Å ha 5 barn lærte meg å få foreldrene ikke å gjøre det bra

Da jeg bare hadde en sønn, trodde jeg at moren til mange visste noen magiske triks jeg ikke visste.

Del på Pinterest

Har du noen gang sett på en mor med en gruppe barn og du tenkte: Wow, jeg vet ikke hvordan det gjør det? Jeg drukner med en! & # 8221;

Vel, la meg fortelle deg litt hemmelig om den moren: det kan virke som om du gjør en bedre jobb enn deg, men det er sikkert ikke grunnen til at du tror.

Selvfølgelig, kanskje ALLE’eksteriør virker roligere enn deg, fordi det har noen års erfaring å vite at hvis barnet gjør lurene i midten av butikken, og du må legge en vogn full av matvarer mens alle stirrer på det (du er der tilstand), det er egentlig ikke et stort problem som det virker akkurat nå.

Men inne er det fortsatt utmattet.

Og selvfølgelig, kanskje hans sønner virkelig handler, og de handler ikke som villapene som svinger for korridorene, vil til hensikt å ødelegge så mye som mer skjøre gjenstander. Men det er sannsynligvis fordi den største holder den yngste hånden og mor trente dem i årevis for å sikre at hvis de passerer denne turen, mottar de en informasjonskapsel.

Det jeg sier er at hvis du ser ganske nøye og nr. 8211; Hvis du virkelig ser, virkelig, moren med tre, fire, fem eller eldre, vil du se at C’Det er virkelig en stor forskjell mellom deg og henne, og den store hemmeligheten til hvordan hun går og # 8220 ; bedre & # 8221; Dette er dette:

Han har allerede akseptert at ingen mor aldri egentlig, egentlig alt sammen. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Du tror kanskje det 8216; & # 8221; linsen & # 8221; Foreldre er å være moren som gjør det sammen & # 8211; Mor som forstod hvordan han skal mestre sin hudpleie rutine og hans treningsregime, klarte å dempe koffeinforbruket til en rettslig kopp kaffe om dagen (hahahaha), fingerferdighetsarbeid, syke barn, snø dager, hans mentale helse, hans vennskap og hans vennskap og hans forhold med letthet & # 8211; Men jeg kjøper ikke det.

I stedet tror jeg at 8217; målet med foreldre er å være åpen for å mislykkes konstant, igjen og igjen, men fortsatt kjempe for å forbedre.

Hvis jeg tenkte på å gjøre alt & # 8220; Jeg vil ikke prøve å lære måter å hjelpe mine døtre med de problemene de sliter med på; Jeg ville ikke gjøre mitt beste for å holde meg oppdatert på helse anbefalinger og implementere dem; Det ville ikke være noe å gjøre tiltak for å prøve en ny strategi eller foreldre taktikk som kan hjelpe hele familien vår.

Poenget er at jeg ikke tror foreldrene & # 8220; bra & # 8221; De har blitt født i mange års erfaring eller en gruppe barn. Jeg tror foreldrene & # 8220; bra & # 8221; De er født når du bestemmer deg for å være en student hele mitt liv gjennom denne tingen kalt foreldre.

Jeg tilfeldigvis har fem barn. Min yngste ble født 4 måneder siden. Og hvis C & # 8217, det er noe jeg lærte om foreldre, er det en’konstant læringsopplevelse. Bare når du tror du har forstått, eller når du endelig fant en effektiv løsning, eller bare når du har klart et barns problem, kommer en annen ut. Og da jeg var en ny mor til en eller to barn, plaget dette meg.

Jeg ønsket å overvinne fasen der jeg følte at alt var en krise; Jeg ønsket å være den kalde moren og samlet som svinger for butikken med mine helt høflige barn. Jeg ønsket å bli på toppen av de innenlandske oppgavene og overvinne middagen uten å ønske å flykte til Bahamas i et år.

Men nå?

Jeg vet at jeg aldri kommer dit. Jeg vet at det vil være øyeblikk når jeg føler at du surfer jevnt og andre øyeblikk der jeg vil gråte, og jeg vil spørre meg selv om jeg kan gjøre det, og til og med noen ganger vil jeg skrike til å snurre av øynene fra # 8217; menneske som jeg vokste opp med min egen kropp, som en gang var så festet til meg at han aldri lærte å katte fordi jeg ikke kunne sette det ned lenge nok.

Jeg hadde nok barn og nok erfaring å vite at det ikke er mor å gjøre & # 8220; bedre & # 8221; Andre mødre.

Vi gjør alle våre beste, snubler, læring og stadig skiftende, uansett hvor lenge vi gjør det eller hvor mange barn vi har. Noen av oss har nettopp gitt opp å gjøre vaskeri før andre mødre hadde kastet … Håndkle.

* Løft hånden din for alltid *

Chaunie brusie er en’sykepleier av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en mor på fem år bare laget. Skriver alt fra økonomi til helse for å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn du ikke sover. Følg deg her.