Hei pappa, sier du til å støtte amming, men du gjør det virkelig?

I all ærlighet har mange feil blitt gjort for å få det. Men nå vet jeg at det er mer enn å si bare ord.

Del på Pinterest

Når min kone var gravid, fulgte vi et kurs på fødselen på New York University. Kvinnen som holdt kurset var en gammel sykepleier som syntes å ha for mye duft (jeg har aldri nærmet seg nok til å bekrefte). Det så mindre A’sykepleier og mer en svigermor i en motbydelig sitcom.

På et tidspunkt holdt han en leksjon på # 8217; amming. Jeg husker ikke hva han sa om det fordi jeg ikke lyttet. L’amming hadde ingenting å gjøre med meg.

Men da vendte han seg til ikke-gravide mennesker i klassen, og informerte oss om at de fryktede nattfôrene ikke var en «8217; muligheter for oss, støtter folk, for å gjenopprette søvn. Dette ble sagt i en tiltalte tone, som om han hadde overrasket ham til å sove under sin leksjon og trodde vi ville sove langt fra foreldrene våre hvis vi hadde en sjanse.

Nei, vårt arbeid var den for & # 8221; Med våre partnere. Det er alt han sa. & # 8220; du sitter med dem.& # 8221; Ingen av oss hevet en hånd for å spørre hva som var forventet å gjøre mens de satt med dem, uansett.

Han mente ikke mye for meg. Hvorfor skal jeg sitte med henne? Hvorfor skulle jeg?

Jeg gjorde dette forslaget til noen av mine far-venner: «Når barnet ditt var nytt og din kone ammer, satt du med henne?& # 8221;

Det generelle svaret var nei. De spesifikke svarene var mer som, & # 8220; Devil No. Fordi jeg skulle gjøre det? Hva ville bruke? Du sitter bare der mens hun nærer barnet? For hva? En av dere trenger hvile. & # 8220;

En av vennene som jeg snakket om dette er en kvinne, hvis kone nylig hadde gitt sitt første barn til lys. Jeg forventet at hans synspunkter skulle være i tråd med sykepleieren Shill. Men hun var faktisk den mest voldsomt i motsetning.

& # 8220; Dette er en tull!& # 8221; Han sa da vi dro til butikken for å ta min kones karbonfulle vann. & # 8220; det er på tide å sove!& # 8221; Da vi kom hjem, fortalte han min kone: «La meg Brad Dorma. Ikke la det stå opp med deg til å amme. & # 8220;

Så kom barnet

Innen 2 dager etter vår datters fødsel, min kone syltetøy hadde blitt fryktelig. Noen mødre produserer ikke mye melk, men Jen syntes å ha det motsatte problemet. En ung sykepleier kom og fortalte henne å gå inn i dusjen og se etter & # 8220; splitting melkekanaler & # 8221; I hans bryster med fingrene. Alle’Vi visste ikke at dette ikke bare var et feilaktig, men feil råd.

En konsulent for amming har endelig besøkt min kones rom og viste dem teknikkene for å hjelpe deg med å klemme melk. Men min kone var redd. Da han ble overveldende for henne, i det verste, åpnet jeg min fett munn og spurte konsulenten: & # 8220; og, hva skal jeg gjøre?& # 8221;

Min kone og konsulent for amming har sett på meg.

«Mens amme, mener jeg. Fyr, jeg sitter med henne, O & # 8230; Jeg liker & # 8230; & # 8220;

& # 8220; Ja, Tu & # 8230; hjelpemiddel med alt han trenger & # 8221; sa konsulenten for amming. Da han forlot rommet, foreslo min kone at jeg kanskje skulle forlate Anch’Jeg for en PO & # 8216;.

Sitter alene i en & # 8217, besøkende område med tid til å reflektere over min feil, la jeg merke til en plakat på veggen som sa store bokstaver, som støtter amming?

Hva et aspekt egentlig har

Da visste jeg ikke selv om 4 ut 5 Neo Mothers begynner å amme, Mindre 25 hundre av barn er breastfed utelukkende etter 6 måneder.

