Herpes Zoster på ansiktet: Symptomer, Behandlinger og mer

Herpes zoster på ansiktet

L’Herpes Zoster, eller Zoster, er en vanlig infeksjon som oppstår på grunn av et virus Dell’herpes.

L’Herpes Zoster er en’utslett som vanligvis vises på den ene siden av brystet og på baksiden. Det kan også vokse på den ene siden av ansiktet og rundt øyet.

Tilstanden kan være svært smertefull og noen ganger kan ha langsiktige bivirkninger. Ingen behandling er tilgjengelig for L’Herpes Zoster, men for tidlig behandling kan redusere risikoen for alvorlige komplikasjoner.

Hva er symptomene på ilden i Sant’Antonio?

L’Herpes Zoster forårsaker en rød hudutslett som danner et bånd på den ene siden av kroppen eller ansiktet. L’utslett kan vises hvor som helst på kroppen din eller i forskjellige poeng. De Den nest vanligste Siteutslett er ansiktet. Det kan spre seg fra # 8217; øre til nesen og pannen. Det kan også spre seg rundt ett øye, forårsaker rødhet og hevelse i øyet og # 8217; omgivende område. L’Brannutbrudd av Sant’Antonio oppstår av og til i munnen.

Mange mennesker føler seg en følelse av prikkende eller brennende dager før de første røde fremspringene vises.

L’utslett begynner som kniver full av væske eller skade. Noen mennesker har noen bunter av spredte blærer, og andre har så mange som ser ut som en & # 8217;. Blærene i endepause, Exud og Form Crusts. Etter noen dager begynner skorpene å falle.

Andre symptomer på Sant & # 8217 Brann; Antonio er:

 • klø
 • Taktfølsomhet
 • smerte
 • utmattelse
 • hodepine
 • feberen

Hvilken årsak l’herpes zoster?

Varicella-Zoster-viruset forårsaker zoster herpes. Dette er det samme viruset som forårsaker vannkopper eller vannkopper. Du kan bare ta Zoster Herpes hvis du har hatt The CickenPox.

Etter å ha tilbakestilt fra vannkoppen, forblir viruset i kroppen din for resten av livet ditt. Det kan forbli sove for alltid, men hvis du reaktiverer, får du # 8217; herpes zoster. Det er ikke klart nøyaktig hva viruset reaktiveres, men det er mer sannsynlig å skje hvis du har et kompromittert immunsystem. Du kan få det i alle aldre, men risikoen øker etter 60 år. Det er ikke engang klart hvorfor noen får zoster herpes hovedsakelig på ansiktet.

Hva er de mulige komplikasjonene i Sant’Antonio?

L’Herpes Zoster på ansiktet ditt kan forårsake ulike komplikasjoner avhengig av hvor L & # 8217 vises; utslett på ansiktet ditt.

øyne

L’Herpes Zoster rundt øynene er en alvorlig tilstand. Viruset kan slå alle deler av det ytre og indre øyet, inkludert hornhinnen og nerveceller som reagerer på lys. Symptomene inkluderer:

 • rødhet
 • opphovning
 • opphovning
 • infeksjon
 • Visjonsproblemer

L’Herpes Zoster i eller rundt øynene kan føre til permanent blindhet.

Ører

L’Herpes Zoster nær eller i # 8217; øre kan forårsake infeksjoner. Dette kan føre til:

 • Hørselsproblemer
 • Balanseringsproblemer
 • ansiktsmuskulær svakhet

Noen ganger vedvarer disse symptomene lang tid etter L’utslett har blitt løst, blir enda permanent.

Munn

Hvis Sant & # 8217 Brannutbruddet utvikler seg i munnen, kan det være veldig smertefullt og gjøre det vanskelig å spise til det er løst. Det kan også endre din følelse av smak.

Andre komplikasjoner

En av de vanligste komplikasjonene i Sant’Antonio er den posterpetal neuralgia. Denne tilstanden forårsaker smerte på det punktet hvor du hadde utslett, selv etter at den er helbredet. Kan vare uker, måneder eller år.

