Herpøs utslett mot herpesutslett: særegne faktorer og symptomer

Beskrivelse

Noen mennesker som utvikler en betent og smertefull hudutbrudd, kan være bekymret for at det skal være en herpesutslett. For å hjelpe deg med å forstå forskjellen, vil vi utforske det fysiske utseendet og symptomene på # 8217; herpes sammenlignet med andre vanlige hudutslett.

Symptomer på utslett mot herpes symptomer

herpes

Hvis du har flytende fullblærer & # 8220; fra # 8217; våt utseende & # 8221; Nær munnen eller kjønnsorganene, vil du sannsynligvis bli smittet av viruset Dell’herpes. Når de knekker, er sårene encrusted.

Det er to typer herpes:

 • L’HSV-1 (Type 1 Herpes Simplex Virus) provoserer plager (labial herpes eller feberblære) rundt munnen og leppene.
 • L’HSV-2 (type 2 herpes simplex virus) forårsaker plager rundt kjønnsorganene.

Selv om mange mennesker med viruset i’herpes aldri manifestere tydelige symptomer, de vanligste symptomene inkluderer:

 • Full flytende blister
 • kløe, brenner til huden før sårene vises
 • Influensasymptomer
 • Ubehag under urinering

Kutane utslett

A’utslett er en inflammasjon i huden forårsaket av en serie faktorer som spenner fra irriterende stoffer til huden til sykdommen. Kutane utslett identifiseres ofte av symptomer, inkludert:

 • rødhet
 • opphovning
 • klø
 • stige

Symptomer på spesifikke hudutbrudd er generelt forskjellig fra herpes, selv om de kunne vises i lignende områder av kroppen. De vanlige forholdene som kan forårsake A’utslett inkluderer:

Dermatitt

Dermatitt er en tilstand av huden som forårsaker rødt, pruriginøs og skumlet hud. Det er to typer dermatitt: fra kontakt og atopisk.

Kontakt dermatitt er en’utslett som vises etter at huden berører et irriterende stoff, som en duft eller en kjemikalie. Du vil legge merke til en’utslett på det punktet du berørte det irriterende stoffet og kan også danne blærer. A’utslett etter eksponeringen for den giftige Ivy Ivy er et eksempel på kontaktdermatitt.

Atopisk dermatitt er også kjent som eksem. Er en’utslett som oppstår etter eksponeringen for et allergen. Symptomene inkluderer tykke, skumle og røde flekker på hele kroppen.

I motsetning til # 8217; herpes, dermatitt kan forekomme hvor som helst i kroppen. Kontakt dermatitt vil trolig forsvinne etter L’irriterende eksponering og huden ble avbrutt og huden ble rengjort med en delikat såpe. Atopisk dermatitt kan forhindres fuktighetsgivende huden og unngå å utløse faktorer som varme og kalde dusjer.

helvetesild

L’Herpes Zoster er en smertefull hudutslett som antas å være forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkoppen, varicella-zosterviruset. Selv om symptomene på’herpes Zoster ofte inkluderer kløe, blærer full av væske som L’Herpes, blærene vises vanligvis i et band eller i et lite område på den ene siden av ansiktet, halsen eller kroppen til en en person sammen med en’sint utslett.

 • Behandling for # 8217; herpes zoster. Det er ingen kur for L’Herpes Zoster, men det er antivirale stoffer som acyclovir (zovirax) eller valacyklovir (Valtrex) som legen kan foreskrive for å forkorte helbredende tider og redusere risikoen for komplikasjoner. Legen kan også foreskrive smertestillende stoffer som det aktuelle bedøvelsesmidlet, Lidocaine.

Tinea Curis

Jock kløe er en sopp infeksjon som generelt ser ut som en’rødt utslett med noen små blærer nær kanten av # 8217; utslett. I motsetning til Dell’Herpes, disse blærene generelt ikke er encrusted. Videre vises herpes blærer ofte på penis, mens hudutslettet assosiert med kløe jock vanligvis vises på låret og # 8217; lysken, men ikke på penis.

 • Behandling for jock kløe.Kløen jock blir ofte behandlet med to eller fire uker med vasking med en antifungal sjampo og anvendelsen av en aktuell antifungal krem.

Scabies

Scabene er en «8217; svært smittsom hudinfeksjon forårsaket av sarkoptene sarcoptes sarcoptes som kryper inn i huden for å legge egg. Mens # 8217; herpes vanligvis er i munnen og i det # 8217; kjønnsområdet, kan scabiene bli funnet hvor som helst på kroppen. A’scabic angrep manifesterer seg som rødhet eller utslett, noen ganger viser tegn på små kviser, fremspring eller blærer. Sår kan vises når området er riper.

 • Behandling for scabies: Sannsynligvis vil legen foreskrive en aktuell scabicid lotion eller krem ​​for å drepe scabies kvaler og eggene sine.

Kjønnsvorter

Som følge av den menneskelige papillomavirusinfeksjonen, er kjønnsvorter typisk kjøttfargede fremspring som ligner blomkål topper i motsetning til bladene forårsaket av # 8217; herpes.

 • Behandling for kjønnsvorter sammen med aktuelle reseptbelagte legemidler, kan legen foreslå kryoterapi (frysing) eller en laserbehandling for å fjerne vorter. Det er ingen kur mot menneskelig papillomavirus, så ingen behandling er garantert å fjerne vorter og forhindre at de tar.

Razor Burn

Barbering av pubic hår kan ofte skape hudirritasjon og inngrodd hår, med følgelig røde fremspring som kan byttes for sår fra herpes. L’Razor Burn er en’hudutslett som ligner på akne. Det inngrodde håret ser ut som kviser med et gult senter, mens sårene fra herpes virker flere blærer fulle av væske med gjennomsiktig væske.

 • Behandling for barbermaskinen brenner. Det er mange måter som folk står overfor barbermaskinen brenner, alt fra aktuelle benk-topp kremer med hydrokortison til hjemmemedisiner som den aktuelle anvendelsen av amamelid eller meleucaolje.

Kjøp L’hydrokortison.

Kjøp Amamelide.

Kjøp Melaleuca Oil.

Rådfør deg med legen din

Noen kutane utbrudd bør behandles av legen. Løs en avtale med legen din hvis:

 • Du føler deg ubehagelig på poenget med å miste søvn eller ha problemer med å konsentrere seg om dine daglige aktiviteter
 • Tenk på å ha herpes eller en’annen seksuell overføring sykdom (MST)
 • Tenk huden din er smittet
 • Du fant omsorg for deg ineffektive

Outlook

Hvis du har en’utslett, tror du det kan være # 8217; herpes, ser nøye ut og sammenligner det fysiske utseendet og symptomene på # 8217; utslett med de av «8217; herpes og andre vanlige hudutbrudd. Uansett hva dine observasjoner, er det lurt å diskutere dine bekymringer med legen din som vil gi forslag til behandling av all hudbetennelse.