Hjelp! Mitt barn er kvelende med melk!

Del på Pinterest

Mange foreldre ser ikke # 8217; Tid til å spise med sitt barn. Det er en’mulighet til å knytte og det gir deg noen få minutter med fred og ro.

Men for noen kan den kunstige amming eller amming forårsake kvelning eller kvelningslyder, som er alarmerende hvis du er en ny forelder. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å forhindre barnets kvelning med melk eller kunstig melk.

Hva jeg gjør hvis barnet mitt kveler med melk?

Hvis barnet ditt synes å kvele mye mens du spiser, ingen panikk. & # 8220; kvelning og kvelende under strømforsyningen er vanlig i små barn og sier Robert Hamilton, MD, Faap, Barnelege på Providence Saint John’S Helse sentrum av Santa Monica.

Hamilton sier at barn er født med A & # 8220; Reflex hyper-oppkast & # 8221; overdrevet, men beskyttende, som kan forårsake gag under strømforsyningen. Videre oppkastes barn lett på grunn av deres nevrologiske umodenhet.

& # 8220; Barn vokser og lærer nye måter å bruke kroppen på (og munnen) hver dag & # 8221; Amanda Gorman, CPNP og grunnlegger av samarbeidsrett, en samling konsulenter for den sertifiserte virksomheten av internasjonal styre.

Ofte, bare avbryte fôret og plasser barnet i en vertikal stilling med god støtte til hodet og nakken vil gi dem noen få sekunder for å håndtere problemet.& # 8221;

Gina Posner, MD, en barnelege av MemorialCare Orange Coast Medical Center, sier at hvis barnet ditt begynner å kvele, la det slutte å fôre for en PO & # 8216; og gi ham et klapp på ryggen. Generelt, hvis de kveler med væsker, vil du løse raskt & # 8221; sier.

Fordi babyen min kveler under L & # 8217;?

Den vanligste årsaken til at et barn kveles i løpet av amming, er at melk kommer ut raskere enn barnet kan innta. Vanligvis skjer dette når mamma har en’overdreven melktilbud.

Sekund Leche League International (Llllli), de vanlige tegnene på overskuddstilbudet inkluderer bryst rastløshet, hoste, kvelning eller inntak av melk, spesielt når de senkes, og biter brystvorten for å avbryte strømmen av melk, blant annet.

Du kan også ha en hyperaktiv skuffelse, noe som forårsaker en sterk strøm av melk i barnets munn. Når brystet ditt stimuleres av barnets sug, forårsaker oksytocin frigjøringsrefleksjonen som frigjør melk.

Hvis du har overdreven eller voldelig skuffelse, foregår denne utgivelsen for fort fordi barnet ditt reagerer på riktig måte, noe som gjør det svelg eller kveles under L & # 8217;.

Hvordan kan jeg forhindre at barnet mitt snakket med melk under amming?

En av de første tingene du kan gjøre for å forhindre barnets kvelning mens du spiser, er å endre strømstilling.

For å amme mødre som synes å ha en hyperaktiv skuffelse, anbefaler vi vanligvis å amme i en avslappet posisjon, som reverserer tyngdekraftseffekten og gjør at barnet har større kontroll & # 8221; sier Gorman.

Posner anbefaler å fjerne babyen fra brystet nå og da for å hjelpe ham med å få et pust og sakte ned. Du kan også fjerne babyen fra brystet i 20-30 sekunder når melken senkes for første gang.

I tillegg til en avslappet beliggenhet, anbefaler LLL å ligge på sin side slik at barnet ditt kan la melken dryppe fra munnen når den strømmer for fort.

Det kan også være D’hjelp klemme melk i 1 eller 2 minutter før du bringer babyen til brystet. På denne måten oppstår den sterke skuffelsen før barnet lukkes. Når det er sagt, vær forsiktig med denne teknikken, siden den vil pumpe for lenge til å si til kroppen din for å produsere mer melk og gjøre problemet verre.

Fordi babyen min kveles med den kunstige babyflasken?

Når barnet ditt kveler når han drikker fra en flaske, skyldes det ofte posisjonering. Hold babyen din på ryggen din under flasken med babyflasken, vil føre til en raskeste melkstrøm, noe som gjør det vanskeligere for barnet ditt, sjekk strømhastigheten.

; Vippe bunnen av bunnen av brystvorten høyere øker strømningshastigheten av melk, så vel som en brystvorte med et hull for stort for barnets alder & # 8221; Anbefal Gorman. Tilting flasken for høy kan føre til ufrivillige økninger av rekruttering og bidra til problemer som tilbakeløp.

I stedet, når pleie med flasken en nyfødt, prøv å bruke en teknikk som kalles kunstig kraft. & # 8220; Holde flasken parallelt med bakken, skaper barnet kontrollen av strømmen av melk, som det er i brystet og sier Gorman.

Denne teknikken gjør at barnet ditt kan aktivt trekke ut melk fra flasken ved hjelp av sugegenskapene, og lar deg enkelt ta en pause når det er nødvendig. Ellers har tyngdekraften kontroll.

For barn kunstig matet av flere helsepersonell, sier Gorman at alle menneskene som administrerer fôr, skal utdannes på «8217; kunstig amming i et vedvarende tempo.

Endelig bør du aldri støtte flasken for å mate barnet ditt og gå. Siden de ikke kan kontrollere strømmen av melk, vil den fortsette å komme selv om barnet ditt ikke er klart for å svelge.

Når jeg skal ringe hjelp?

; Mekanismen for svelging er komplisert og krever at forskjellige muskelgrupper jobber sammen i konsert og i riktig tidssekvens og «8221, sier Hamilton. Heldigvis faller Gag vanligvis når barn i alderen og forbedrer svelging.

Men hvis du er en ny forelder eller en omsorgsperson, er det intelligent å ta Infantile Cardiopulmonal Resuscitation (RCP). Selv om sjeldne, en kvelende episode som gjorde ditt blå barn eller miste kunnskap, ville være en nødsituasjon på 8217;.

Hvis du har problemer knyttet til amming, Kontakt en LLL-leder eller Konsulent for L’amming sertifisert av internasjonal styre (IBCLC). De kan hjelpe deg med barnets vedlegg, posisjonering, problemer med overflødig tilbud og problemene med voldelig forlatelse.

Hvis du har Biber-relaterte problemer, ta kontakt med barnets barnelege. De kan hjelpe deg med valget av babyflasker og teats, samt strømstillinger som hindrer kvelning med melk eller formel.

Hvis barnet ditt fortsetter å kvele selv etter å ha senket strømhastigheten, bør du kontakte barnelege for å utelukke et anatomisk mønster som svelging kan være vanskelig.

Ta bort

Når du føler barnet ditt eller kveles under amming, ingen panikk. Fjern babyen fra brystvorten og støtte den for å hjelpe deg med å frigjøre luftveiene.

Ofte vil det ta litt tid før barnet ditt lærer å suge lett. I mellomtiden, prøv å holde barnet ditt i vertikal stilling under strømmen og brems ned strømmen av melk, om mulig. Snart, # 8217; tid på måltidet vil være en søt sesjon av kosninger!