Healthline Survey avslører at de fleste amerikanere kjenner farene ved sukker

Du er ikke bare når det gjelder å kjempe for å spise mindre sukker.

Healthline spurte 3 223 amerikanere fra hele landet med informasjon om deres vaner med sukkerforbruk og bevissthet om tilsatt sukker i mat. * Mer enn halvparten av respondentene (62%) er bekymret for sukkerpåvirkningen og hvordan det påvirker midjen, og 40% av respondentene vil sannsynligvis føle seg mer skyldige for å ha spist for mye sukker enn karbohydrater (22%) eller fett ( 18%). En tredjedel av respondentene vil gripe inn for å redusere sukker og 1 av 10 (10%) brøt med sukker. Overraskende, 2 av 3 gjett dårlig som populære matvarer inneholder mer sukker. Folk er tre ganger mer forskning å velge sukkerholdige pakkede kornblandinger sammenlignet med trendy & # 8220; avo toast & # 8221; (kanskje det er ikke så trendy som vi trodde).

Del på Pinterest

Leaving er vanskelig

Selvfølgelig vet vi at sukker gjør vondt og vi føler oss selv skyldige å ha spist for mye, men våre daglige cravings kan vinne på denne kunnskapen. Selv om 8217; 86% av respondentene vurderer å være oppmerksom på’negativ innvirkning på helse sukker, er 40% fortsatt å spise for mye og føles skyldig i dette. Og når det gjelder helsen til våre kjære, tror 65% at en venn eller et familiemedlem kan være avhengig av sukker.

Healthlines undersøkelse viste at nesten halvparten (45%) mennesker er overrasket over å lære at sukker har de samme egenskapene som heroin, kokain, metanfetamin og nikotin. Tatt i betraktning at de fleste intervjuere på undersøkelsen ble registrert i Healthline-nyhetsbrevet.com, som hadde en tendens til å være flere helseeksperter, dette undersøkelsesresultatet er enda mer overraskende. *

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det har vist at hjernen omhandler sukkeret mer eller mindre på samme måte som andre stoffer som skaper avhengighet: Vi er alltid mer for å få samme eufori. I sosiale medier og sosiale medier er det vanlig å se forfatterne på «8220; Emne samtaler & # 8220; Sugar Junkies & # 8221; mer eller mindre på samme måte som folk refererer til andre avhengigheter. Yikes!

Også, en’overdreven sukkerinntak kan spille en rolle i å redusere den naturlige responsen av hjernen til stress. Du hopper ut en arbeidsfrist? Nå en løsning full av sukker kan faktisk maskere kampen eller unnslippe responsen. Et eksperimentelt søk gjennomført i 2014 ved Universitetet i California, Davis, avslørte at sukker, ikke L’aspartam, blokkert utgivelsen av’stresshormon kortisol. Når vi bryter med sukker, må vi være oppmerksom på våre følelsesmessige og sosiale utløsere. Eksperter anbefaler at det å være mer oppmerksom på våre følelser, inkludert stress, vil gjøre det lettere å dempe oppførsel.

Del på Pinterest

Kjenn tallene: Sukker er bra & # 8220; 4 & # 8221; ingenting

Forbrukerne er ikke klar over sukkerinnholdet i noen av de vanligste og populære matene, spesielt produktene som er forbundet med indikasjoner på A’sunn mat, for eksempel smaksatt yoghurt, mysli og energi barer. Omtrent halvparten (49%) av respondentene sier at det er vanskelig å vite hvor mye sukker spiser og over 1 av 3 (38%) stoler ikke på matetiketter. De fleste (70 prosent) vet ikke hva et gram sukker er ekvivalent med teskjeer eller kalorier, og mellom 30 prosent tenker på å kjenne tiltaket, er bare halvparten i stand til å reagere på at 1 teskje sukker er ekvivalent med 4 gram (eller 16 Sukkerkalorier).

L’Anbefalt inntak av sukker tilsatt av American Heart Association overstiger ikke 36 gram, 9 ts eller 150 kalorier om dagen for menn og 24 gram, 6 ts eller 100 kalorier om dagen for kvinner.

Hva er et godt triks for å huske dette matematiske problemet? Kjenn bordene for fire: 36 gram dividert med 4 gram er lik 9 ts. Og 24 gram dividert med 4 gram er lik 6 ts. Gjenta igjen: 4 gram er lik 1 teskje. Absolutt ikke verdig til en tatovering, men 4 er et viktig nummer å huske når du prøver å holde styr på’daglig inntak mens du leser matetiketter.

