Her er COM & # 039; det er impulsiviteten til ADHD

Del på Pinterest

Alle har en historie om det barnet i skolen fra barndommen, bare?

Som behandlet å spise pasta, argumenterer med læreren eller et slags marerittscenario av Lovecraftian-badet, hadde det barnet i skolen scenebrister å stjele. Noen ganger lurer vi alle på hva som skjedde med ham, hva de gjør nå.

Med mindre jeg, * du * var jeg ikke den gutten på skolen fordi du hadde problemer med Pulse Control fra ubehandlet ADHD.

L’Impulsivitet, i en klinisk forstand, kan klart definert som & # 8220; handling uten forspenning og # 8221;.

Jeg snakket uten å heve hånden sin, avbrutt leksjonen med følelsesmessige eksplosjoner, og jeg gikk ut av skrivebordet mitt så ofte som var overrasket over at limbåndet aldri lå i rommet til’lærer.

De spurte meg hvorfor jeg gjorde noe, og jeg har aldri hatt et klart svar, ikke engang meg selv. Jeg likte ikke å tiltrekke seg den slags dårlig oppmerksomhet til meg selv. Det var ydmykende.

Det er morsomt hvor ofte lider hos barn gjør dem etikett som enkle planter. En del av dette er masken basert på skam hos barn fordi de vil gjøre alt for å nekte å være annerledes, og delvis er det måten våre skolesystemer ikke er tilstrekkelig utstyrt til å gjenkjenne eller handle under disse omstendighetene som til slutt er problemer med Helse.

Men dette er en kolonne på # 8217; ADHD og ikke på hvordan vi systematisk skuffer våre unge mennesker, så la oss fortsette å presse!

La oss gå videre og gjøre vår oppførsel inventar og # 8220; fra idiot & # 8221;.

Jeg var et impulsivt barn, og jeg er en litt mindre impulsiv voksen. Vi har alle våre øyeblikk, men for meg kan det virke som en dusin kontroller er alle ansvarlige for hjernen min på samme tid, og ingen sjekker før du trykker på knappene.

Spesielt i stressforhold, finner jeg at jeg pleier å flytte først og deretter utdype og møte mine handlinger per sekund.

Det er ikke den mest effektive eller effektive prosessen!

Jeg vil ikke lyve, Pulse Control er en av de mest kompliserte delene av # 8217; ADHD. Selv det første skrittet for å innrømme at noen som flyr bort, er komplisert fordi det er en ekte økt av kampen på # 8217; ego.

Heldigvis har vi en sjekkliste for dette: Kjør en av følgende operasjoner?

 • Stopp samtaler (selv når du ikke har noe betydelig å legge til). Fordi det er vanskelig å ikke begrense deg for å holde kjeft og la noen få et ord horisontalt?
 • Du har distraksjoner for dine distraksjoner? Ofte kan de enkleste oppgavene bli vanskelige fordi den impulsive hjernen beveger vår prioriterte oppfatning som en roterende spilleautomat. Du vet aldri hvor din oppmerksomhetskapasitet vil ende!
 • Bruke som om jeg gjorde penger selv når du er grønn? Vi vet alle om de saftige kjemikaliene i hjernen som frigjøres med umiddelbar tilfredsstillelse av impulsive kjøp, og de med ADHDer finner ofte seg i de mest kompliserte honningkarakterer om hva som er et ønske og hva som er et behov. Jeg overrasket til å prøve å begrunne ADHDs’ADHD som planleggere og kalendere, og så innså jeg at de jeg jobber godt. Avansert, liten kapitalisme!
 • Du har problemer med risikofylt og selvdestruktiv oppførsel som å kjempe eller ha sex ikke trygt? Jeg har en gutt blant mine kontakter som har omtrent åtte forskjellige emoji som overfører alle & # 8220; fare! Ikke send dem meldinger! & # 8221; Noen andre?
 • Du vil få hulk ut ved tanken på å være på rad som tar mer enn 5 minutter? Det er ikke (nødvendigvis) at vi føler at vår tid er verdt mer enn andre, noen ganger bare utfordringen med å forbli relativt stoppet og ikke å ta opp, gjør det lined opp i lang tid besluttet avgjørende! Synd det er en av disse tingene «en del av’være i samfunnet»?
 • Hvis noen eller alle disse resound, kan din utålmodige rumpa trenge profesjonell intervensjon for å håndtere dette ADHD-symptomet.

  Så hva kan vi gjøre med det?

  Noen av oss håndterer vår ADHD med narkotika, men juryen synes fortsatt å være ute Hvor effektiv er Jeg er alene for dette problemet spesielt.

  Terapi, som adferdskognitiv terapi, kan være nyttig hvis du handler proaktivt på impulsivitetsproblemer.

  Aktiv bevissthet er som å trene en muskel. Du kan begynne å trene etter et scenario der du føler deg spesielt svak og fremgang kan virke utrolig sakte alle & # 8217;. På samme måte som når du blir fysisk aktiv, vil jeg minne deg om å være bokstavelig talt pasient med deg selv mens du prøver å være tålmodig med andre.

  Mer Flexes Quell’selvkontroll og medfølelse, jo mer vil du være lett. Og de beste resultatene vil være langsiktige resultater!

  Nå, hvis du vil be om unnskyldning, vil denne tidligere rare barnet i skolen motstå alle «8217; puls på jakt etter natalie av de første media som helt fast for historien om’horror på badet. Det var din IBS, Natalie, din IBS!

  Reed Brice er en forfatter og komedier basert i Los Angeles. Brice er en tidligere student i Claire Trevor School of the Arts of the UC Irvine og var den første personen transgender til noen gang blitt inkludert i et profesjonelt magasin med den andre byen. Når vi ikke snakker om psykisk sykdom, skriver Busice også vår kjærlighetskolonne og sex, & # 8220; u opp?& # 8221;