Herniated herniated kirurgi: utvinning, suksess rate og mer

Beskrivelse

A’Hiatal Hernia er når en del av magen strekker seg gjennom membranen og i brystet. Det kan forårsake alvorlige symptomer på syre eller GERD reflux. Ofte kan disse symptomene behandles med narkotika. Hvis de ikke fungerer, kan legen tilby kirurgi som et alternativ.

Kostnaden for # 8217; Intervensjon for A’IATALE brokk varierer avhengig av kirurgen, din posisjon og forsikringsdekning som du har. Den usikrede kostnaden for prosedyren er vanligvis ca $ 5000 i USA. Imidlertid kan det oppstå ytterligere kostnader under gjenopprettingsprosessen hvis du har komplikasjoner.

Hva er formålet med en Hiatal Hernia Intervention?

Kirurgi kan reparere A’IATAL brokk trekker tilbake mage i # 8217; magen og reduserer blenderåpningen i membranen. Prosedyren kan også innebære kirurgisk rekonstruksjon av esophageal sphincter eller fjerning av herniari sekker.

Men ikke alle de som har en’iialal brokk trenger kirurgi. Kirurgi er generelt reservert for personer med alvorlige tilfeller som ikke har reagert godt på andre behandlinger.

Hvis du har farlige symptomer på grunn av brokk, kan kirurgi være ditt eneste alternativ. Disse symptomene kan omfatte:

 • blødning
 • arr
 • Ulcers
 • innsnevring Dell’esophagus

Denne intervensjonen har et estimat 90 prosent suksess rate. Uansett, om 30 prosent folk vil rapportere reflux symptomer.

Hvordan kan du forberede deg på en Hiatal Hernia Intervention?

Legen din vil gi deg all den informasjonen du trenger på hvordan du gjør deg klar for din intervensjon. Forberedelsen inkluderer generelt:

 • Vandre fra 2 til 3 miles om dagen
 • Gjør forskjellige pusteøvelser flere ganger om dagen
 • Ikke røyk i 4 uker før innblanding
 • Ikke ta Clopidogrel (Plavix) i minst en uke før’kirurgi
 • Ikke ta ikke-steroide anti-inflammatoriske (fans) en uke før’kirurgi;

Generelt, for denne operasjonen er det ikke nødvendig med en klar likvide diett. Du kan imidlertid ikke spise eller drikke i minst 12 timer før intervensjonen.

Hvordan utføre en Hiatal Hernia Intervention?

IATAL-inngrepene kan utføres med åpne reparasjoner, laparoskopiske reparasjoner og endoluminal Fundoplato. De utføres alle under generell anestesi og krever 2 til 3 timer for å fullføre dem.

Åpne reparasjon

Denne intervensjonen er mer invasiv enn laparoskopisk reparasjon. Under denne prosedyren vil kirurgen utføre et godt kirurgisk snitt i # 8217; Abdomen. Så, de vil sette magen tilbake på plass og pakke den manuelt rundt bunnen av # 8217; esophagus for å skape en smalere sphincter. Legen din må kanskje sette inn et rør i magen for å holde den på plass. I dette tilfellet må røret fjernes i 2-4 uker.

Laparoskopisk reparasjon

I en laparoskopisk reparasjon er utvinningen raskere og risikoen for infeksjon er lavere fordi prosedyren er mindre invasiv. Kirurgen vil løpe fra 3 til 5 små graveringer i # 8217; Abdomen. De vil sette inn kirurgiske verktøy gjennom disse snittene. Guidet av laparoskopet, som overfører bilder av de indre organene til en skjerm, vil legen bringe tilbake magen i bukhulen som den tilhører. Da vil de vikle den øvre delen av magen rundt den nedre delen av spiserøret, som skaper en smalere sphincter for å unngå tilbakeløp.

Endoluminal fundoplikasjon

Endoluminal Fundoplication er en nyere prosedyre og er det mindre invasive alternativet. Graveringer vil ikke bli gjort. I stedet vil kirurgen sette inn et endoskop, som har et opplyst kamera, gjennom munnen og ned i # 8217; esophagus. Så de vil plassere små klipp på det punktet hvor magen møtes esophagus. Disse klippene kan bidra til å forhindre matstagnasjon og magesyre i # 8217; esophagus.

Com’er gjenopprettingsprosessen?

Under utvinningen blir du administrert medisiner som du bør bare ta med mat. Mange mennesker føler seg prikkende eller brenner i nærheten av stedet for’gravering, men denne følelsen er midlertidig. Det kan behandles med fans, inkludert motvalg som ibuprofen (Motrin).

Etter operasjonen er det nødvendig å delikat vaske området på’gravering med vann og såpe hver dag. Unngå bad, svømmebassenger eller boblebad og opphold bare i dusjen. Du vil også ha et begrenset diett designet for å hindre at magen strekker seg. Det handler om å spise fra 4 til 6 små måltider om dagen i stedet for 3 store. Generelt starter det med et flytende diett og deretter gradvis passere til myke matvarer som potetmos og eggerøre.

Du må unngå:

 • Drikker med et halm
 • Matvarer som kan forårsake gass, som mais, bønner, kål og blomkål
 • Kullsyreholdige drikker
 • alkohol
 • sitrus
 • Tomatprodukter

Legen vil trolig gi deg pusteøvelser og hoste for å styrke membranen. Du bør kjøre dem daglig eller i henhold til legenes instruksjoner.

Så snart du kan, bør du gå regelmessig for å hindre at blodproppene skal danne seg i bena.

Synkronisering

Siden det er en viktig operasjon, kan en komplett utvinning ta fra 10 til 12 uker. Når det er sagt, kan du gjenoppta normale aktiviteter før 10-12 uker.

For eksempel kan du begynne å kjøre så snart du slutter å ta smertestillende. Så lenge arbeidet ditt ikke er fysisk slitsomt, kan du fortsette å jobbe i ca 6-8 uker. For mer utfordrende jobber fra et fysisk synspunkt som krever svært hardt arbeid, kan de være nødvendige mer enn tre måneder før du kan komme tilbake.

Hva er utsiktene for operasjonen til’Hiatal Hernia?

Når gjenopprettingsperioden er ferdig, bør symptomene på halsbrann og kvalme reduseres. Legen kan fortsatt råde deg til å unngå mat og drikke som kan utløse GERD-symptomer, for eksempel sure matvarer, karboniserte eller alkoholdrikker.