Herpes Zoster Internt: Oversikt, Årsaker, Symptomer og mer

Så’er de interne hipes zoster?

L’Herpes Zoster er en vanlig smertefull infeksjon som vanligvis forårsaker blære og utslett. Men L’Herpes Zoster kan bli mer enn ett hudproblem når det påvirker andre kroppssystemer. Disse sykdommene komplikasjoner er noen ganger angitt som & # 8220; Sant & # 8217 Brann; Antonio intern & # 8221; eller brann av Sant’systemisk antonio.

Sant & # 8217 Brann; Antonio Interne fører til unike symptomer og kan innebære en rekke organsystemer. Fortsett å lese for å lære noen av de unike risikofaktorene i Sant’antonio og symptomer som kan oppstå når viruset påvirker mer enn huden.

Lær mer: Herpes Zoster »

Hva er symptomene på ilden i Sant’Antonio Interno?

L’Herpes Zoster Interne aksjer Mange symptomer med L’Herpes Zoster på huden, inkludert:

 • Muskelsmerte
 • frysninger
 • nummenhet og prikking
 • Kløe og brennende følelser, spesielt hvor L & # 8217 vises; utslett
 • smerte
 • Lymphol hevelse, signere at kroppens immunsystem kjemper for viruset

I tillegg til disse, symptomene på ilden i Sant’Antonio Interna er basert på hvilket kroppssystem som er mer imponert. Kroppssystemene som kan påvirkes, inkluderer øyne, nervesystem, lunger, lever og hjerne. Sant & # 8217 Brann; Antonio interiør kan forårsake symptomer som vedvarende smerte, feber, hoste, magesmerter og hodepine. Når l’herpes zoster treffer de indre organene, er det en alvorlig komplikasjon som krever akutt medisinsk behandling.

Hva forårsaker dine interne zoster hipes?

Zoster varicella-viruset forårsaker herpes zoster. Det er det samme viruset som forårsaker vannkoppen. Etter et varicella-angrep blir viruset sovende i kroppen og innskudd i noen nerver og vev i nervesystemet. Senere i livet kan viruset reaktivere og presentere deg som en brann i Sant’Antonio. L’Herpes Zoster vises vanligvis på huden langs den nervøse banen der den tidligere var sovende. Hvis reaktiveringen av viruset blir alvorlig, kan det påvirke ikke bare huden, men også andre organer. Dette er det som kalles Sant & # 8217 Brann; systemisk eller intern Antonio.

Hva er risikofaktorene for de interne hipene Zoster?

Mange av risikofaktorene for den interne herpes zoster er de samme som de for hudutslettet på # 8217; herpes zoster. De inkluderer:

 • Ha et svekket immunforsvar. Sykdommer og forhold som organene og autoimmuntransplantasjonen som lupus, den reumatoid artritt eller intestinal inflammatorisk sykdom kan gjøre deg mer utsatt for brannen i Sant’Antonio.
 • I prosessen med behandling av kreft. Kreft, sammen med strålebehandling og kjemoterapi, svekker også immunforsvaret og kan øke risikoen for herpes zoster infeksjon.
 • Over 60 år. L’Herpes Zoster kan forekomme hos mennesker i alle aldre. Det er imidlertid mer vanlig hos eldre. Omtrent halvparten av tilfellene av herpes zoster utvikler seg i Personer med mer enn 60 år.
 • Antagelse om visse stoffer. Legemidlene som reduserer muligheten for å avvise en organtransplantasjon eller Carane Autoimmune sykdommer øker risikoen for hipes zoster. Eksempler er ciklosporin (sandimmun) og takrolimus (programmet. Selv L’Langvarig bruk av steroider vil øke risikoen. Disse stoffene undertrykker immunforsvaret, noe som gjør kroppen din mer sårbar for infeksjoner.

Ikke motta vaksinen mot # 8217; herpes zoster vil også øke sjansene for å kontrahere tilstanden. Selv om du ikke husker noen gang hadde vannkoppen, bør du gjøre vaksinen mot # 8217; herpes zoster. Studier har vist at 99% av befolkningen over 40 år hadde vannkoppen. I følge Sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC), det er ingen, maksimal alder for vaksinen.

