Å ha mitt femte barn har endelig endret mitt perspektiv på & # 039; trening

Med fem barn kan jeg ikke alltid føle å tenke, men det var verdt å lære å høre på kroppen min.

Del på Pinterest

& # 8220; Kombiner kjernen din og ta et pust & # 8230; & # 8221; Han sa l’instruktør, demonstrerer sin styrke til å puste ut med ruffled lepper.

Står over meg, stoppet og satt en hånd på min fortsatt myke mage. Oppfatter min frustrasjon, han smilte og oppmuntret meg forsiktig.

& # 8220; Du kommer til & # 8221;, sa han. & # 8220; Abdominalene dine blir med.& # 8221;

Jeg lente seg på hodet alle & # tilbake på matten, la luften min gått til litt anstendig utslett. Jeg kom virkelig? Fordi ærlig, nesten hver dag, virket det ikke for meg.

Siden jeg hadde min femte sønn nesten 6 måneder siden, løp jeg inn i ydmykende og lysende oppfatning at alt jeg trodde å vite om # 8217; trening var helt feil.

Før denne graviditeten innrømmer jeg at jeg var en type øvelse & # 8220; all-in, hele tiden & # 8221;. I mitt sinn er hardere treningen, bedre jeg var. Mer Mine muskler brenner, mer effektiv er øvelsen. Jo mer jeg våknet, for mye vondt selv for å flytte, mer bevis jeg jobbet hardt nok.

Vær gravid av min femte sønn Alle’alder av 33 (ja, jeg startet snart, og ja, de er mange barn) det stoppet ikke engang og # 8211; På 7 måneders graviditet var jeg fortsatt i stand til å krysse 200 pounds og er stolte meg selv på min evne til å fortsette å løfte tunge vekter til fødselen.

Men da ble barnet mitt født, og akkurat som min evne til å sove hele natten, er mitt ønske om å sette foten i en hvilken som helst type treningsstudio helt forsvunnet. For første gang i mitt liv virket trening ikke bort selv du bort. Alt jeg ønsket å gjøre var å bo hjemme med mine komfortable klær og skjemme bort min baby.

Så vet du hva? Det er akkurat det jeg gjorde.

I stedet for å tvinge opp til & # 8220; komme tilbake i form & # 8221; O & # 8220; Fortsett og jeg bestemte meg for å gjøre noe ganske drastisk for meg: Jeg tok min tid. Jeg tok ting roligt. Jeg gjorde ikke noe jeg ikke ville gjøre.

Og kanskje for første gang i mitt liv, lærte jeg å høre på kroppen min og i prosessen, innså jeg at vi ønsket et femte barn for å endelig utvikle et sunt forhold til øvelsen.

Fordi selv om prosessen er frustrøst sakte, for å lære trening, har du endelig åpnet øynene på en hard sannhet: Jeg hadde galt alt.

L’Øvelse er ikke det jeg trodde det var

Mens jeg alltid tenkte på # 8217; trening som et resultat og en feiring enn jeg kunne gjøre & # 8211; Hvor mye vekt jeg kunne øke, eller squats, eller benk, jeg endelig forsto at i stedet øvelsen gjelder leksjonene som lærer oss om hvordan å leve våre liv.

The & # 8220; gamle meg & # 8221; Brukt l’trening som et middel til å unnslippe, eller å vise meg selv at jeg skapte noe, som jeg var verdt mer fordi jeg kunne nå mine mål.

Men øvelsen bør aldri bestå i å tvinge kroppene våre til innsending, eller kjøre sterkere og raskere i treningsstudioet, eller til og med øke stadig tungt vekter. Bør forholde seg til helbredelse.

Det burde være i stand til å vite når du skal ta ting raskt og når du skal ta dem ekstremt sakte. Det burde være å vite når du skyver og når du skal hvile.

Det skal først og fremst ære og høre på kroppene våre, ikke tvinge dem til å gjøre noe vi tror at de burde & # 8221; gjøre.

I dag er jeg fysisk den svakeste jeg noensinne har sett. Jeg kan ikke lage en enkelt push-up. Jeg snudde ryggen da jeg prøvde å krysse min vekt & # 8220; normal & # 8221;. Og jeg måtte laste på baren min med en vekt som jeg selv flau for å se. Men du vet hva? Jeg er endelig i fred med hvor jeg finner meg selv på treningsstudiet mitt.

Fordi selv om de ikke passer som en gang, har jeg et sunnere forhold enn noensinne med øvelsen. Jeg lærte endelig hva det betyr å virkelig hvile, høre på kroppen min og ære det på alle stadier, uansett hvor mye det kan & # 8220; gjør & # 8221; for meg.

Chaunie brusie er en’sykepleier av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en mor på fem år bare laget. Skriver alt fra økonomi til helse for å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn du ikke sover. Følg deg her.