HIV CARE: er i nærheten, vaksine, milepæler i forskning 2019 og mer

Beskrivelse

L’HIV svekkes immunforsvaret og hindrer kroppens evne til å bekjempe sykdommer. Uten behandling, # 8217; HIV kunne føre til fase 3 i’HIV eller # 8217; AIDS. L’AIDS Epidemic startet i USA gjennom årene og # 8216; 1980. De Verdens helseorganisasjon (WHO) estimering at mer enn 35 millioner mennesker har dødd på grunn av sykdommen. For tiden er det ingen kur for hiv, men mange kliniske studier er dedikert til å søke etter en kur. Nåværende antiretrovirale behandlinger tillater folk som lever med hiv for å hindre progresjon og leve et normalt liv. Giant trinn ble gjort mot forebygging og behandling av HIV, takket være:

 • forskerne
 • Folkehelsepersonell
 • Offentlige etater
 • Fellesskapsbaserte organisasjoner
 • Aktivister for HIV
 • Farmasøytiske selskaper

Vaksine

Utviklingen av en vaksine for HIV ville spare millioner av vinstokker. Forskerne har imidlertid ikke oppdaget en effektiv vaksine for hiv. I 2009, a studere Skrevet på Journal of Virology viste at en eksperimentell vaksine forhindret om lag 31% av nye tilfeller. Videre forskning har blitt avbrutt på grunn av farlige risikoer. Alle’begynnelsen av 2013, den Nasjonalt institutt for allergi og smittsomme sykdommer Han avbrøt en klinisk studie som testet injeksjonene av 505 HVTN-vaksinen. Studiedataene indikerte at vaksinen ikke har forhindret overføring av hiv eller redusert mengden HIV i blodet. Vaksinforskning pågår over hele verden. Hvert år er det nye funn. I 2019, Forskere fra’Pittsburgh University Han annonserte at han har utviklet en lovende behandling som tillater dem å:

 • Design noen celler i immunsystemet for å reaktivere HIV i celler som inneholder inaktive eller latente HIV
 • Bruk et annet sett med celler i ingeniørimmunsystemet til å angripe og fjerne celler med HIV-reaktivert
 • Deres funn kan gi grunnleggende for en vaksine mot hiv. Kliniske studier pågår.

  Grunnleggende forebygging

  Selv om det fortsatt ikke er noen vaksine mot # 8217; HIV, er det andre måter å beskytte seg mot overføringen. L’HIV overføres gjennom utveksling av kroppsvæsker. Dette kan skje på ulike måter, inkludert:

  • Seksuell kontakt. Under seksuell kontakt, L’HIV kan overføres gjennom utveksling av visse væsker. Inkludere blod, sæd eller anal og vaginale sekreter. Å ha andre seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) kan øke risikoen for overføring av HIV under sex.
  • Delte nåler og sprøyter. Nålene og sprøytene som har blitt brukt av en person med HIV, kan inneholde viruset, selv om det ikke er blod som er synlig på dem.
  • Graviditet, fødsel og amming. Mødre med HIV kan overføre viruset til sitt barn før og etter fødselen. I tilfeller der narkotika brukes til L’HIV, dette er ekstremt sjeldent.

  Ta noen forholdsregler kan beskytte en person mot kontraherende L & HIV:

  • Test sub-tar til testen for hiv. Spør seksuelle partnerne sin stat før du har sex.
  • Testet og Cure testet for MST. Be de seksuelle partnerne å gjøre det samme.
  • Når du har oralsex, vaginal og anal, bruk en barriere metode hver gang som kondom (og bruk den riktig).
  • Hvis du finner medisiner, må du sørge for at du bruker en ny sterilisert nål som ikke har blitt brukt av noen andre.

  Pre-eksponering Profylakse (Prep)

  Pre-eksponering Profylakse (Prep) er et daglig stoff som brukes av mennesker uten hiv for å redusere sjansene for å kontraherende L’HIV, hvis det blir utsatt. Det er svært effektivt å forhindre overføring av # 8217; HIV i fag med kjente risikofaktorer. Risikopopulasjoner inkluderer:

  • menn som har sex med menn, hvis de har gjort analsex uten å bruke kondom eller hadde en flekk de siste seks månedene
  • Menn eller kvinner som ikke regelmessig bruker en barriere metode som kondomer og har partnere med større risiko for HIV eller en ukjent HIV-stat
  • Alle som delte nåler eller brukte stoffer injisert i de siste seks månedene
  • Kvinner som vurderer muligheten for å bli gravid med HIV-positive partnere

  Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Prep kan redusere risikoen for å kontrahere kjønn på rundt 99% hos personer med risikofaktorer kjent for HIV. For at prepet skal være effektive, må det tas daglig og konsekvent. Alt i fare for HIV bør starte et prep-regime, ifølge en nylig anbefaling av Task Force for US Prevention Services.

