Hi-Tech hudpleie, hvor ditt nye utseende kan reverseres

Fremgang i teknologi relaterer ikke alltid til å gjøre noe nytt. Noen ganger handler det om å gjøre noe gammelt, men bedre, raskere og enklere. Fra øyeblikkelig og reversibelt nesearbeid til virtuell dermatologi, gir vitenskapen om hudpleie nye innovasjoner til hudbehandlinger og teknologi.

Når det gjelder nye funn fra vitenskapelige studier, ofte utføres i laboratorieforhold med mus, hvirvelløse dyr eller celleplater full av celler, er det ikke alltid klart hva som gjelder for mennesker.

Vi har kontaktet eksperter av dermatologi, estetikk og plastikkirurgi for å gi oss scoop på den nyeste teknologien når det gjelder hudteknologi: Hva er C & # 8217, det er igjen, hva er effektivt og hva det lover for fremtiden.

Kosmetiske prosedyrer for skumle for Dell’engasjement er her

Hvis du er interessert i å prøve din & # 8220; selv, men du er skeptisk på # 8217; ideen å gå under strykejernene for en permanent forandring, ikke fortvil. En av de mest interessante utviklingen i plastikkirurgi de siste årene har vært # 8220; renoplasty ikke kirurgisk & # 8221;. Bruk midlertidige fyllstoffer til å omforme nesen Transformator resultater.

Selv om det ikke er uten Hans risiko (Hvis det er gjort på en uerfaren måte, kan det forårsake blindhet eller skade) og ikke alle mennesker er Ideelle kandidater, Denne minimal invasive metoden i hendene på kvalifiserte fagfolk gir umiddelbare resultater, nesten ingen tid med inaktivitet og er midlertidig.

Med disse fordelene bak, REQUIONE; Fortsett å få popularitet.

Ikke-kirurgisk rhinoplastikk er ikke den eneste lave engasjementet innovasjon som får grunnlag.

Hvis du har unngått BOTOX for frykt for A & # 8220; Frosset Face & # 8221; C’er et nytt alternativ med kortere levetid og raskere resultater.

«Den nye formen for Botox av Bonti Det er en annen botulin serotype, men fungerer fortsatt lik tradisjonell Botox & # 8220; forklarer Dr. David Shafer, en dobbel kommisjon sertifisert plastikkirurg, Shafer plastikkirurgi & New York City Laser Center. & # 8220; [ha] start av handling innen 24 timer, men med en D’kortere handling fra to til fire uker.& # 8221;

Shafer ser fordelene for Botox-brukere for første gang i å prøve det. De som ikke vil engasjere i tre måneder eller ønsker en behandling av # 8217; siste minutt før en flott begivenhet kan også undersøke denne midlertidige behandlingen. Den tradisjonelle Botox, ifølge Shafer, krever normalt tre til fem dager for å begynne å jobbe, og gir denne raske handlingsversjonen alle fordelene uten den lange forpliktelsen.

Den virtuelle er den nye virkeligheten

Du ser på en prosedyre Alle’i utlandet, du har ikke tid til et tradisjonelt besøk på kontoret, eller du står overfor flyr fra # 8217, en annen del av landet for en konsultasjon?

Selv med et enkelt pre- og postoperativt besøk, kan disse kostnadene raskt øke (tenk på flybilletter og opphold på hotellet). Spesielt for permanent kirurgi, vil du ha den beste legen for ditt utseende og din skjønnhetsfilosofi.

Trenden mot telemedisin er ikke bremser ned, sier Shafer, som nesten gjør pre og postoperative besøk.

& # 8220; Jeg kan konsultere dem på Skype før deres besøk på kontoret mitt, sier. Dette gjør det mulig å vurdere om en potensiell pasient er en god kandidat for prosedyren og til og med oppfølging på Skype for å overvåke deres utvinning.

Med dette skiftet kan du prioritere den perfekte passformen med hensyn til nærhet, selv om din favoritt lege er fra # 8217; andre deler av landet. Tenk virtuell før du begrenser søket ditt til lokale leverandører.