L’Herpes Zoster er smittsom?

L’Herpes Zoster er smittsom for alle som aldri har hatt kyllingpunktet. Du kan ikke få # 8217; herpes zoster fra noen med herpes zoster fordi det er en reaktivering av varicella-viruset. Men hvis du har L’Herpes Zoster, kan du spre kyllingkoppen til noen som aldri har hatt Kyllingkopper-viruset. Du er smittsom til nye blærer har dannet seg og til alle blærene har dannet seg. En person med herpes zoster bør opprettholde god hygiene, ta foreskrevne medisiner og dekker skader for å minimere muligheten for å spre infeksjonen.

Hva er brannkommentarene til Sant’Antonio?

Øye komplikasjoner

Hvem vi er 10 prosent 25 av alle tilfeller av herpes zoster treffer ansiktet i ansiktet. En gren av en av disse nerver inkluderer L & # 8217;. Når dette skjer, kan infeksjonen forårsake øyeskade og kåt, samt en betydelig betennelse i hele eller rundt øyet. Alle som har # 8217; herpes zoster som involverer øyet, bør evalueres av en øye lege så snart som mulig. Behandling omfatter vanligvis medisinske bakker og forsiktig oppfølging for å hindre permanent tap og skade på utsikten.

Posterpetal neuralgia

Posterpetal neuralgia (phn) er en vanlig brann komplikasjon av Sant’Antonio. Forskning har vist det mellom 5 og 20 prosent av folk som utvikler herpes zoster fortsetter å utvikle phn.

I løpet av en’brannpidemi av Sant’Antonio, nervefibrene der viruset forblir inaktivt, er betent. Dette fører til en unormal overføring av nevrale impulser. Resultatet er smerte.

Men når infeksjonen er løst, kan smerte fortsette. Dette er kjent som phn. Kan føre til konstant lokalisert smerte sammen med nummenhet og prikking i flere måneder etter at Pebble Blisters er helbredet. Andre symptomer kan omfatte intermitterende smerte og større berøringsfølsomhet. I de mest alvorlige tilfellene kan symptomene vare for ører. I tillegg til å skaffe vaksinen mot # 8217; herpes zoster, tidlig behandling i løpet av en epidemien på 8217; Antonio kan bidra til å forhindre denne komplikasjonen.

Ramsay Hunt Syndrome

Ramsay Hunt Syndrome forekommer når viruset på HERPES ZOSTER reaktiverer det indre av en av de ansvarlige ansiktsnervene i # 8217. Dette kan føre til tap av # 8217; hørsel, ansikts lammelse og generell smerte i ansiktet. Det kan også forårsake en sterk smerte til øret til øret.

Ramsay Hunt Syndrome er vanligvis midlertidig og bør reduseres over tid. Men du oppfordres til å lete etter medisinsk hjelp for herpes zoster, spesielt hvis den utvikler seg rundt ansiktet og nakken.

Andre organisasjoner systemer

I sjeldne tilfeller, # 8217; Sant & # 8217 branninfeksjon; Antonio kan slå andre organer. Dette fører til mer alvorlige komplikasjoner som kan være farlig for livet. I lungene kan det føre til lungebetennelse. I leveren kan forårsake hepatitt og i hjernen kan det forårsake encefalitt. Disse alvorlige komplikasjonene krever akutt medisinsk behandling, rask omsorg og sykehusinnleggelse.

Hvordan diagnostisert L’Herpes Zoster?

Som med de fleste andre sykdommer, undersøker legene generelt symptomer først. Pass på at du noterer hvor lenge du har hatt symptomene, hva er dine eksakte symptomer og tyngdekraften. Legene kan mistenke den interne herpes zoster hvis symptomene innebærer mer hud. Ofte mistenker involvering av øyet eller nervesystemet basert på stillingen av Sant & # 8217 ild; Antonio. Men hvis du har en eller # 8217; smertefull hudutslett sammen med hoste, sterk hodepine eller magesmerter, kan du ha en mer alvorlig komplikasjon av ilden i Sant’Antonio.

Legene kan utføre følgende tester for å bekrefte diagnosen Sant’Antonio:

 • Farging av direkte fluorescens antistoffer
 • Polymerase kjedereaksjon
 • Viruskultur

Hvordan det behandles L’Herpes Zoster Inter?

