kompromittere utsikten
 • forårsake øyeinfeksjoner
 • Forsink den sanne diagnosen for øynene dine

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å bruke hjemmelagde øyedråper, må du sørge for at du er:

 • Bruk bare en fersk batch for å unngå bakterielle infeksjoner
 • Bruk rent utstyr som har blitt vasket nylig med varmt vann og såpe
 • Kast bort enhver løsning etter 24 timer
 • Unngå løsningen hvis den ser stibid eller skitten

Kontakt lege umiddelbart hvis du føler deg dobbeltsyn, sløret eller smertevisningen forårsaket av # 8217; bruk av hjemmelagde øyedråper.

Øyehelse er en kombinasjon av kosthold, vaner og generell helse. Det er bedre å behandle årsaken til langsiktig lettelse. Snakk med legen din dersom øynene dine fortsetter å forstyrre deg etter behandling.

Les videre: Cashewnøtter for øyehelse «