Ha et tredje barn: pro og ulemper

Del på Pinterest

Å ha tre barn synes nesten en tretthet i disse dager. Mange mødre som vet at de fortalte meg at de ønsket å legge til et tredje barn til sine familier som vekker reaksjoner, sjokkert av vennene sine. Å ha et tredje barn, er mange av dem frykter, bare ett skritt unna’gå inn i Duggar-familien.

Men når du føler smerten ved å holde et annet barn i armene dine, kan du ikke bare ignorere det. Du fortjener å utforske dine følelser på # 8217; ha et tredje barn. Så hvis du ikke vil legge til et tredje tillegg til familien din, er det noen fordeler og ulemper må vurdere før du bestemmer deg for.

Jeg mot å ha et tredje barn

Før jeg senker oss selv, vil jeg gjerne si at jeg har fire barn. Så åpenbart har vi allerede besluttet å ha et tredje barn. Men jeg har sterkt følt at vi skulle ha et tredje barn. For oss var det egentlig ikke et spørsmål. Men vi hadde fortsatt mye å vurdere. La oss innrømme det når du legger til det tredje barnet som en del av en familie med to foreldre, vil du offisielt være i numerisk inferioritet. Og dette er et stort problem.

Jeg mot å ha et tredje barn

 • Foreldrene er offisielt i numerisk inferioritet.
 • Hvis du kommer fra en liten familie, kan det hende at tre barn ikke virker normalt.
 • Tre barn kan være det mest stressende nummeret å ha, vise undersøkelsene.
 • 1. Det vil være mer enn deg. En av mine største frykt i # 8217; Legg til et tredje barn i familien vår, spesielt fordi våre første to var mindre enn 5 år, det var at jeg ville ha hatt flere barn enn hender. Det virker så dumt, men når du er en mor med små barn, blir små ting som å løpe til supermarkedet en kamp.

  2. Tre barn kan ikke føle deg og # 8220; normal & # 8221; for deg. Hvis du kommer fra en mindre familie, kan det hende at tre barn ikke føler seg normale eller kjent. Tre barn blir litt & # 8216; kaotisk, så evaluer dine nivåer av toleranse for all jonglering som uunngåelig kommer med tilsetning av et tredje barn.

  3. Å ha tre barn er den mest stressende tingen. A & # 8220; i dag viser & # 8221; avstemming Han rapporterte at å ha tre barn er faktisk det mest stressende antallet for foreldrene. Dette er en dårlig nyhet hvis du tenker på å stoppe tre barn. Men det er gode nyheter hvis du skal ha enda flere barn. Ifølge studien er flere barn på en eller annen måte lik mindre stress. Jeg kaller det Effect & # 8220; Renunciation & # 8221;.

  Fordelene ved å ha et tredje barn

  Fordeler med å ha et tredje barn

 • Du vil fortsatt være i stand til å gå ut lett som en familie på fem.
 • Dine barn vil ha mer enn en bror.
 • Å ha tre barn kan være en enklere overgang enn du tror.
 • 1. En familie på fem er fortsatt kompakt. Verden synes å være bygget for fire-personers familier. Restauranten boder, de fleste av kjøretøyene og alle de gratis konkurransene for ferien som du deltar, men at du aldri vinner, er alle designet for fire personer. Men jeg kan fortelle deg fra personlig erfaring at med et tredje barn fortsatt går tilbake til familiegruppen & # 8220; normal & # 8221;. Du kan montere tre bilseter i de fleste biler, du kan sette opp i restaurantens boder, og du vil sannsynligvis ikke vinne den ferien, uansett.

  Konklusjon: Hvis du er en familie som du liker å flytte, har et tredje barn ikke sakte.

  2. Flere brødre betyr flere alternativer for barna dine. Jeg vil ha tre i stedet for to & # 8221; forklarer Kelly Burch, en mor til en. & # 8220; Jeg er en av fire, og jeg setter stor pris på de tre unike forholdene jeg har med hver av mine brors & # 8221;.

  3. Tre barn er den enkleste overgangen du noensinne vil gjøre. Jeg vil ikke love her. Men jeg vil være en stemme av grunn i havet av mennesker som vil advare deg om at å ha et tredje barn vil være det vanskeligste hindringen som du noen gang vil håndtere. Ærlig talt var vårt tredje barn den enkleste måten for meg som en mor.
  Bytt fra null til en var en forandring av livet, som passerte fra en til to virket nesten umulig, og å ha fire ristet meg på en måte som jeg fortsatt gjenoppretter (men som jeg er takknemlig for). Men det tredje barnet så ut som en bris. Det har tilpasset perfekt og vi gikk med strømmen. Det virker for meg at når du kommer til det tredje barnet, føler du deg mye tryggere enn dine ferdigheter og dine grenser som foreldre. Det gjør det virkelig lettere å tilpasse seg livet med nyfødt.

  Kommende trinn

  Det er ingen lister over fordeler og ulemper som du kan gjøre for å få et definitivt svar på # 8217; ha et tredje barn. På slutten av dagen bør du samle listen din og snakke med andre mødre som har tatt samme beslutning. Husk å vurdere deg selv heldig hvis du er i stand til å velge hvor mange barn å ha. Gå med hele ditt hjerte forteller deg å gjøre. I alle fall vil familien din være din. Dette er den største & # 8220; Professional & # 8221; som jeg kan tenke på.

  Spørsmål:

  Hva du bør gjøre for å forberede deg selv hvis du tenker på å ha et tredje barn?

  Anonym tålmodig

  TIL:

  Hvis du tenker på å bli gravid, må du sikre en avtale med legen din eller # 8217; jordemor for å diskutere helsen til graviditeten din. Snakker om helsen din, medisiner, kosthold og enhver risikofaktor kan hjelpe deg med å garantere best mulig helse i de første månedene av føtalutvikling i svangerskapet. Husk at hvis du er en kvinne i fruktbar alder, trenger du 400 mikrogram folsyre om dagen før du blir gravid, for å forhindre nevrale rørfeil.

  Kimberly dishman, whnp Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.