HAIR GINGER: Fordeler, hvordan du bruker det og forholdsregler

Ingefær, en felles mat krydder, har blitt brukt til medisinske formål i århundrer. Røttene til Zingiber officinale-anlegget har blitt brukt Gastrointestinal betennelse og lidelser både i tradisjonell og konvensjonell praksis.

Du kan også ha lest anekdotisk informasjon om ingefær evne til å behandle hårhelse og hodebunn. Mens ingefær kan ha antiinflammatoriske fordeler for hodebunnsforhold, Noen kliniske studier har vist at noen forbindelser faktisk kan redusere hårveksten.

Det er viktig å vite mer om ingefær og riktig bruk før selvbehandlingen av dermatologiske tilstand.

Potensielle ingefærfordeler for hår

Langsiktig, hårpleiepraksis er like viktig enn de som brukes i hudpleie. Ingefær er ikke ansett som en vanlig medisinsk behandling for å holde sunt hår, men noen argumenterer anekdotisk at dette krydderet kan forbedre hårveksten.

Ginger kan forbedre hårveksten?

I medisinen Dell’Øst-Asia, ingefær er noen ganger brukt til å fremme hårvekst. Men noen Forskere har lagt merke til at ingen vitenskapelig bevis har vist at ingefær bidrar til å kurere skallethet.

Noen konsentrerer seg om de potensielle fordelene med ingefær for hodebunnsbetennelse. Det antas at når hodebunnsbetingelsene er løst, kan hårveksten bli bedre. Imidlertid er disse fordelene bare anekdotiske.

Ginger kan sakte hårtap?

La vitenskapelig bevis på at ingefær kan senke håret fallende rate. Ansette ingefær for hårhelse og hodebunn kan føre til forbedringer i # 8217; utseende, men du kan gjøre lite for å bremse håret falle når du begynte.

Det er også viktig å merke seg at noen tilfeller av hårtap er knyttet til underliggende hårforhold, hvilke naturlige behandlinger som ingefær ikke kan hjelpe til med å behandle.

Ingefær kan fjerne håret?

Mens noen anekdotiske tester annonserer potensielle fordeler for ingefær hårvekst, foreslår noen kliniske studier helt motsatte effekter.

En studie på 6-gingerol, En ingefærforbindelse, har funnet en redusert hårvekst i mus og menneskelige follikler in vitro. Basert på disse resultatene konkluderte forskerne at Ginger kunne bidra til å hemme hårveksten eller til og med forsettlig fjerne dem.

Potensielle bivirkninger av ingefærbruk

Som et kjøkken krydder, er ingefær trygt for de fleste. Hvis du har kjent ingefærallergi, bør du unngå å bruke ekstrakter, essensielle oljer og annen form for ingefær på håret.

Gni en PO & # 8216; Ginger All’inne i albuen 24 timer før du bruker den på håret eller hodebunnen for å se om du har bivirkninger. Hvis du gjør det, ikke bruk det.

Mulige tegn på en hudreaksjon kan omfatte:

  • Rød hudutslett
  • Orticaria eller blåmerker
  • klø
  • Økt betennelse
  • brenner

Tradisjonelt brukes ingefærekstrakter for hår og hodebunn bare på aktuell base. Du bør ikke ta ingefæren i munnen til disse formål, med mindre det er angitt av en lege. Dette kan føre til følgende bivirkninger:

  • spasmer
  • diaré
  • Overdreven gass
  • mageknip
  • Farmakologiske interaksjoner, spesielt hvis du ansetter blodfluidisering (antikoagulantia)

Slik bruker du ingefær for hår

Internett er fullt av oppskrifter som antagelig hjelper med hårvekst. Selv om det er vitenskapelig ubegrunnet, gjelder ingefær på hodebunnen og håret, fortsatt en «8217; forfriskende opplevelse. Her er noen metoder for å prøve.

Ingefærolje

Ingefæroljen er i form av ekstrakter eller essensielle oljer, L’Siste som må fortynnes med en vektorolje før søknaden. Bruk produktet på hele hodebunnen og håret til en krydret og toning aroma. Skyll etter 15-30 minutter.

Ingefærjuice

Ginger juice er produsert direkte fra ingefærroten. Du kan kutte en flap av en fersk rot og massasje direkte på hodebunnen. En annen metode består i å blande roten i en blender og påføring på alt håret.

Ginger hårmaske

For å lage en ingefær hårmaske, kan du bruke ingefærjuice, essensiell olje eller ekstrakt kombinert med like deler av en vektorolje, for eksempel Argan, Coconut eller Jojoba. Massasje på hodebunnen og dekke håret jevnt. Sett en hodetelefon på håret ditt og la opp til 30 minutter før skylling.

Hvis du bare behandler hodebunnen, kan du legge til noe syre til masken, for eksempel yoghurt, sitron eller epleeddik.

Ginger kosttilskudd

Ginger kosttilskudd er tilgjengelig i form av te, kapsler og tabletter. Når du tar ingefæren i munnen, følg nøye hele produktinstruksjonene og avbryt hvis gastrointestinale bivirkninger oppstår.

Snakk med en lege før du ansetter kosttilskudd av noe slag. Husk at Ginger kosttilskudd ikke har vært vitenskapelig knyttet til hårvekst.

Ta bort

Siden det er få mot-øverste hårvekstalternativer, blir forbrukerne i økende grad til tradisjonelle metoder for å forsøke lykke.

Ingefær, selv om annonsert online, er ikke vitenskapelig bevist som fremmer hårvekst eller forhindrer håravfall. Du kan imidlertid dra nytte av sine antiinflammatoriske effekter hvis du har visse forhold i hodebunnen.

Til tross for at ingefær er et naturlig stoff, kan det sende bivirkninger hos noen mennesker. Det er alltid en god ide å konsultere en lege på forhånd, spesielt hvis du tar medikamenter eller lider av eksisterende forhold.

Hvis noe, kan en ingefær hårmaske være forfriskende og aromatisk. Men du kan ikke se noen signifikant effekt på håret.