& # 8220; Tilpasning og telemedisin vil fortsette å få popularitet med standarder og standarder for’Medisinsk hjelp, som gir Shafer, hvis globale pasientbase noen ganger kan støtte reiseutgifter internasjonalt.

Virtuelle besøk har sine grenser, åpenbart.

Selv om telemedisin kan tilby tilgjengelighet og bekvemmelighet for screening og konsultasjoner, a Diagnose og resepter for behandling eller prosedyrer kan gi bedre resultater hvis det utføres i person.

Mens du kan få en screening av hudkreft fra den kunstige intelligensen i nær fremtid, er disse fremgangene i virtuell medisin et verktøy for å øke tjenestene som tilbys av en kvalifisert profesjonell.

Filter resulterer i virkeligheten

Se legen din fra din sofaes bekvemmelighet er ikke den eneste måten den virtuelle avbildet gjør følelser i hudteknologi. Håndtering av digitale bilder har blitt kraftigere og tilgjengelige på alle nivåer, fra 3-D medisinsk hi-tech modellering til fotoredigeringsprogrammer. Når du trykker på fingeren på smarttelefonen, kan du begrense nesen bare for å se hva du vil.

Disse fremgangene i den digitale avbildet er bølger på alle nivåer, fra pasientmål for å utvikle seg i høyt nivå kirurgisk rekonstruksjon. Moderne bildebehandling programvare, som Virtual kirurgisk planlegging, Det gir ikke bare kirurger mer sofistikerte verktøy i planleggingsfasen, men kan også gi hjelp 3-D-utskrift av personlige installasjoner For rekonstruktiv ansiktskirurgi.

Han endrer også hva folk vil at det skal gjøres. Elsker det eller hater det, vi bor i # 8217; det var selfies, hvor de ærlige bildene er stratifisert med filtre, og bilder av sosiale medier er tungt modifisert med kraftige apper som FaceTune.

I stedet for å bringe et bilde av Scarlett Johanssons lepper som et mål, bruker pasienter flere og flere endrede bilder.

For Dr. Lara Devgan, en plast og rekonstruktiv kirurg, er det ikke nødvendigvis en negativ ting. I en episode av Generelt& # 8220; plast planet & # 8221; Med tittelen & # 8220; fikk kirurgi ligner mine snapchats og facetune selfie & # 8221; han forklarer hvorfor han foretrekker pasienter med berømte funksjoner filtermål.

Bildene endret, beskriver, er en «8220; mikrooptimalisert versjon av ansiktet ditt, [e] Dette er et sunnere sted for kroppsbildet for å ta bildet av en kjendis’# 8221;.

Og teknologien har nådd disse mikroarbeidet.

For eksempel L’økte lepper gikk utover Pout REPLPP. Pasienter og leger blir stadig mer sofistikerte og perfeksjonere prosedyren for å få flere naturlige forbedringer og ikke bare repulkere & # 8221;, sier Shafer.

Indikerer også den nye «8220; løftheisen» 8221; som forkorter avstanden mellom nesen og overleppen. [En leppe ansiktsløftning er] en liten kirurgisk prosedyre med en liten gravering under nesen for å løfte leppen og forme Cupid Bow & # 8221; forklarer Shafer. Og siden dette området faktisk strekker seg med alderen i alderen, kan denne prosedyren ikke føre til en drastisk forandring.

Populære, raske og effektive behandlinger

Selv om det kanskje ikke er en nyhet, blir mikronedling raskt blitt mainstream, med flere hjemalternativer tilgjengelige og beste høytekniske alternativer for dermatologer på jakt etter mer effektive resultater med mindre ulemper.

Forskjellige nye RF-mikronedling & # 8211 enheter; en behandling som kombinerer radiofrekvens med mikronedling & # 8211; Quest & # 8217 ble utgitt; år, ifølge Dr. Estee Williams, en hudlege sertifisert av styret i # 8217; Upper East Side i New York.

