Hjem Remedy med smittsom mollusk: For barn

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Smittsom mollusk er en betingelse for vanlig hud, men irriterende, som kan forekomme hos barn. Det er forårsaket av et virus, så det blir lett overført gjennom direkte kontakt med huden på en infisert person. Det er veldig smittsomt. Når alle dosene har forsvunnet, er det ikke lenger smittsomt.

Viruset forårsaker tydelig og ofte mange fremspring som virker vorter på et barns hud.

Selv om invasive behandlinger eksisterer, for eksempel kirurgisk fjerning, kan noen foreldre prøve hjemmetoder for å redusere utseendet på disse dossene.

Husholdningsbehandlinger for smittsom mollusk

Mange hjemmebehandlinger for smittsom mollusk vil ikke nødvendigvis behandle tilstanden, men de vil lette kløen og prikken som kan forekomme. De fleste av dossene går bort etter tid med tiden. Snakker alltid med barnelege før du starter noen behandling hjemme for å sikre at behandlingene ikke engang har vondt enn bra.

Flourbad D’kolloidale havre

Beroliger irritert og pruriginøs hud med en D & # 8217 melbad; kolloidale havre. The Mel D’Colloidal OAT er Mel D’Finhakkede havre som kan legges til alle «8217; varmt (men ikke varmt) vannvann. D & # 8217 mel; havre har spesielle triglyserider, som er fettsyrer i stand til å belegge huden og ha antiinflammatoriske egenskaper. Du kan kjøpe Flour D’kolloidale havre i pakker på de fleste apotekene eller diskonterte supermarkeder. Du kan også forberede ditt bad sliping av den gamle stilen havre i en kjøkkenrobot eller i en kaffekvern. For å sikre at du har grunn nok L’havre, legg til en skje med havre alle’varmt vann. Hvis de ikke forvandler vann til en konsistens som ligner på melk, må det kanskje male dem mer.

Begrenser din melbad d’kolloidale havre på 10-15 minutter. Lengre kunne tørke opp huden, noe som kan irritere smittsom mollusk. Du kan også blande D & # 8217-melet; kolloidale havre i en bolle eller et glass og fordype oss en klut, påføring av det på områder med irritert hud.

Kjøp mel online d’kolloidale havre.

Te tre olje

Del på Pinterest

A’behandlingsalternativ hjemme er oljen til teenet. Den kan kjøpes i de fleste naturlige produkter og apotek butikker. I følge Journal of Drugs i Dermatology, Tea Tree Oil Applications kombinert med jod to ganger om dagen har betydelig redusert Mollusc-skader.

Mens barn i studien har opplevd en reduksjon av symptomer med den eneste anvendelsen av melaleucaolje, tilbød kombinasjonen av Meleuca og jodolje de beste resultatene.

L’# 8217 olje; te tre er et kjent antiseptisk middel. Men det kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen barn. Test et lite område som ikke er interessert i olje og hvis ikke C’det er reaksjon innen 24 timer bør være trygt å bruke. Videre bør barn ikke konsumere oljen til teenet. Ikke bruk oljen til te-treet på et barn som ikke er stor nok til å forstå betydningen av å ikke spise olje;.

Kjøp online L’Oil Dell’Tea Tree.

Australian Lemon Myrtle

Del på Pinterest

En annen hjemmebehandling som har blitt studert, er myrtus av australsk sitron. Ifølge en studie publisert i magasinet Biomedisin og farmakoterapi, Påfør en løsning på 10% av Australian Lemon Myrtle en gang om dagen reduserte symptomene på 90 prosent eller mer.

Den australske sitron Myrtle er tilgjengelig i de fleste naturlige matbutikker. Kan påføres daglig. Ifølge studien blir skader vanligvis redusert etter 21 dager med vanlig søknad.

Kjøp Australian Lemon Mirto Online.

Kokosolje

L’kokosnøttolje er en olje for beroligende hud som ekstraheres fra modne kokosnøtter fra kokosnøttpalmen. L’olje har et høyt innhold av fettsyrer, som bidrar til å forhindre tørrhet på huden. Disse fettsyrene har også antiinflammatoriske egenskaper. L’Anvendelse av kokosolje på irritert hud kan hjelpe huden med å holde fuktighet, noe som gjør det mindre purriginøst.

L’kokosnøttolje kan kjøpes i de fleste naturlige matbutikker og apotek. Unngå forberedelser som inneholder tilsatte dufter, da de kunne irritere huden.

Kjøp kokosnøttolje online.

Symptomer på smittsom mollusk

Den smittsomme mollusk kan føre til utseendet på fremspring som praktisk talt på ethvert område av kroppen. Dette inkluderer øyne og øyelokk, som forårsaker runde perler med et avrundet senter.

Andre områder hvor et barn kan oppleve dosser inkluderer:

Hvis barn samler dosser, kan dette få dem til å spre seg videre (og barn er ofte veldig gode til å samle inn Dossi).

Andre funksjoner i smittsom mollusk inkluderer:

Legene kan vanligvis diagnostisere smittsomme mollusk som undersøker skader. Men det er også mulig å ta en prøve av en av knuvelene for å bekrefte en diagnose.

Medisinske behandlinger for smittsom mollusk

Etter at en lege har diagnostisert et barn med mollusk, forsvinner dosene vanligvis på egen hånd. Denne prosessen kan ta noen måneder for et år siden.

Hvis et barn er immunkompromittert (som å ha barndoms kreft), kan dossene ta lengre tid å gå bort.

Hvis barnet ditt er større og føles vanskelig for dossene, er det flere behandlinger tilgjengelig på legenes studie. Disse inkluderer:

MERK: Selv om salicylsyren kan kjøpes på disken, er narkotika ikke like sterke som reseptbelagte versjonen. Andre legemidler som en lege kan foreskrive inkluderer tretinoin, benzoylperoksid eller cantaridina. Noen av disse stoffene kan ikke brukes eller anvendes av en gravid person. Snakk med legen din.

L’Anvendelse av behandlinger så raskt som mulig kan forhindre spredning av fremspring. En lege bør forklare potensielle bivirkninger for deg og ditt barn, inkludert:

Behandlingen reduserer sannsynligvis ikke tiden til forsvinden, men kan hjelpe symptomer.

Hindre diffusjonen av smittsom mollusk

I tillegg til å behandle barnets Dossi, kan du også ønske å ta forebyggende tiltak for å hindre dem i å ta eller spre seg til andre barn.

Eksempler på forebyggende tiltak du kan påta seg:

Etter disse trinnene kan det bidra til å forhindre diffusjonen av smittsom mollusk. Det er bedre å holde barnet vekk fra folk som er i kjemoterapi eller på annen måte immunkompromitter.

Kommende trinn

Snakker alltid med barnelege før du bruker hjemmebehandlinger for å sikre at du ikke forårsaker større skade. Hvis du holder din sønns hud ren og tørr og oppfordrer din sønn til å praktisere forebyggende tiltak, bør infeksjonen ikke komme tilbake.