Hair løk juice: kan stoppe hårtap?

Cipol juice for hårpleie

Løkjuice er et kjent hårhelsemedisin, spesielt for hårtap. Det har blitt brukt i flere tiår som hjemmebehandling.

Du tenker på å bruke løkjuice for hårpleie? Les løsningen for å sikre at du gjør fordelene til din spesielle helse- og hårpleie rutine.

Hvorfor bruke hårløkjuice?

Løkjuice kan være effektiv for hårtap i noen tilfeller. Det kan også gjenopprette glans og skinne. Løkjuice kan også forhindre det for tidlig hårgripen og behandle flass.

Her er en komplett liste over deklarerte fordeler med hårpleiejuice:

  • Behandling av # 8217; alopecia
  • Betent, tørr eller pruriginøs hodebunn
  • hårtap
  • flass
  • tynnhår
  • Tørket eller skjøre hår
  • Hår koffert for tidlig
  • Hodebunnsinfeksjon

Løkjuice for håravfallsarbeid?

Vitenskapen viser at det er mange måter som løkjuice kan hjelpe med hårtap. Først er løkene rike på mat svovel, et ernæringsmessig element som kroppen vår trenger.

Svovel er lokalisert ALLE’Intern av aminosyrer, som er komponenter av proteiner. Proteinene, og spesielt keratin, som er kjent for å være rik på svovel, er nødvendige for å vokse sterkt hår.

Når det legges til håret og hodebunnen, kan løkjuice gi ekstra svovel for å støtte sterkt og tykt hår, og dermed forhindre høsten og fremme hårveksten.

Løks svovel kan også bidra til å fremme kollagenproduksjon. Kollagen i sin tur hjelper produksjonen av sunne hudceller og hårvekst.

Det antas også at løk kan øke sirkulasjonen. L’Påføring av løkjuice på håret og hodebunnen kan øke blodstrømmen til hårsekkene, noe som igjen forbedrer hårveksten.

Studier har blitt utført på hvordan løkjuice forhindrer hårtap, men ikke på andre fordeler.

En studie fra 2002 Prøvde å implementere vitenskapen om løkjuice håret fallende. Gruppen du vasket håret ditt med løkjuice, har opplevd større hårvekst enn de som vasket dem med vann fra springen. Selv menn syntes å dra nytte av større fordeler enn kvinner.

Men studien har mer enn et tiår, og ikke alle fagene har fullført testen. Videre forskning er nødvendig for hvordan løkjuice fungerer, og hvis fordelene er betydelige. Men mange nyere studier og revisjoner om naturlig behandling for hårtap refererer til studien som en pålitelig test som løkjuice kan være nyttig.

D’Andre del, løkjuice bør ikke betraktes som en kur for hårtapforhold som L & # 8217, alopecia eller skallethet. Kan bidra til å stimulere og beskytte nåværende hårvekst, men er ikke kjent for å reversere enhver sykdom relatert til håravfall.

Slik bruker du hårløkjuice?

Mange har utviklet enkle pedagogiske hjemmebehandlinger for å påføre løkjuice på håret.

Noen mennesker kan unngå å bruke hårløkjuice på grunn av hennes sterke lukt. Av denne grunn har noen foreslått enkle oppskrifter for å bidra til å inneholde løk lukten.

Hva jeg trenger å vite før du bruker løkjuice?

Bruk løkjuice for håret ditt er for det meste trygt. Hvis du har A’løkallergi, bør du ikke bruke løkjuice på håret ditt.

Selv blant de som ikke er allergiske, kan løk være ganske kaustiske for huden. Bivirkninger kan inkludere rødhet og kløe, avhengig av hvor kraftig en blanding du gjør. Bland løkjuice med en mykgjørende som L’aloe vera eller # 8217; kokosnøttolje kan forhindre det.

Ikke bruk løkjuice som en kur for alopecia eller andre hårtapsproblemer. For noen forhold, som L’Alopecia, L’Den eneste effektive omsorg er hårtransplantasjon. Det samme gjelder for skallethet.

Videre kan noen stoffer øke følsomheten til en person til løkjuice på huden (som L’aspirin). Hvis du er bekymret for interaksjonene, først en hudtest eller snakk med legen din.

Bunnlinjen

Løk er et trygt, naturlig og praktisk hjemmemedisin som kan være bra for håret ditt. Mange har rapportert at det forbedrer tykkelsen, stimulerer veksten og til og med regenererer en ny vekst når det gjelder håravfall.

Men løkjuice er imidlertid ikke en kur for skallethet, alopecia eller andre lidelser relatert til håravfall.