Jeg er sikker på at dette skyldes mange faktorer, hvorav en må være at det er jævla vanskelig. Vedlegg, mastitt, syltetøy, fôringsproblemer, skuffende smerte, smerte i brystvorter, brystsmerter, all smerte. Jeg er mer overrasket over at du ikke stopper før du forlater sykehuset.

Men jeg tenkte ikke på det. Jeg tenkte: & # 8220; Naturligvis opprettholder jeg amming. Jeg er ikke en av disse gutta som ikke vil ha sine koner til bryst i offentligheten, som føler seg disgusted av all saken og vil ha null engasjement. Så jeg er en av de gode. Støtte l’amming & # 8220;.

Men jeg viste ikke støtte. Vi bodde på sykehuset 3 netter etter fødsel, standard opphold for de nye mødre som hadde en keisersnitt. Mantraen & # 8220; en forelder skal hvile & # 8221; spilte i mitt sinn, og jeg fortsatte å prioritere min hvile.

Jeg ville forlate min kone på sykehuset om dagen og ville gå hjem for å lage en lur i perfekt stillhet uten barn, tilbake fra 6 til 8 timer senere. Min kones foreldre er der, venner besøker, det blir bra, tenkte jeg. Tillate. Brad. Søvn.

I vår verste natt, da barnet skrek uendelig og ikke kunne bli trøstet, var jeg ikke veldig irritert, og jeg klarte å sovne på den sammenleggbare sengen, og etterlot min desperate og seriøst sår kone som gikk rundt korridorene med vår sønn og håndterer den.

Jen, antagelig for trøtt til å bare skille meg, tillot meg å gå hjem med henne og barnet og prøve å innløse meg. Det er vanskelig å huske godt disse våkne opp på 3 om morgenen, men jeg var klar over at jeg måtte gå langt utover for å vise min støtte til amming. Men jeg kom kort.

Kanskje en natt ville jeg ha tatt barnet, # 8217; Jeg ville ha satt i armene, da ville jeg ha forventet å være uforstyrret av Jen eller barnet for resten av natten. Kanskje neste kveld ville jeg ha registrert skuffelsen av Jen nok til å ta dem litt snacks mens han næret.

Sakte, men en rutine har imidlertid blitt konsolidert, som jeg begynte å nyte. Jeg ble god nok til å våkne opp 3 om morgenen, og jeg var i stand til å hoppe, ta de små olivenene, endre det, gi Jen et rent barn, og ta en matbit i Jen. Som en belønning fortalte Jen meg å gå og ligge. Jeg vil ikke sove, se på telefonen min og vent.

Om tjue minutter senere hvisket han navnet mitt for å informere meg om at barnet var klar til å bli satt tilbake på bakken, og jeg gikk for å få det fra min kones armer. Ifølge forslaget til barnelege, holdt jeg datteren min i en vertikal stilling etter fôret, kroket mot skulderen min, mens han startet igjen. Som, selv om 3 am, var veldig hyggelig!

Hvert par er annerledes, men du kan finne en rutine som har alle foreldrene tilgjengelig, ikke bare moren amming. Og jeg håper du ikke graver hva slags hull som jeg gjorde alt & # 8217;. Jeg mottok så mange tips fra alle typer fars, og det meste var åpenbart, vag eller dårlig.

Så min venn Taylor spikret meg: & # 8220; Gjør Happy Mom & # 8221;.

Så enkelt! Når jeg begynte å prøve å få min kone lykkelig, har foreldre blitt mye lettere. L’amming er ikke min jobb. Jeg klarer en «8217; separat aktivitet og de eneste to kundene er min kone og min sønn, og jeg vil at de skal være fornøyd.

Å være mer involvert gjør at du føler deg bra og gir makt. Gjør moren lykkelig. I det minste er det en mye bedre mantra & # 8220; La Brad Sleep & # 8221;.

Brad Austin er en forfatter og komisk som har blitt publisert i New York Times, Vulture og andre steder. Nylig flyttet han fra New York til Melbourne, Australia, hans kone og datter, en’Erfaring han skriver ofte om hans nettside, bradaustincomy.com.