Himalaya saltbad som behandling for hudforhold og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Salt Dell’Himalaya er en type marine salt ekstrahert ved foten av fjellene i Himalaya, hovedsakelig i Pakistan. De gamle havene har deponert disse saltene for 250 millioner år siden da de danner fjellene på # 8217; Himalaya.

Siden saltsenger har blitt dekket av lava, is og snø i millioner av år, er Himalayas-saltet uten mange moderne forurensninger.

For tiden er Salt Dell’Himalayas er aktivt ekstrahert for salg i form av spiselig salt, lamper, kosmetiske produkter og andre objekter.

The Salt Dell’Himalaya er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert hvit, rosa og oransje. Saltfargeinnholdet bestemmes av mengden sporelementer som den inneholder. Disse inkluderer kalium, jern, kalsium og magnesium.

Det er mange helseindikasjoner laget på Salt Dell’Himalaya. Tilhengere og markedsføring eksperter sier noen ganger at den inneholder 84 mineraler, noe som gjør det så sunnere enn andre typer salt.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: Salt Dell’Himalaya Det ligner på normalt kjøkkensalt i kjemisk sammensetning. Begge inneholder ca 98% natriumklorid. De resterende 2 prosent av saltet av saltet av Himalaya inneholder svært små mengder av mange mineraler, hvorav noen har helsemessige fordeler.

The Salt Dell’Himalaya brukes ofte som forberedelse til badet. Mineralbad av alle slag er populære i hundrevis av år, da de kan gi beroligende lettelse for forskjellige forhold.

Fordeler med saltbadet i Salt Dell & # 8217;

Det er ingen vitenskapelig bevis som viser at Himalayas saltbad er mer fordelaktige for andre typer mineralbad.

Men mineralbad, inkludert Himalayas saltbad, kan være nyttig på følgende måter:

Avslapning og ro

Å gjøre noen type bad kan være en avslappende opplevelse på 8217; avslappende opplevelse. En studere Han oppdaget at bading i varmt vann i 10 minutter kan redusere tretthet, stress og smerte og øke følelser av innstilling og følelsesmessig helse.

Tilhengere hevder at saltet av # 8217; Himalaya er i stand til å generere negative ioner i # 8217; luft, skape den typen beroligende effekt som mange mennesker opplever på en saltvannsstrand.

Selv om dette ikke har blitt demonstrert, tyder anekdotiske tester at folk finner mineralbad, som saltbad i Himalaya, for å være beroligende og avslappende. Noen mennesker bruker også Himalayan saltlamper til denne fordelen.

Gir magnesium

Magnesium er nødvendig for helse. Hjelp musklene til å angripe og slappe av. Det er nødvendig for reguleringen av nervesystemet og bidrar også til å konvertere mat til energi. Hvert kroppssystem krever at magnesium skal fungere skikkelig.

The Salt Dell’Himalaya inneholder spor av magnesium, men har ikke vist seg at det er nok til å gi helsemessige fordeler på badet.

Imidlertid A Vitenskapelig gjennomgang Han oppdaget at magnesium kunne kunne komme inn i lymfesystemet gjennom huden.

En annen Liten studio antyder at sprøyting av en løsning av magnesiumklorid på huden kan redusere smerte forbundet med fibromyalgi.

Rute eksem, akne og psoriasis

Saltet har antimikrobielle egenskaper, som kan gjøre det nyttig for behandling av akne.

Himalayas saltbad kan være en god måte å behandle akne på i områdene i kroppen som er vanskelig å nå hvor utbruddene oppstår, for eksempel ryggen eller skuldrene.

Mineralbad har vist seg å ha fordeler for personer med psoriasis eller eksem. Kan redusere downsizing, rødhet og # 8217; irritasjon.

Sekund National Eczema Association, L’tilsatt salt til badet vann kan redusere brenningen som vannet kan forårsake huden under en alvorlig forverring. Magnesiuminnhold i saltet av # 8217; Himalaya kan også gjøre det nyttig for å redusere huden betennelse.

Beroliger insektbitt

Det er mange hjemmemedisiner for insektbitt. Saltuthengere av saltet av Himalayaer tror at et bad i varmt vann som inneholder Salt Dell’Himalaya kan bidra til å berolige kløe og redusere hevelse.

Himalayan saltbad for å gå ned i vekt og andre anekdotiske uttalelser

Det er ingen tester til støtte for # 8217; Bekreftelse om at Himalayas saltbad hjelper med vekttap.

Til tross for uttalelsene til mennesker, er det ikke noe bevis på at Himalayas saltbad kan håndtere:

 • søvnløshet
 • dårlig sirkulasjon
 • Respiratoriske lidelser
 • opphovning

Himalayan saltbad mot Epsom saltbad

Epsom-saltet inneholder magnesiumsulfat. I motsetning til Himalayas Salt, inneholder den ikke natrium.

Tilhengere av Epsom saltbad tror at det kan lindre muskelsmerter, kløe og solbrenthet.

Siden magnesiuminnholdet er høyere enn saltet av saltet av saltet av saltet av saltet av saltet;.

Uansett hva du ønsker, kan begge typer badekarene fremme en avslappende & # 8217;.

Hvis dine favorittmineraler kommer fra et Epsom salt eller fra et saltbad av saltet Dell, skylling etter. Mineraler kan forlate rester på huden, noe som gjør det til å føle seg tørr eller pruriginøs.

Bivirkninger av saltbad av salt Dell’Himalaya

Saltbadene i Himalaya ser ut til å være sikker.

Men hvis huden din blir irritert eller veldig pruriginøs, skyll badet vann og bruk det ikke lenger.

Hvor å finne saltet av # 8217; Himalaya

Du kan kjøpe Salt Dell’Himalaya i spesialiserte butikker, i naturlige matbutikker og online.

Hvordan ta et bad på det rosa saltet av Himalaya

Ta et bad på det rosa saltet av Himalayaene, kan ikke være omsorg for helsen du lette etter, men det er definitivt avslappende.

Slik gjør du det:

 • Skyll i dusjen for å fjerne smuss, oljer og kosmetiske produkter fra kroppen.
 • Fyll tanken med veldig varmt, men ikke kokende vann.
 • Legg til Salt Dell’Himalaya Alle’Badvann Etter instruksjonene på pakken, vanligvis en håndfull eller to salt. La det oppløse seg.
 • Saltbad kan virke som dehydrere for noen mennesker. Hold et glass ferskvann i nærheten hvis du føler deg dehydrert på badet.
 • Ta et bad i 10-30 minutter. Skyll og tørt.
 • Senere hydrert huden.
 • For et ekstra beroligende element kan du også legge til en essensiell olje på badet ditt, for eksempel lavendel eller rosa.

  Imidlertid ikke legg til den essensielle oljen direkte i badet vann. Legg til fra 3 til 10 dråper essensiell olje til en vektorolje som L’mandelolje, hell deretter blandingen i badet vannblanding.

  Unngå essensielle oljer som kan irritere huden og slimhinnene, for eksempel kanel, vintergrønn eller nellusspiker.

  Ta bort

  Saltbad i Salt Dell’Himalaya visste ikke vitenskapelig å ha helsemessige fordeler.

  Imidlertid kan mineralbadene være beroligende for hud og en avslappende opplevelse. C’er litt ulempe ved å prøve de himalayanske salter på badet ditt.