  Post-eksponering Profylakse (PEP)

  Post-eksponering Profylakse (PEP) er en kombinasjon av antiretrovirale nødhjelp. Den brukes etter at noen kan ha blitt utsatt for # 8217; HIV. Helsepersonell kan anbefale PEP i følgende situasjoner:

  • En person mener at hun ble utsatt for # 8217; HIV under sex (s. Es., Kondomet brøt eller ingen kondom har blitt brukt).
  • En person har delte nåler under legemiddelinjeksjonen.
  • En person ble seksuelt angrepet.

  PEP bør bare brukes som en metode for nødforebygging. Må startes innen 72 timer med mulig eksponering for displayet til hiv. Ideelt sett starter PEP så nært som mulig til eksponeringstiden. Pep tar vanligvis en måned med vedheft til antiretroviral terapi.

  Korrekt diagnose

  Diagnosen av hiv og aids er et grunnleggende skritt mot forebygging av overføringen av overføringen av # 8217; HIV. Sekund UNAIDS, En FN-divisjon (FN), ca 25% av HIV-positive mennesker rundt om i verden kjenner ikke sin tilstand av hiv. Det er forskjellige blodprøver som helsepersonell kan bruke til HIV-screening;. Selvtitektene i’HIV tillater folk å teste deres spytt eller blod i et privat miljø og motta et resultat innen 20 minutter eller mindre.

  Behandlingstrinn

  Takket være vitenskapelig fremgang, L’HIV regnes som en kronisk håndterlig sykdom. Antiretroviral behandling tillater folk som sameksisterer med hiv for å opprettholde sunt. Reduserer også risikoen for virusoverføring til andre. Om lag 59% av alle mennesker med hiv mottar en slags behandling, andre UNAIDS. Legemidlene som brukes til å behandle HIV, gjør to ting:

  • Redusere viruladningen. Viralavgift er et mål på mengden HIV-RNA i blodet. L’Målet med antiretroviral terapi mot hiv for å redusere viruset til et ikke-detekterbart nivå.
  • La kroppen gjenopprette den normale CD4-celletallet. CD4-celler er ansvarlige for kroppsbeskyttelse fra patogener som kan forårsake HIV for å forårsake # 8217;.

  Det finnes ulike typer medikamenter for HIV: HIV:

  • Omvendt transkriptase Ikke-nukleosidinhibitorer Deaktiver et protein som 8217; HIV bruker til å lage kopier av sitt genetiske materiale i celler.
  • Reverse Transcriptase Nukleosidinhibitorer (NRTI) gir defekte HIV-bestanddeler-elementer slik at det ikke kan lage kopier av dets genetiske materiale i cellene.
  • Proteases inhibitorer deaktiverer et enzym som HIV er nødvendig for å skape funksjonelle kopier av seg selv.
  • Inhibitorer Dell’inngang eller fusjon forhindrer hiv for å gå inn i CD4-celler.
  • Inhibitorer av # 8217; intense hindrer aktiviteten til det intense. Uten dette enzymet, L’HIV kan ikke passe inn i CD4-celle DNA.

  Narkotika for hivene blir ofte tatt i bestemte kombinasjoner for å forhindre utvikling av legemiddelbestandighet. Narkotika for hivs for hiv må antas stadig å være effektive. En HIV-positiv person bør snakke med legen sin før han vurderer å endre stoffet for å redusere bivirkninger eller forårsake behandlingssvikt.

  Ikke påviselig tilsvarende ikke-overførbar

  Forskningen har vist at prestasjonen og vedlikeholdet av en ikke-detekterbar viral ladning gjennom antiretroviral terapi effektivt eliminerer risikoen for å sende HIV til en seksuell partner. Hovedstudiene har Han fant ikke overføringssaker av # 8217; HIV Fra en HIV-positiv partner som vedvarende slettet fra et viralt synspunkt (ikke-detekterbar viralavgift) til en HIV-negativ partner. Disse studiene Han fulgte tusenvis av blandede statuspar i flere år. Det har vært tusenvis av tilfeller av sex uten kondom. Med bevisstheten u = u (& # 8220; ikke detekterbar = ikke-overførbar & # 8221;) får større vekt på & # 8220; behandling som en forebygging (TASP) & # 8221;. UNAIDS har en fil Linse & # 8220; 90-90-90 & # 8221; For å avslutte AIDS-epidemien. I 2020 har denne planen som mål på:

  • 90% av alle mennesker sameksisterer med hiv for å kjenne sin egen stat
  • 90% av alle mennesker med HIV-diagnose antar antiretrovirale legemidler
  • 90% av alle personer som mottar antiretroviral terapi må slettes virfisk

  Milepæler i forskning

  Forskere jobber hardt for å søke etter nye rusmidler og behandlinger for HIV. Sikt å finne terapier som strekker seg og forbedrer livskvaliteten for personer med denne tilstanden. Også, de håper å utvikle en vaksine og oppdage en kur for hiv. Her er en kort titt på ulike viktige søkeruter.

