Hepatitt C: L & # 039; Evolusjon av behandlinger

Beskrivelse

Bare i USA er det opp til 3.9 millioner mennesker Cozire med kronisk hepatitt c. En annen 75 prosent 85 av mennesker med akutt hepatitt C i slutten utvikler kronisk hepatitt C i løpet av livet. De som utvikler denne sykdommen, kan tegne litt og av kunnskapen om at behandlingene for dagens hepatitt c varierer ekstremt fra de som er tilgjengelige når de var oppdaget for første gang i 1989.

Her er en oversikt over fortid, nåtid og fremtidige behandlinger for hepatitt C, som starter fra hvor alt startet.

De tidlige årene og # 8216; 1990

Den første behandlingen for hepatitt C dateres tilbake til årene, gjennom en rekke proteinbaserte injeksjoner kalt interferon rekombinant interferon (IFNA). Interferoner er proteiner tilstede i naturen i kroppen; Rekombinant IFNA er det generiske stoffet basert på protein som arbeider for å mobilisere kroppens naturlige immunsystem for å bekjempe sykdommer.

Hvis det brukes alene, var responsraten for IFNA relativt lave, og hjelper bare en tredjedel Av de med hepatitt C og tilbakefallshastigheten var veldig høy.

De som antok IFNA, rapporterte også bivirkninger som:

 • hårtap
 • alvorlig depresjon
 • gingival sykdommer
 • kvalme eller oppkast
 • Selvmordstanker
 • lever

Til slutt, bare 6 prosent 16 av befolkningen ble effektivt behandlet med IFNA, så andre kombinasjonsbehandlinger ble søkt etter L’hepatitt c.

På slutten av årene og # 8216; 1990

I 1995 fant forskerne at hvis han blandet # 8217; injiserbar IFNA med antiviral ribavirin-legemidlet (RBV), forbedret resultatene. For eksempel har pasienter med hepatitt C sett en langsiktig suksessrate uten sykdom i 33 prosent 41. Leger vet fortsatt ikke hvordan RBV arbeider for å bekjempe L’hepatitt C, men RBV brukes fortsatt i dag.

Imidlertid er RBV kjent for å forårsake bivirkninger, for eksempel:

 • Skjoldbruskproblemer
 • psykose
 • anemi

De første årene og # 8216; 2000

I 2002 kom en revolusjonerende behandling gjennom Alfa Pegilato Interferon (Peginfa). Sammenlignende info var badvannet for Peginfa Jet Hydromassage Bath. I studier hadde Peginfa en høyere permanent responsrate enn INFAS (39 prosent), som har blitt enda høyere når PEGINFA er kombinert med RBV (54 prosent 56).

Peginfa måtte også injiseres mindre ganger enn i klaget, noe som reduserte bivirkningene.

På slutten av årene og # 8216; 2000

2011

Forskere har begynt å fokusere på bestemte behandlinger for hepatitt C selv i 2011. Resultatene var to proteasehemmere (PI) kalt Boceprevir (Victilis) og Telaprevir (Incivek). Med presisjon har disse legemidlene rettet direkte mot hepatitt C og arbeidet for å stoppe spredningen av viruset. L’å legge til RBV og Peginfa til IPS økte deres effekt enda mer, med gjenvinningshastigheter som hopper sammen 68 prosent 84 Avhengig av hvilken type hepatitt C skal behandles.

L’enkelt problem? For mange mennesker har bivirkninger og negative interaksjoner med andre legemidler bestått fordelene.

Noen av de mest alvorlige bivirkningene var:

 • Stevens-Johnson Syndrome (SJS)
 • Exfoliative dermatitt
 • Medfødte defekter
 • Reduserte hvite blodlegemer
 • rektal smerte

Begge stoffene ble suspendert og var nyere og mindre skadelige formulert.

2014 og 2015

I 2014 og 2015 ble det opprettet spesifikke narkotika for genotypen av Hepatitt C som kunne treffe bestemte typer hepatitt c. Disse inkluderte:

 • Sofosbuvir / Ledipasvir (Harvoni). Denne antivirale pillen kjemper genotyper 1 og 3 av’hepatitt C i forskjellige faser i løpet av sin livssyklus ved å blokkere proteinene som forårsaker viruset. Siden det er fri for interferon og RBV, er bivirkningene mye minste.
 • OMBITASVIR / Paritaprevir / Ritonavir (VIKIRA PAK). Dette kombinerte stoffet er også fri for interferon og trenger ikke en RBV til arbeid. I kliniske studier hadde han en 97 prosent Helbredelse for personer med genotype 1 Dell’hepatitt c.
 • Daclatasvir (Daklinza). Et antiviralt legemiddel beregnet for behandling av Dell’hepatitt C genotype 3, dette legemidlet anses den første farmakologiske behandlingen ikke kombinert for å fungere trygt og effektivt uten å kreve en interferon eller RBV.

Behandlingen av’hepatitt C i dag

I 2016 ble Sofosbuvir / Velpatasvir (EPClusa) utviklet som den første farmakologiske terapi for behandling av alle genotyper av Dell’hepatitt C i form av tabletter. Bivirkninger betraktes som bass (hodepine og tretthet). Helbredelseshastigheten er så høy som 98 prosent i de uten alvorlige lever arr (cirrhosis) og 86 prosent I de med cirrhose.

I juli 2017 har Sofosbuvir / Velpatasvir / Voxilaprevir (Vosevi) blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for den kroniske hepatitt C av alle genotyper. Denne pillen kombinert med fast dose forbyr utviklingen av NS5A-spesifikt protein. I nyere forskning, Dette irriterende proteinet har vært assosiert med vekst og progresjon av hepatitt C.I sine første farmakologiske eksperimenter hadde dette kombinert stoffet en 96 prosent 97 Helbredelseshastighet og håp er høye for dette i dag.

Mer nylig har GLECAPREVIR / PIBRENTASVIR (MAVYRET) blitt godkjent i # 8217; august 2017. Denne behandlingen er for voksne med kronisk hepatitt C Genotyper fra 1 til 6, og varigheten av behandlingen kan være bare åtte uker. Resultatene av de første testene viste ham 92 prosent 100 Han hadde ingen tegn på infeksjon etter behandling.

Fremtiden for behandling

Når det gjelder hepatitt C, ser fremtiden lys ut. Uavhengig av genotypen din, er det nå flere behandlingsalternativer enn noensinne. Mer spennende er sjansen for at i slutten de fleste av genotyper av hepatitt C vil være 100% behandlingsbar.