Hvis du har A’bakteriell infeksjon på # 8217; utslett, kan du ha permanente arr.

L’Herpes Zoster forårsaker en liten stigende risiko for hjerneslag fra noen få uker noen måneder. Denne risikoen er større hvis du har L’herpes zoster på ansiktet.

L’Herpes Zoster kan slå hjernen, ryggmargen og blodårene, men det er sjeldent. Lungebetennelse og cerebral betennelse er mulige.

Komplikasjonene mandat rundt 1 prosent 4 av mennesker med herpes zoster alle’sykehus. Om lag 30 prosent av dem har et undertrykt immunforsvar. L’Herpes Zoster fører til om lag 96 dødsfall hvert år i USA.

Hvordan diagnostisert L’Herpes Zoster?

Hvis du har symptomene på ilden i Sant’Antonio, spesielt hvis de involverer ansiktet ditt, kontakt legen din umiddelbart eller dentalenheten.

Legene kan vanligvis diagnostisere A’brannutbrudd av Sant’Antonio utfører en fysisk undersøkelse. Legen din kan også skrape utslett og sende den til et laboratorium for en mikroskopeksamen.

Det er spesielt viktig å se etter behandling hvis du har et kompromittert immunsystem. Tidlig behandling kan hjelpe deg med å redusere mulighetene for alvorlige komplikasjoner.

Hvordan det behandles L’Herpes Zoster på ansiktet?

L’Herpes Zoster må gjøre kurset ditt, men noen behandlingsalternativer er tilgjengelige. Disse inkluderer:

 • Antivirale legemidler
 • Anti-inflammatoriske kortikosteroider, spesielt når ansiktet eller øynene er involvert
 • Benk eller reseptbelagte smertestillende midler
 • En fersk pakke for å berolige L’utslett

Kjøp OTC smertestillende midler.

Du bør også holde huden frisk og ren for å redusere infeksjonens muligheter.

Hva er perspektivet?

Hvis du har et spesielt alvorlig tilfelle av ild av Sant’Antonio, måneder kan være nødvendig for å forlate. Det kan også bli et langsiktig problem for noen mennesker. Hvis du lider av posterpetal neuralgia, må du kanskje kontakte legen din oftere.

Komplikasjonene som involverer øyet eller øret eller øret, kan be om kontinuerlig omsorg, spesielt hvis du har vedvarende visning eller hørselsproblemer.

De fleste har herpes zoster bare en gang, men kan komme tilbake. Dette er mer sannsynlig å skje hvis du har et svekket immunforsvar.

Hvis du ikke har hatt viktige komplikasjoner, bør symptomene dine løses innen få uker med få, om ikke noen, varige effekter.

Hvordan kan du forhindre spredning av viruset?

Du kan ikke gi andres hipes zoster, men varicella-zoster-viruset er veldig smittsomt. Hvis du har L’Herpes Zoster og avslører noen andre som ikke hadde vannkoppen eller varicella-vaksinen, kan du administrere viruset. De vil motta vannkoppen, ikke l’herpes zoster, men dette setter dem i fare for herpes zoster senere.

Du er smittsom når dine blærer forlater, eller etter brudd og før skorpe dannes. Fortsett som følger for å unngå å spre viruset til andre:

 • Hold L’dekket utslett, spesielt når blærer er aktive.
 • Prøv å ikke røre, gni eller skrape # 8217; utslett.
 • Vask hendene nøye og ofte.

Unngå kontakt med folk som aldri har hatt vannkopper eller varicella-vaksinen, spesielt:

 • gravide kvinner
 • babyer
 • Folk med hiv
 • Folk som tar immunosuppressor eller kjemoterapi medisiner
 • Mottakere av organtransplantasjon

Du trenger ikke å bekymre deg for å spre det til folk som allerede har hatt vannkoppen eller varicella-vaksinen. Hvis du er over 60 år gammel, og du hadde The ChickenPox, men ikke L’Herpes Zoster, spør legen din om du bør gjøre vaksinen mot # 8217; herpes zoster.