Hammer Foot Surgery: Prosedyre, Gjenoppretting og Annet

Beskrivelse

Hammerfingeren er en tilstand som slår en av de tre sentrale fingrene, noe som gjør at spissen bøyer seg mot # 8217; høy i sin sentrale artikulasjon. Noen mennesker kan håndtere symptomer på denne tilstanden med livsstilsendringer. Hvis endringer i livsstil ikke bidrar til å redusere smerte, kan kirurgi være en løsning på denne fottilstanden.

Mer informasjon om føtter smerte »

Fortsett å lese for å lære mer om hammers tipsoperasjon.

Hvem er en god kandidat for kirurgi?

Kirurgi bør ikke være det første alternativet for behandling av hammertipset. Du kan kanskje redusere eller eliminere smerten iført større sko eller bruke innsatser eller polstring for sko. I noen tilfeller kan øvelser være nyttige for å strekke seg og styrke’stor tå, hvordan å gni et håndkle med tær.

Hvis disse metodene ikke lindrer smerte, kan kirurgi være et godt alternativ for deg.

Noen mennesker med en hammerhead har også andre problemer til føttene, som Borses, Calcanear eller Calli Speroni. Hvis du har flere problemer på føttene, kan legen din gi deg råd til å behandle dem alle i en’den eneste operasjonen.

Du bør unngå kirurgi på tipset på hammeren hvis du har:

 • dårlig sirkulasjon på føttene
 • A’aktiv infeksjon
 • Helseproblemer som ville gjøre risikofylte l’kirurgi

Fotkirurgi kan være mulig når andre helsemessige forhold forbedres.

Hva du kan forvente under operasjonen

Hammerfingersoperasjon utføres vanligvis som en poliklinisk prosedyre. Dette betyr at du kan gå hjem samme dag i & # 8217;. Du kan motta L’generell anestesi så å sove for hele prosedyren. Legen kan bestemme seg for å utføre intervensjonen uten generell anestesi og i stedet for å bruke anestetiske stoffer, slik at du ikke kan føle arbeidet som er gjort på foten din. Diskuter disse alternativene med legen din.

Typen av prosedyren du har, vil avhenge av alvorlighetsgraden av hammerfingeren. Hvis spissen fortsatt er en PO & # 8216; fleksibel, kan kirurgen være i stand til å utføre en tendonoverføring. Dette innebærer omadressering av sener fra bunnen av spissen mot L’høy hvor den er brettet. Omdirigerte sener kan derfor bidra til å rette tipset.

Hvis hammerfingeren din er blitt fast eller stiv, har kirurgen to alternativer: felles reseksjon eller fusjon.

Felles reseksjon

I artikulær reseksjon praktiseres A’gravering på den øvre delen av spissen for å nå ligamentene og de underliggende senene. Ligamenter og sener kan kuttes for å bidra til å rette tipset. L’ende av et bein fjernes slik at spissen kan være helt utvidet. Små pins eller metall auksjoner brukes ofte til å holde tipset rett under helbredelsen. Pins blir vanligvis fjernet om en måned etter intervensjonen.

fusjon

Med fusjonen er selv ledbånd og sener kuttet for å rette spissen. I denne prosedyren er imidlertid endene av de to beinene som danner artikulasjonen, kuttet for å gjøre spissen rett. Pins eller skruer brukes mens endene på # 8217; bein helbrede eller blandes sammen.

Koste

Hammerfingeren er vanligvis dekket av forsikring eller Medicare dersom tilstanden anses nødvendig fra et medisinsk synspunkt. Legen kan vurdere den medisinske operasjonen som kreves fra det medisinske synspunktet hvis:

 • Du prøver smerte
 • Hammerfingeren påvirker balansen din
 • Hammerfingeren påvirker den generelle fotenhelsen

Det er usannsynlig at korreksjonen av en hammerfinger for rent estetiske årsaker er dekket av forsikring.

Netto kostnaden for hammer finger kirurgi er rundt $ 4,265, ifølge Helse Bluebook.

gjenoppretting

Komplett utvinning fra hammerkirurgi kan ta noen uker. Kalenderen vil bli bestemt av typen operasjon. Du kan få en spesiell sko for å hjelpe deg med å gå og holde balansen under gjenoppretting. Du kan også trenge krykker eller en walker.

Du bør prøve å holde foten hevet for det meste av tiden i de to første ukene etter intervensjonen. Dette vil lindre presset fra spissen og vil tillate deg å helbrede. Du kan forvente litt og hevelse rundt spissen. Hevelsen kan vare opp til et år, men smerten skal krympe seg snart etter operasjonen. Hvis du har pins eller skruer i spissen, kan de fjernes noen uker etter operasjonen.

Hvis operasjonen fant sted på høyre fot, må du unngå å kjøre i noen uker. Pass på at du spør legen din noen restriksjoner på kjøring eller andre aktiviteter. Også, legg ikke foten til suben og vannet eller skruene fjernes.

Komplikasjoner

Alle kirurgiske inngrep har risikoen for komplikasjoner, inkludert:

 • infeksjon
 • Nerveskade
 • Opplæring av blodpropper
 • en dårlig reaksjon, anestesi, hvis den brukes under intervensjonen

De spesifikke komplikasjonene av hammerkirurgi inkluderer muligheten for at fotfingeren til slutt kan krølle opp igjen. Dette er uvanlig, men. Det er også sjeldent at beinene ikke helbreder riktig etter en fusjonsprosedyre.

Outlook

Hvis hammerfingeren vender tilbake, som er usannsynlig, kan det være nødvendig med en annen operasjon. Det som er mest vanlig er at du kanskje bare kan bøye lett l & # 8217;. Noen mennesker er ikke i stand til å bøye L & # 8217;. Dette bør ikke påvirke turen eller på P’balanse.

Du vil sannsynligvis måtte unngå sko som rister fingrene og høye hæler som setter press på tærne. Hammerfingerkirurgi bør lindre smerte, ubehag og estetiske bekymringer.

Neste steg

For å forberede seg på din intervensjon, er det noen ting å gjøre:

 • Organiser et hjempassasje etter prosedyren.
 • Anser ideen om å hjelpe deg fra en omsorgsperson på dagen for intervensjonen og muligens for en eller to dager senere.
 • Hvis du har et to-etasjers hus, må du forberede A’område med alt du trenger nede for å unngå trappene mens du fortsetter.

Hvis du fortsatt er i de tidlige stadiene av diskusjonen om behandlingsalternativer, spør legen din hva slags kirurgi vil være best for deg og hvorfor. Pass på at du forstår risikoen og fordelene med hvert alternativ, og hvordan du kan få en sunn utvinning.