Hvis du spiser en del av jordbær yoghurt med lavt jevnt og kremaktig stonyfett fettfett (20 gram sukker) og en del av Bear Naked Chocolate Eavtion Granola (7 gram sukker), du har allerede spist 27 gram sukker før du går på jobb eller skole. Hvis du er en kvinne, har du nettopp passert den anbefalte daglige grensen for tilsetning av sukker i mat. Hvis du er en mann, er du heldig, du holder deg noen få gram for resten av dagen. Likevel viste vår undersøkelse at bare 5% trodde at frokosten var det største problemet når det gjelder å unngå sukker.

Del på Pinterest

Hvor mye sukker? Nye ernæringsmessige etiketter

De nye ernæringsskapet vil bli lansert 26. juli 2018. Håpet er at disse nye etikettene tydeligvis avslører å forbrukere mengden sukker totalt og lagt til i våre pakkede matvarer. Det er lovende fordi på dette tidspunktet, ifølge vår undersøkelse, kan de fleste ikke lese matetiketter i forhold til deres generelle helse.

Mange av oss kjøper bevegelige matvarer og har enda mindre tid til å studere eller dechiffrere etikettene. Men også med den nye merkingen av ernæringsdata, må vi fortsatt håndtere sukker er oppført i gram. At du er god i matte eller ikke, vi spiser fortsatt for mye sukker, og vi kan ikke vite hvordan. Noen estimater estimere gjennomsnittlig ansettelse av en voksen på ca 130 pounds sukker alle’år & # 8211; En overraskende mengde av noe stoff, enda mindre med slike katastrofale implikasjoner for helse & # 8221; skrev Dr. Frank Lipman, grunnlegger og direktør for Eleven Eleven Eleven Wellness Center i New York City.

Sukker IQ mislykkes

Vår undersøkelse fant at mens minst en tredjedel kontrollerer sukkeret i mat som vanligvis er forbundet med høyt sukkerinnhold, som frosne kaker eller desserter, er respondentene mindre sannsynlig å kontrollere skjulte sukker i krydder, sauser eller krydderier. Undersøkelsen viste at 2 av 3 misforstår som populære matvarer inneholder mer sukker. De fleste (67%) tror at en sjokolade croissant starbucks inneholder mer sukker enn en jordbær dannon yoghurt. Yoghurt har faktisk 24 gram sukker sammenlignet med 10 gram funnet i sjokolade croissant.

Amerikanerne vil spise mindre sukker, men har problemer når det gjelder å identifisere hvilke matvarer som representerer de store truslene mot å overvinne det totale anbefalte daglige forbruket.

Saker i spørsmålet:

  • Oppmerksomhet på sukker som gjemmer seg etter andre meldinger: Yobaby yoghurt, en biologisk yoghurt for barn fra 6 måneder til 2 år, inneholder 9 gram sukker i hver porsjon (over 2 ts). Det som er sjokkerende er at det også er merket & # 8220; # 1 anbefalt av barnelege & # 8221;.
  • De er ikke bare søte ting: a Domino Håndhoppet ost pizza med sjømannsaus har ca 9 gram sukker.
  • Oppmerksomhet på drinker: En boks (eller 11 væske ounces) av organisk kokosnøtt vann Coco Libre inneholder 20 gram sukker.

Del på Pinterest

De gode nyhetene

Nøkkelen til en lykkelig og sunn kropp er å gi kroppen din hva du trenger. Bytt sukkerene forvandlet med sunnere naturlige kilder for å tilfredsstille og erstatte fysiske cravings er det første trinnet, sammen med måter å redusere våre følelsesmessige utløsere. Finn ytterligere hjelp i den praktiske veiledningen i 12 Healthline-passasjer for å bryte med sukker.

Vår undersøkelse fortalte oss at vi virkelig må gjøre mer for våre millioner månedlige besøkende og # 8221; sa David Kopp, Healthline CEO. Våre resultater indikerte enkel utdanning på sukker som den viktigste manglende ingrediensen for folk som allerede vil begrense sitt sukker. Da jeg brøt med sukker, var de første dagene vanskelige, men til slutt var det lettere og mye mer givende enn jeg forventet & # 8220;.

& # 8220; Vi utfører med empati først og fremst, sa Tracy Stickler, lederredaktør. «Enten det er en adskillelse eller en total skilsmisse fra sukker, trenger vi praktisk hjelp. Med alle de siste utskriftene på sukkerpolitikken og hvem som er skyldig, bestemte vi oss for at tiden var kommet for å ta med spørsmålene fra lobbybordet til spisebordet sammen med de pålitelige rådene til eksperter og suksesshistorier i Real Life & # 8220;.

* Healthline-undersøkelser ble gjennomført fra 22. september til 5. oktober 2016 mellom en nasjonalmester på 2.723 Healthline-besøkende og en nasjonalmester på 500 forbrukere på nettet. Resultatene er statistisk signifikante med et 95% konfidensnivå, med en feilmargin på +/- 5%.

Finn ut hvorfor det er på tide for #breakupwithsugar