Hit barn: Fordi det skjer og hvordan å stoppe det avslutter

Del på Pinterest

Vi var alle der: du likte et fredelig spill møte med andre mødre, og så plutselig er freden avbrutt når et barn treffer en annen & # 8211; Med rikelig squeals, gråter og stønner sprengning.

Mens barn, spesielt de små, slår ofte hverandre under spillet, kan det bli stressende for foreldre som prøver å forstå den beste måten å håndtere denne oppførselen på.

Det kan virke pinlig å være foreldrene hvis sønn slår andre på lekeplassen eller alt «Asylum, og du kan spørre deg hvilke tiltak som fungerer bedre for å løse dette problemet.

D’Andre deler, barnet ditt kunne plutselig slå deg eller en bror, og du kan lide privat, og spør deg om du gjorde noe galt.

Ikke bekymre deg, du er ikke alene i denne bekymringen, og uansett om sønnen din slår deg eller andre, er det klare trinn som du kan påta seg for å løse problemet.

Fordi barn streik?

De tester grensene

Som mange barns oppførsel (kaste eple saus på arbeidsblusen, skrik med akutte toner under trafikken på tipset nå), Hitting har et felles tema: Test grensene for det som er akseptabelt.

Hva vil skje hvis jeg gjør det? Finn at broren gråter når han er rammet med en pinne eller slå på en trommel er ikke det samme som slår morens hele sin læringsprosess.

De har ikke utviklet selvkontroll

Hvis du har å gjøre med et lite barn, er deres pulskontroller praktisk talt ikke-eksisterende. De føler seg frustrert, glad eller kjedelig, de uttrykker ham ved å treffe ham, uten å nøle.

Den gode nyheten er at de begynner å vise positiv vekst i Quest’område, andre Undersøkelser, i alderen 3 til 9 år (med en mer betydelig utvikling i jenter enn gutter i Quest’område). Den dårlige nyheten er at mellom 3 og 9 år er det et ganske bredt intervall når du sliter akkurat nå.

De forstår ikke at det er dårlig

Det er også sant at små barn noen ganger bruker styrke uten å være forårsaket av andre, som støtter ideen om at de bare vil se hva som vil skje og ikke har moralsk kompass eller forståelse de kan, men de burde ikke skade de andre .

Forskere studerte Dette fenomenet hos barn i alderen 11 og 24 måneder og konkluderte med at barn i de fleste tilfeller ikke var i vanskeligheter da de slo andre.

De vet ikke hvordan de skal utarbeide sine følelser

En annen grunn til at små barn resort å slå, både hvis andre, det er fordi det er deres måte å styre sin & # 8220; stor & # 8221; følelser.

De føler seg frustrert, men i motsetning til en voksen som rolig kan forklare frustrasjonens følelser til sin partner eller pålitelig venn, har små barn ofte ikke språklig evne eller L’selvkontroll for å stoppe, undersøke hvordan de føler og reagerer i En måte er sosialt akseptabelt, passende eller nyttig.

Små barn kan ha noe, eller føle seg sint, eller føler på en eller annen måte fornærmet av deres venn. Vi er ærlige, hvis noen banket ned det store blokktårnet du bygde for Mezz’Nå kan du slå dem også.

Hva du bør gjøre når barnet ditt treffer?

Heldigvis er treffer ikke bare en og fase du må møte & # 8221; Som foreldre, og det er konkrete trinn du kan påta seg for å hindre, kontrollere og omdirigere barn som slår.

Selv om hvert av de følgende alternativene ikke kan fungere for alle barn, kan du som forelder du dømme som vil fungere for deg. Og ikke vær redd for å utforske flere alternativer gjennom forsøk og feil å se hvilke som er mer fordelaktig for barnet ditt.

Beholde dem fysisk

Ditt instinkt kan være å fysisk beholde barnet ditt når han prøver å slå de andre. Hvis du tror at barnet ditt er ute av kontroll, eller som er fysisk trygg hjelp til å berolige det, kan dette være et alternativ for deg.

Hvis barnet ditt er sterkt, kan det være fysisk vanskelig, avhengig av din størrelse, styrke og ferdighet. Å fysisk beholde barnet ditt, bør ikke være smertefullt for ham på noen måte, men heller som en rolig og avgjørende omfavnelse som hindrer dem i å treffe seg eller andre.