  Månedlige injeksjoner

  A’HIV månedlig injeksjon bør være tilgjengelig i begynnelsen av 2020. Den kombinerer to stoffer: # 8217; # 8217 inhibitor; Intense Cabotegravir og Rilpivirina Nnerti (Edurant). Kliniske studier Han fant at den månedlige injeksjonen var effektiv for å undertrykke det typiske daglige regimet på tre orale legemidler.

  Sikte på tankene til’hiv

  En del av det som gjør det vanskelig å oppdage en kur for hiv er at immunsystemet har problemer med å sikte mot å målrette celletanker med hiv. Immunsystemet er vanligvis ikke i stand til å gjenkjenne celler med hiv eller eliminere celler som aktivt reproduserer viruset. Antiretroviral terapi eliminerer ikke HIV-tanker. Forskere De utforsker To forskjellige typer av omsorg for HIV, som begge kan potensielt ødelegge tankene på # 8217; HIV:

  • Funksjonell omsorg. Denne typen omsorg ville kontrollere replikeringen av’HIV i fravær av antiretroviral terapi.
  • Steriliserende omsorg. Denne typen omsorg ville helt eliminere viruset som er i stand til å replikere seg selv.

  Ødelegge HIV-viruset

  Forskere i’Universitetet i’Illinois i Urbana-Champaign har brukt Datasimuleringer å studere Capside Dell’HIV. Capsen er beholderen av det genetiske materialet til viruset. Beskytter viruset fra # 8217; bli ødelagt av immunforsvaret. Forstå sammensetningen av påkanten og måten den samhandler med sitt miljø, kan hjelpe forskere til å finne en måte å åpne den på. Capside pause kan frigjøre det genetiske materialet i HIV i kroppen der den kan bli ødelagt av immunforsvaret. Det er en lovende grensen i behandlingen og omsorg for hiv.

  & # 8216; Funksjonelt herdet & # 8217;

  Timothy Ray Brown, En amerikansk som en gang bodde i Berlin, mottok en diagnose av HIV i 1995 og en diagnose av leukemi i 2006. Er en av to personer noen ganger kalt & # 8220; pasienten i Berlin & # 8221;. I 2007 fikk Brown en stamcelletransplantasjon for å behandle leukemi og avbrutt antiretroviral terapi. Hiv Det ble ikke oppdaget I ham siden prosedyren ble utført. Studier på flere deler av kroppen ved Universitetet i California, i San Francisco, viste at han er fri fra’HIV. Regnes som «8220; effektivt herdet & # 8221; andre a studere Publisert på PLOS patogener. Det er den første personen som skal kureres av’hiv. I mars 2019, Undersøkelser Det ble offentliggjort på to andre menn som hadde fått HIV- og kreftdiagnose. Som brunt fikk begge menn stamcelletransplantasjoner til å behandle kreft. Begge mennene har også avbrutt antiretroviral terapi etter å ha mottatt transplantasjonene sine. Ved presentasjon av forskningen, & # 8220; pasienten i London & # 8221; hadde vært i stand til å holde seg i remisjon av # 8217; HIV i 18 måneder og telle. & # 8220; pasienten i Dusseldorf & # 8221; hadde vært i stand til å holde seg i remisjon av # 8217; HIV for tre og en halv måned og telle.

  Hvor er vi nå

  Forskere knapt forstått HIV for 30 år siden, for ikke å nevne hvordan å behandle det eller behandle det. I løpet av tiårene har utviklingen av teknologi og medisinske evner ført til behandlinger for de mest avanserte hiv;. Vellykkede antiretrovirale behandlinger kan nå stoppe utviklingen av hiv og redusere den virale ladningen til en person til usynlige nivåer. Å ha en ikke-detekterbar viralavgift, forbedrer ikke bare en persons helse med HIV, men eliminerer også risikoen som overfører hiv til en seksuell partner. Målrettet farmakologisk terapi kan også hindre gravide mennesker fra HIV for å overføre viruset til barna sine. Hvert år tar hundrevis av kliniske studier å finne enda bedre behandlinger for HIV i håp om å finne en kur en dag. Med disse nye behandlingene kommer bedre metoder for å forhindre overføring av’HIV. Les denne artikkelen på spansk.