Hjelper hår hengende: Faser, årsaker og behandlinger

Hår hengende og unnvikende alder

En’unnvikende hengende kan begynne å utvikle seg hos menn med alderen Dell & # 8217;. I mange tilfeller, hårtap eller L’alopecia kan behandles med kirurgiske inngrep eller rusmidler.

Kvinner er mer sannsynlig å tynne hår enn en unnvikende hårlinje. Det er imidlertid fortsatt mulig for kvinner å ha en unnvikende hårlinje. Noen eksempler er: Alopecia Frontal Filardante og Traction Alopecia.

Hva er symptomene på A’unnvikende hår hengende?

For menn, # 8217; hår hengende kan starte når som helst etter slutten av puberteten. Når mange menn kommer til Trent’år har de et unnvikende hår hengende. Prosessen starter vanligvis over templene.

Derfra, # 8217; hår som henger tilbake på toppen av hodet. Dette etterlater ofte en hårring rundt den øvre delen av den nakne hodebunnen. Håret som fantastisk kan fortsette å vokse på.

L’hår hengende kan også starte over templene, men håret i midten kan holde seg nærmere pannen. Denne V-formede hårveksten i fronten kalles ofte & # 8220; Vedova Peak & # 8221;.

Sidene og baksiden av hodet kan til slutt bli nakne, selv om mange menn vanligvis er igjen med hår, med mindre jeg øker dem alle. Hos kvinner blir sider og rygg vanligvis lagret, men delen ekspanderer over den øvre delen av hodebunnen og smaker betydelig.

Mer informasjon om Male Baldness »

Hva forårsaker håret hengende?

Halsen i den gjennomsnittlige personen har ca 100.000 Hår som vokser fra folliklene under overflaten av huden. Disse hårene faller til slutt, bare for å bli erstattet av nye hår. Du kan gå glipp av dusinvis av hår hver dag. Hvis hårsekkene er skadet eller C’det er noen medisinsk grunn som forstyrrer vekstsyklusen, resultatet kan være en «8217; hår hengende.

Familie historie

Det ser ut til at håret hengende er en arvelig strekk, med hårsekkene gjengis for følsom av noen mannlige hormoner. Menn som har en familiehistorie av skallethet, er mer sannsynlig å miste håret. Tiderene med hårfall er ofte like fra en generasjon alle & # 8217;.

L’hormon endres

Endringer i hormoner kan også forårsake hårtap hos kvinner, selv om hormonens rolle i tap av kvinnelig hårtap er mindre klart enn i mannlig hårtap. Overgangsalder, for eksempel, kan føre til tynnhår, selv om håret hengende ikke alltid endres.

Hvordan diagnostisert L’hår hengende?

For å forstå hvilken type hårtap du opplever, og dets skyld, bør du konsultere en dermatolog. Legen din vil spørre din personlige og familiehistorie.

En test som legen din kan kjøre, kalles & # 8220; Traction Test & # 8221;. De vil forsiktig trekke noe hår for å se hvor mange fall eller hvor mye de faller.

Et hår- eller hodebunnsstøybiopsi kan også være nyttig for å avgjøre om C’er A’hodebunnsinfeksjon som forårsaker hårtap. Med en biopsi fjerner legen en liten mengde stoff på den berørte kroppen. Stoffprøven vil bli testet i et laboratorium for tegn på infeksjon eller sykdom.

Du kan også ta en blodprøve for å se etter forhold som skjoldbrusk sykdom som kan bidra til håravfall.

Hvordan det blir behandlet l’hår hengende?

Hvis L’unnvikende hår hengende er rett og slett en utvikling av alderen og ikke resultatet av en infeksjon eller et annet medisinsk problem, trenger du ikke omsorg. Hvis en medisinsk tilstand forårsaker hårtap, kan det være nødvendig å ta medisiner.

Medisinering

En immunforstyrrelse kan kreve et stoff som prednison for å bidra til å undertrykke en overaktiv immunrespons.

Hvis du vil prøve å bremse eller reversere hårtap, kan stoffer som minoxidil (Rogaine) være nyttig.

Denne tellermedisinen er en væske som gnides på hodebunnen. Mulige bivirkninger inkluderer hodebunnen irritasjon. Minoxidil har en tendens til å være mer effektiv i å gjenopprette hårveksten i mindre hodebunnseksjoner, i stedet for i større områder.

En annen medisinering, finasterid (Propecia), er en pille som kan bidra til å fremme hårvekst. Sikkerhetseffektene forbundet med finasterid inkluderer redusert seksuell lyst og større risiko for prostatakreft.

Kirurgi

Kirurgiske løsninger på A’unnvikende hår hengende inkluderer hår restaurering kirurgi. Innebærer transplantasjonen av små hodebunnseksjoner og hårsekkene fra baksiden av hodet til de områdene som stoppet voksende hår. Disse lærhettene kan fortsette å vokse hår på en sunn måte i sin nye posisjon. Håret kan fortsette å vokse normalt i de områdene som ga capsene.

Hva er utsiktene for A’unnvikende hår hengende?

A’unnvikende hengende kan være det første skrittet for å bli skallet eller en liten endring i # 8217; hår hengende som aldri utvikler seg. Det kan være vanskelig å forvente i hvilken grad du vil trekke håret hengende.

Noen ganger observere modellen av hårtap av en forelder eller bror kan gi deg en mulig forhåndsvisning. Heldigvis, hvis du vil prøve å gjenopprette hårveksten i de berørte områdene på hodet, er det medisiner og prosedyrer som viste seg å være effektive. En samtale med dermatologen er et godt utgangspunkt.