Har Queen hatt konsert i Norge?

Er Queen et rockeband?

Queen er ei britisk rockegruppe som har hatt enorm suksess med sin blanding av pop, hardrock og symfonisk rock. I Freddie Mercury (1946–1991) hadde den en karismatisk vokalist som har blitt en av rockens ikoner.

Hvem synger i Queen nå?

I 1991 døde den karismatiske vokalisten Freddie Mercury av lungebetennelse og et par år senere la John Deacon bassgitaren på hyllen. Igjen sto gitarist Brian May og trommeslager Roger Taylor, som flere ganger siden har prøvd å vekke liv i Queen igjen.

Hva heter artistene i Queen?

Queen er eit britisk rockeband som vart skipa i London i 1970. Den klassiske besetninga deira var Freddie Mercury (solovokal, piano), Brian May (sologitar, vokal), Roger Taylor (trommer, vokal) og John Deacon (bassgitar).

Hvem spiller trommer i Queen?

Freddie Mercury, vokalist («Bohemian Rhapsody») Brian May, gitar («We Will Rock You») Roger Meddows-Taylor, trommer & perkusjon («Radio Ga Ga») John Deacon, bassgitar («Another One Bites the Dust»)

Hvor mye tjente Queen?

Første kvinne på lista er Marilyn Monroe, som i fjor tjente 50 millioner kroner. Frontfigur i Queen Freddie Mercury tjente 63 millioner kroner og kom dermed på lista for første gang.

Når ble Freddie Mercury syk?

Freddie Mercury hadde på 1980-tallet utviklet aids, men holdt dette unna offentligheten helt til dagen før han døde, 24. november 1991. Posthumt fikk han hits med In My Defence (1992) og Living On My Own (1993). Sistnevnte var en remiks av en sang fra debutalbumet.

Hvem synger i filmen Bohemian Rhapsody?

Malek sang deler av filmen, mens produsentene satte inn biter fra Queens sanger og også deler sunget av Marc Martel.

Hvem i Queen lever enda?

I årene etter har Brian May og Roger Taylor prøvd å holde liv i Queen, der de fortsatt er rundt og turnerer. Historien om Queen starter vel egentlig i 1968 da studentene Brian May og Tim Staffell bestemte seg for å danne en gruppe sammen. De hadde tidligere spilt sammen i bandet 1984.

Hva slags sjanger er Queen?

Queen/Sjangere

Hva betyr Bohemian Rhapsody?

«Bohemian Rhapsody» er en sang av det britiske rockebandet Queen, skrevet av vokalist Freddie Mercury for plata A Night at the Opera (1975). Sangen er en parodi på rockeopera-sjangeren, og har en veldig uvanlig musikalsk struktur til å være populærmusikk.

Hvor mange album har Queen laget?

I 1991 ble hele platekatalogen til Queen remasteret og utgitt på CD i USA, og 13 album (alle studioalbumene opp til The Works foruten Live Killers og Greatest Hits) ble remastret i Abbey Road Studios og utgitt på CD og kassett i Storbritannia mellom juli 1993 og mars 1994.