Williams bruker utvidelsen Endymed Intensif-enhet Som referansepunkt for ansiktsstyrking. Jeg finner at denne teknologien fungerer bedre enn andre styrking behandlinger, som Thermage og Ultimate, og er mindre smertefullt & # 8221; sier.

Shafer er enig i at Micronedling har vært en populær trend de siste årene, men advarer om at de mest aggressive behandlingene (som ethvert beryktet ansikt på Instagram, spesielt vampyrens ansikt mot hvilke eksperter advarer), bør bare utføres på et medisinsk kontor.

Imidlertid hevder at det er & # 8220; innenlandske mikronedlingruller som kan være svært effektive for pasienter å møte hudstrukturen, pigmentering og til og med redusere arr og # 8221;.

Imidlertid anbefaler Williams mot husholdningsbehandlinger, og forklarer at alt som slår på huden, skal gjøres av en profesjonell på et kontor, i steril tilstanden & # 8221;.

Hold sikkerheten i utgangspunktet hvis du vurderer mikronedling hjemme eller velg A’mer moderat og kontrollert alternativ. Shafer anbefaler Aquagold.

[Denne] Delikat, men effektiv mikrokanaliseringsanordning bidrar til å forbedre penetrasjonen av produktene i de dypere lagene i huden «forklarer. L’Selskapet var opprinnelig en $ 500 kontorbehandling til $ 1500 har gitt ut en hjemmeversjon for $ 120 til $ 250.

Det er mange nye alternativer hjemme som ikke risikerer risikoen for sepsis.

Hvis du er sikker på at badet ditt ikke vil gjøre et rent og sterilt operativtabell, vil sjalu, Williams indikerer LED-produkter hjemme for L’akne og rødhet, som ofte er tilgjengelige i apoteket.

Vi er [også] å se peeling kjemiske syrer tilgjengelig i høyere og kraftigere formuleringer fra benk & # 8221; sier Williams.

Fremtiden er bærbar

Den nye hudteknologien tar tid å utvikle seg fra innledende studier og konsepter til effektive endelige produkter som vi kan bruke trygt. Men C’det er alltid noe spennende alt’Horizon.

I mellomtiden er det to måter å bli høyteknologiske med din solsikkerhet.

L’ORÉAL nylig har gitt ut en liten UV-sporingsenhet av La Roche-Posay som er ganske liten og lett å bli festet til solbrillene, klokken, hatten eller til og med treningen din.

Selv om Williams ikke liker å ha på seg teknologi i lange perioder på grunn av mulig eksponering for stråling, se fordelene med denne enheten: Hvis solvaner av mennesker endres, er det verdt det.

Jeg lurer på om du har på seg en enhet som forteller deg at eksponeringen for UV-stråler er svært høy, får deg til å se etter skyggen din eller bruke solkrem & # 8221;. & # 8220; Jeg tror at hvis han gjorde det, ville det være enormt.& # 8221;

Hvis du ikke er lidenskapelig om slitesterk elektronikk, har Logicink UV gitt ut en fil Midlertidig tatovering med UV-sporing som endrer farge når du har nådd grensen for A’eksponering for trygge UV-stråler. Hold styr på begge deler Kumulativ og sanntid UV-eksponering, Med en enkel visuell endring: Ingen smarttelefonapp er nødvendig.

Fra bekvemmeligheten av å besøke legen din Nesten legen din i myke tøfler for å subtly endre ditt utseende for større sikkerhet, men midlertidig, fremtiden for hudteknologi er alle dine skjønnhetsstandarder.

Selvfølgelig vil plastikkirurger og dermis kunne hjelpe deg med å få utseendet du vil ha. Men fremtiden ser også ut til å gå mot å gi deg, den vanlige personen, mer kontroll, mindre innsats og bedre resultater som du er mer.

Kate M. Watts er en’lidenskapelig om vitenskap og skjønnhetsforfatter som drømmer om å fullføre sin kaffe før avkjøling. Hans hus er invadert av gamle bøker og planter d’krevende leilighet, og ble enige om at hans beste liv er ledsaget av en subtil patina av hunden hår. Du kan finne den påTwitter.