Hjemmelaget Enema: Rettsmidler for å lindre forstoppelse hjemme

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

En enema er en metode for å frigjøre tykktarmen med en flytende injeksjon, fundamentalt, oppløsning av tarmene som er påvirket for å hjelpe deg med å poop.

Generelt er en enema gitt for å behandle forstoppelsen. For det første er en liten flaske eller beholder fylt med et trygt væske, som såpe skum eller saltoppløsning. Så væsken sprøytes forsiktig i endetarmen med en ren dyse. Dette styrer løsningen på tarmene for å eliminere det harde eller berørte poop.

Enemas er generelt L’Siste linje D’handling i behandlingen av forstoppelse på grunn av mulige bivirkninger. Kan utføres trygt hjemme så lenge du bruker typer trygge væsker og steriliserte verktøy, som et kit for innenlandske enemas. Men de fleste metodene for innenlands Enema anbefales ikke å bli utført hjemme.

La oss gi en’se på hvilke Sims som er trygge å bruke hjemme, hvilke alternative metoder kan jobbe for behandling av forstoppelse og hvordan man administrerer en enema alene.

Home Enema for forstoppelse

Det er ikke vanskelig å gjøre din enema hjemme. Alt du trenger er et trygt væske og de riktige verktøyene.

Her er hva du skal gjøre før du administrerer enema:

 • Hell om åtte kopper destillert varmt vann i en kopp, en ren bolle eller krukke. Temperaturen på vannet; vann skal være mellom 105 ° F og 110 ° F.
 • Sett en liten mengde (ikke mer enn åtte skjeer) av kastilsåpe, ioded salt, mineralolje eller natriumbutyrat i # 8217; vann. For såpe eller salt kan irritere tarmene. Hvis det er mulig, spør en lege hvor trygg det er for deg å bruke.
 • Få en pose og et rør for rent og sterilisert enema å gi deg enema trygg.
 • Hvis du har tenkt å bruke mineralolje, trenger du bare ren og naturlig mineralolje.

  Home Enema Kit

  Kittene til innenlands Enema kan kjøpes i mange butikker som selger innenlandske helseprodukter. Disse kitene inneholder alt du trenger for å administrere din enema, inkludert posen, røret og renseoppløsningen. I stedet for å skape et helt sett for hjemmeema, kan disse brukes umiddelbart.

  Du kan kjøpe et sett til enhver stor forhandler som selger produkter til hjemmepleie eller ved hjelp av disse kitsene som er tilgjengelige online.

  Det er trygt å gjøre et hjem enema?

  Hvis du bruker den riktige løsningen for rene og steriliserte enema og verktøy, anses en enema som trygt å gjøre hjemme.

  Men skaperne og rengjøring av tykktarmen kan generelt gjøre det forårsake symptomer Hvordan kvalme, dehydrering og tap av din naturlige elektrolytiske balanse. Ikke prøv enema med mindre du snakket med en lege først.

  Du må ta noen forholdsregler for å forhindre mulige bivirkninger eller komplikasjoner. Her er hva du trenger å vite før du gjør et hjem enema.

  Grenene & # 8220; Natural & # 8221; Som sitronsaft eller kaffe kan gjøre mer dårlig enn bra

  Ikke C’er mye vitenskap for å støtte bruken av disse stoffene for de enemergers.

  Citrus eller kaffeforbindelser kan opprøre L’balanse av intestinale bakterier og forårsake komplikasjoner Som rektalforbrenninger, bakterielle infeksjoner og til og med døden.

  Ikke prøv disse typer fiende med mindre du først har konsultert en lege.

  Noen kjemikalier kan forårsake skadelige reaksjoner i tykktarmen

  TIL Klinisk saken 2017 oppdaget at to barn har utviklet en tolon betennelse (colite) og manifestert blodig diaré og oppkast etter å ha mottatt en hjemmelaget hydrogenperoksid enema. Opptil åtte måneder kan være nødvendig for å fullstendig gjenopprette fra denne typen reaksjon.

  Feil eller skitten bruk av redskaper kan føre til farlige komplikasjoner

  Verktøyene som ikke har sterilisert, kan dekkes med bakterier og årsak komplikasjoner Som intestinale infeksjoner. L’Feil bruk av verktøy kan skade den nedre delen av tykktarmen.

  Medisinske alternativer

  Det er alltid tilrådelig å bli administrert av en lege eller bruke alternative behandlinger for å oppløse avføringen, behandle langsiktig forstoppelse eller eliminere skadelige bakterier fra # 8217; tarmene.

  Her er noen alternative behandlinger som en lege kan bruke i stedet for en tradisjonell enema:

  • Laxatives som bisacodile kan stimulere intestinal bevegelse.
  • Medisiner som mesalamin (Rowasa) kan behandle mennesker som har en intestinal inflammatorisk sykdom (IBD) eller ulcerøs kolitt.
  • Probiotiske enstaries kan bidra til å endre intestinale bakterier og forhindre eller kurere problemer eller fordøyelsessykdommer.
  • Glistre med Foley Ballong Åpne endetarmen og den nedre kolonen for å hjelpe intestinale bevegelser til å bevege seg gjennom L & # 8217;.

  Hvordan administrere en enema

  Her er de detaljerte instruksjonene for å administrere en enema for deg selv:

 • Drikke et glass vann; vann eller to for ikke å dehydrere.
 • Hvis det er mulig, forbereder det et rent og tomt badekar der du kan bruke enema. Hvis et badekar ikke er tilgjengelig, spred et rent håndkle på gulvet.
 • Fyll en pose for enema med såpen eller saltet eller ren mineralolje.
 • Lås posen slik at det ikke er noen lekkasjer.
 • Pek rørdelen ned og løsne litt klemmen slik at overflødig luft slippes ut. Dette er viktig fordi luften injisert i tykktarmen kan forårsake gass, hevelse og kvalme.
 • Sett posen på siden av karet der den kan renne, og du kan se hvordan væske forblir.
 • Bruk et trygt smøremiddel for å gjøre røret enklere og behagelig å sette inn.
 • Ligge ned og øker knærne på brysthøyden.
 • Sett forsiktig og sakte røret i endetarmen, avslappende muskler og slik at anus kan presse ut slik at den er lettere. Skriv inn røret bare opptil fire tommer i endetarmen.
 • Gi til væsken tiden til å strømme inn i endetarmen. Gjør sakte og dyp og avslappet puste til posen tømmes.
 • Jeg ekstrakter delikat røret fra endetarmen.
 • Stå opp sakte og gå på toalettet umiddelbart hvis du føler behovet for å ha en tarmbevegelse.
 • Ta bort

  Snakk med en lege om en sikker tarmrengjøring eller behandling for forstoppelse før du prøver å prøve en selv.

  L’Bruke farlige stoffer eller skitne verktøy kan sette deg i fare for å introdusere skadelige bakterier eller forårsake farlige reaksjoner i tykktarmen. Og administrere en feil måte for deg selv eller andre kan skade # 8217; anus, endetarmen eller tykktarmen.

  Ta de nødvendige forholdsregler før du gjør enema alene. Pass på at stoffet er trygt og at verktøyene er helt sterilisert, og følg hvert trinn for å selv administrere enema veldig nøye.