Du kan også snakke med dem rolig, noe som gjør dem kjent med at du holder dem fordi du ikke har råd til dem å skade noen. Når tiden er gått, kan du omdirigere dem til andre oppføringer.

Hvis barnet ditt reagerer negativt all «8217; beholdes, kan det være mer effektivt å vurdere ett av følgende alternativer.

Last ned sønnen din fra situasjonen

L’Vi har allerede hørt alle, kanskje fra våre foreldre: «Hvis du ikke stopper, tar jeg deg med bil (eller i rommet ditt) & # 8221;. Det er effektivt? For noen ja.

Rolig fjerne et barn fra situasjonen kan være en av de beste løsningene på et problem som slår. Vær forberedt på å måtte gjøre mer enn en gang slik at et barn innser at det vil være en klar konsekvens, eller ikke å kunne spille for en PO & # 8216; med andre hvis de streiker.

Hvor du tar dem avhenger av hvor du er. L’bil kan være effektiv hvis du er i offentlig eller hjemme hos en’en annen person. Hvis du er hjemme, velger du et rolig og rolig sted borte fra andre aktiviteter for å hjelpe dem med å gjenta.

Når du er borte fra situasjonen, vil du kanskje diskutere, re-evaluere og roe. Hvor lenge bruker du hver av disse, avhenger av mange faktorer, inkludert alder og forståelse av barnet ditt og tålmodigheten din for øyeblikket.

Det er greit å ta en pause og prøve igjen, og det er greit å bestemme at det er på tide å stoppe.

Diskuter alternativene

Ditt barn kan ikke komme i betraktning at det finnes andre måter å håndtere frustrasjon, sjalusi, sinne og andre følelser med mindre du eksplisitt blir lært og formet disse reaksjonene.

Når en venn griper et leketøy han ønsket, hva er de andre mulige reaksjonene som kunne ha i stedet for å treffe? Pass på at du modellerer oppførsel Hvordan å snakke åpent, flytte bort eller snakke med en voksen av problemer.

Barnet ditt trenger deg til å lære alternativene dine, men dette tar tid å lære og tid til å nå en utviklingsfase der dette vil være effektivt.

Omdirigere

Spesielt med små barn, kan omdirigere dem til en mer hensiktsmessig oppførsel, slik at de glemmer pulsen om å treffe noe. For eksempel, med barn i alderen 1 til 2 år, kan du holde hånden de brukte til å treffe og vise dem en snill touch.

Hvis de vedvarer, distrahere dem fra negativ oppførsel med en’annen aktivitet kan fungere. Det er imidlertid viktig å sørge for at hitting ikke får mer oppmerksomhet enn å ikke slå.

Hvis hver gang du treffer deg plutselig villig til å spille, kan du utilsiktet øke slaget. Pass på at du gir en positiv forsterkning når du ikke er involvert i å treffe.

Gi følelsesmessig støtte

Hvis du treffer synes å være et resultat av en dårlig styring av følelser, kan du prøve å lære flere alternativer for det følelsesmessige uttrykket, som meningen med de forskjellige ordene med følelser, hensiktsmessig til alderen.

Måten du forklarer frustrasjon til et 5 år gammelt barn, kan være svært forskjellig fra et 2-årig barn, men begge kan lære dialog å uttrykke, stresset, gal, frustrert og andre relaterte følelser.

Andre trenger bare bare en klem og følelsesmessig støtte for gode følelser de føler.

Unngå å treffe før du begynner

Se på barnets atferd som vanligvis forekommer i øyeblikk som går foran skudd. Hva er deres typiske utløsere som induserer dem til å slå seg eller andre?

Noen barn avgir frustrerte lyder, for eksempel, nesten som en hund som grover, mens andre begynner å klage på problemet. Du kan se barnet ditt tilnærming et annet barn som løper mot ham, og gir deg et forslag om at slaget er i ferd med å være et problem.

Identifisere disse utløsere og atferd, du er mer sannsynlig å kunne stoppe dem før det skjer, både kommuniserer dem gjennom andre alternativer, og fysisk hindre dem i handlingen.

Hva du ikke bør gjøre når barnet ditt treffer?

Hit eller spank

Selv om spankingen forblir et kontroversielt tema i foreldre sirkler rundt om i verden, er forskning ganske klart som kan forårsake mer skade enn fordeler.

