Hemorroider hos barn: Symptomer, årsaker og behandling

Hvilke hemorroider er?

Hemorroider er hovne og irriterende årer i endetarmen eller i # 8217;.

Interiør hemorroider svulmer alle’# 8217; anus og eksterne hemorroider svulmer nær # 8217; # 8217; ano.

Selv om dette kan være en ubehagelig tilstand, er det generelt ikke alvorlig og kan behandles med en rekke metoder.

Under en tarmbevegelse svulmer den analfulle blodet for å hjelpe kontrollbevegelsen. Når hemorroider oppstår, gjennomgår det anal-stoffet større trykk som forårsaker hevelse og overdreven strekk.

Hemorroider er vanligvis forårsaket av større trykk rundt’anus og den vanligste årsaken til hemorroider er forstoppelse.

Andre årsaker kan inkludere:

Hemorroider kan se ut som harde klumper rundt # 8217; anus og noen ganger må det bli kirurgisk fjernet.

Alle som kan trekke sammen hemorroider. Av 75 prosent Amerikanerne vil oppleve dem i et øyeblikk av deres liv, oftest i # 8217; voksen alder.

Årsaker til hemorroider hos barn

Hvis du er bekymret for at barnet ditt lider hemorroider på grunn av symptomene han har, bør du ikke få panikk. Hemorroider i nyfødte og små barn er sjeldne.

Symptomer på hemorroider hos barn

Fordi barn ikke kan fortelle deg hva som irriterer dem, er det viktig å være årvåken og oppmerksom på visse symptomer for å avgjøre om barnet ditt har hemorroider.

Selv om det ville være en ekstremt sjeldent hendelse, kan du se puffete og irritert klumper rundt barnets anus, være en indikasjon på hemorroider.

Hva er de vanlige symptomene på hemorroider for voksne & # 8211; Og noen ganger eldre barn og tenåringer & # 8211; I et nyfødt er sannsynligvis forårsaket av andre forhold som forstoppelse eller en analfissur. Disse symptomene inkluderer:

Hvis du tror at barnet ditt har hemorroider, bør du få en diagnose fra barnets barnelege, siden det er sannsynligvis noe annet. I noen ekstreme tilfeller kan blodsymptomer i avføring tyde på en mer alvorlig tilstand.

Når legen har gjort en diagnose, er det flere tilnærminger du kan adoptere for å behandle barnets smerte og masete.

Behandle hemorroider hos barn

Fordi den vanligste årsaken til hemorroider er forstoppelse, er det viktig å overvåke hva barnet ditt spiser.

Hvis barnet ditt er breastfed, er det lite sannsynlig å bli forstoppet. Hvis deres viktigste matkilde er formelen eller overgangen til solid mat, begynte C’er muligheten for at barnet ditt kan bli forstoppet.

For eldre barn og voksne, er forstoppelse ofte på grunn av mangel på A’tilstrekkelig inntak av fiber, hydrering og trening.

Rådfør deg med barnelege om forstoppelse. De kan foreslå lagt til barnets kosthold, som en liten mengde:

Under visse omstendigheter kan din barnelege foreslå et barn glyserin suppositorium.

Oppdag andre rettsmidler for forstoppelsen av barnet.

Sammen med forstoppelse, en av betingelsene som kan få deg til å bekymre deg for at barnet ditt har hemorroider, er en analfissur. Hvis du ser blod når du rengjør barnet ditt for å rydde opp avføringen, er det sannsynlig at årsaken er en analfissur, ikke hemorroider.

I begge tilfeller er de blodige avføringene en grunn til å se barnets barnelege for en korrekt diagnose og en anbefalt behandling.

En analfissur er en tett tåre i det våte stoffet som dekker # 8217;. Det er ofte forårsaket av passasjen av en hard avføring. Anal Fissures helbreder vanligvis alene, men foreldrene oppfordres til å ofte forandre barnets bleie og forsiktig rengjøre Anal-området.

Med dette i tankene, er noen vanlige og effektive behandlinger for forhold i et barn som kunne byttes for hemorroider:

  • Øk barnets matfiberinntak
  • Få barnet ditt til å drikke mer væske for å holde seg hydrert
  • Bruk av myke, fuktige og uprøvde kluter for å unngå irriterende det berørte området
  • Bruke vaselin for å smøre anusen under tarmbevegelser
  • Ved forsiktig å flytte babyens armer og ben for å holde kroppen og aktiv fordøyelse

Hvis barnet reagerer på disse behandlingene, kan symptomene løses innen en eller to uker. Hvis symptomene vedvarer, snakk med legen din på alternative behandlingsalternativer.

Outlook

Hemorroider kan slå noen, uavhengig av’alder, sex eller # 8217; etnisitet, men de er sjeldne i nyfødte. Hvis du tror at barnet ditt har hemorroider, spør legen din om å sjekke mistenkene dine med en eksamen.

Fordi hemorroider og andre forhold med lignende symptomer ofte er resultatet av tøffe avføring, er det viktig å møte kostholdet, l’Trening og # 8217; barnets hydrering for å lette de mer væske tarmbevegelsene med mindre innsats.