Selv om HERPES ZOSTER er et virus, er dette et tilfelle hvor antivirale reseptbelagte legemidler er tilgjengelige. Derfor er det viktig å konsultere legen din umiddelbart hvis du mistenker at du har # 8217; herpes zoster. Tidlig behandling kan redusere risikoen for komplikasjoner, for eksempel PHN. Alvorlige komplikasjoner krever sykehusinnleggelse.

Vanlige antivirale legemidler for Herpes Zoster inkluderer:

 • Aciclovir (Zovirax)
 • Valaciclovir (Valtrex)
 • FAMCICLOVIR (FAMVIR)

Avhengig av stillingen og tyngdekraften til Sant & # 8217 ild; Antonio, steroider kan også være nyttige. Antiinflammatoriske legemidler som L’Ibuprofen (Advil) og smertestillende stoffer som paracetamol (Tylenol) eller andre reseptbelagte smertestillende stoffer kan bidra til å lindre smerten som er prøvd av brannen i Sant’Antonio.

Husholdningsartikler

Du kan integrere standardbehandlingen av Sant’Antonio med noen hjemme rettsmidler. For kløen, ta hensyn til bruken av kalde pakker, lotion på blekksprut eller bad av mel D & # 8217;.

Det er også viktig å håndtere eventuelle kroniske medisinske forhold og fortsette å ta alle andre legemidler som angitt.

Komfortable og brede klær vil bidra til å redusere Hirpes Zoster Epidemics Irritation på sidene, brystet og baksiden.

Det er viktig å forbli hydrert og hvilende så mye som mulig. Husk at du gjenoppretter fra en viral sykdom.

Hva er perspektivet for de interne hipene zoster?

L’Herpes Zoster treffer en Anslått 1 av 3 folk i USA for livet, ifølge CDC. I noen tilfeller kan viruset forårsake mer alvorlig betennelse eller komplikasjoner.

Det er viktig å huske at ilden i Sant’Antonio Interno er sjelden. Avhengig av systemet for det aktuelle organer, kan det være farlig for livet. Det er viktig å konsultere legen din så snart du mistenker at du har herpes zoster. De kan gi en rekke effektive måter å håndtere symptomer og behandle viruset. De kan også sjekke ut for å sikre at du ikke har flere alvorlige komplikasjoner.

Du kan forhindre at dine interne hipes zoster?

L’Herpes Zoster er en svært forebyggbar sykdom. Den viktigste forebyggingsmetoden er vaksinen mot hipene Zoster eller vaksinen mot Herpes Zoster (Zostavax). Denne vaksinen reduserer risikoen for sykdom halvveis. CDC anbefaler for tiden å få vaksinen som starter fra # 8217; alder på 60 år. Etter 70 år virker vaksinen ikke like bra, men kan fortsatt være nyttig. Fullfør fordelene med vaksinen mot # 8217; herpes zoster varer om om fem år.

Sammen med vaksinering, kan andre måter bidra til å forhindre at de interne zosterhipene inkluderer:

 • tilstrekkelig søvn
 • ikke røyking
 • Administrer eventuelle helseproblemer pågår
 • kontrolleres regelmessig fra legen hvis du lider av en tilstand som påvirker immunforsvaret
 • Administrer eventuelle forstyrrelser som kompromitterer immunforsvaret
 • strengt overholdelse av behandlingsregimet, hvis du allerede har blitt diagnostisert med # 8217; herpes zoster

Q&A: Når å se en lege

D: Når jeg må se en lege hvis jeg har # 8217; herpes zoster?

A: Det er viktig å konsultere legen umiddelbart hvis du mistenker # 8217; herpes zoster. Hvis du har A’smertefull hudutslett sammen med hodepine, feber, hoste eller magesmerter, kontakt lege umiddelbart. Disse kan være tegn på A’komplisert eller systemisk infeksjon fra Herpes Zoster. Du kan trenge blodprøver, en røntgen, en lumbal punktering eller en TAC for å bestemme diagnosen din. Hvis du har en komplisert herpes zoster infeksjon, trenger du akutt og sykehusinnleggelse. & # 8211; Judith Marcin, MD