En studie fra 2017, For eksempel viser korrelasjonen mellom spanking og atferdsproblemer. Forfatterne fant at barna som hadde blitt spanket av foreldrene i en alder av 5 år, hadde blitt rapportert av lærere å ha betydelig høyere økninger enn atferdsproblemer & # 8211; Hvordan diskutere, krangle, vise sinne, handle impulsivt og forstyrrende aktiviteter pågår og # 8211; innen 6 år sammenlignet med barn som aldri hadde blitt spanket.

Også, hvis du prøver å modellere en positiv oppførsel for å hjelpe barnet ditt, unngå å slå, kan det være en kilde til forvirring hvis du treffer. Unngå strømkamp som involverer strømforbruket.

En ting er å gå eller ta med babyen din til pause, og en annen straffer det med kraft under tidsavbrudd. Hvis barnet ditt prøver å forlate tidsavbrudd du har etablert, unngå å være vanskelig med ham og i stedet sette det rolig i hans timeout-punkt, forklare hva som må skje, når han kan stå opp og flere detaljer.

Skrik eller reagerer med sinne

Små barn oppfører seg godt med rolige reaksjoner og besluttet, i stedet for å skrike, skrike og recitere med sinne.

Selv om situasjonen kan være veldig frustrerende, dedikere et sekund for å kontrollere dine følelser før du lærer barnet ditt, vil du hjelpe deg med å se deg selv som en autoritær figur som har kontroll over kroppen din, stemmen din, dine ord og dine uttrykk.

Basert din reaksjon på andre foreldre

C’Det er en konstant følelse av feil av moren, skam av mor og press av foreldre i foreldrenes sirkler når det gjelder atferdsmessige valg. Ikke la disse følelsene bestemme valgene du gjør for å hjelpe sønnen din med sin voldelige oppførsel.

Når du skjønner at du endrer din reaksjon basert på ditt miljø eller jevnaldrende, ta et skritt tilbake for å revurdere foreldreverdiene dine gjennom selvrefleksjonen eller samtalen med partneren din.

Tips for å håndtere barns slag

Unngå faktorene som bidrar

Som med mange barnadferd, kan det virkelige problemet ikke være selve oppførselen, men som barnet føles annerledes.

De setter tennene dine? De sov nok eller nærmer seg lur nå? I dag spiste de og ernæringsmessig sunn snacks på ganske hyppige intervaller, eller de kan være sulten når de streiker? De er frustrert for noen, noe som kan bidra til å få dem til å slå hit?

Bla gjennom listen over andre muligheter kan hjelpe deg med å løse problemet hvis det er en enkel løsning som disse.

Tilbyr muligheter for L’fysisk aktivitet

Hvis du noen gang har funnet barna dine rastløse, sier: «De trenger bare å gå ut og løpe rundt & # 8221, du vet allerede sannheten bak korrelasjonen mellom fysisk aktivitet og oppførsel.

Både voksne og barn er lykkeligere, sunnere og i stand til å bedre kontrollere atferd når de spilte nok fysisk aktivitet. Tillat din sønn å engasjere seg i fysiske aktiviteter Hvordan slå på en trommel, slå føttene dine, løpe, hoppe, spille i å spille felt og alt annet som hjelper ham med å bevege seg.

Ta med alle helsepersonell på samme side

Og hvis du, dine foreldre og din baby sitter behandlet skyldig oppførsel på tre forskjellige måter? Kanskje bestemoren, hvis han ler, sier han & # 8220; nei, ingen & # 8221; Og han går, mens du bruker tids-outs. Kanskje barnevakt bruker forskjellige ord fra deg når du snakker om følelser med barnet.

Å ha en samtale med alle barnas assistenter kan sørge for at du møter problemet med de samme strategiene for å sikre en forenet front og en raskere oppløsning.

Ta bort

Det er normalt og normalt å føle seg frustrert og ute av kontroll når barnet ditt treffer seg selv eller andre.

Noen ganger opplever barn bare reaksjonene til andre til deres atferd, og noen ganger er de frustrert, slitne eller motvillige til å dele sine leker. Kom nærmere barnets oppførsel med en rolig oppførsel og ta en plan med alle assistentene på hvilken linje av oppførsel hvis du skal påta seg.

Vær sikker på og over tid, og med din forsettlige veiledning, vil dette også passere.