Gymnema er fremtiden for diabetesbehandling?

Diabetes og gymnema

Diabetes er en metabolsk sykdom som er preget av høye nivåer av blodsukker på grunn av mangel eller utilstrekkelig inntak av insulin, A’kropps uførhet for å bruke insulin eller begge deler. I følge American Diabetes Association, 29.1 million amerikanere (eller 9.3% av befolkningen) hadde diabetes i 2012.

Gymnema er et supplement som har blitt brukt som en komplementær behandling for type 1 og type 2 diabetes. Selv om det ikke er en erstatning for # 8217; insulin, kan hjelpe i blodsukkerkontrollen.

COS’er gymnema?

Gymnema er en woody klatring busk som kommer fra skogene i’India og # 8217; Afrika. Har blitt brukt i medisin i # 8217; Ayurveda (A’gammel indisk medisinsk praksis) i over 2000 år. Tygge bladene på denne planten kan midlertidig forstyrre evnen til å smake på søthet. Det er generelt ansett som trygt for voksne.

Gymnemet ble brukt til:

  • Glimema
  • Redusere mengden sukker absorbert av # 8217; tarmene
  • Senk LDL-kolesterolet
  • Stimulere frigivelsen av insulin i bukspyttkjertelen

Noen ganger er det også brukt til å behandle mageproblemer, forstoppelse, leversykdommer og vannretensjon.

Gymnema blir oftere konsumert i vestlig medisin i form av piller eller tabletter, noe som gjør dosen enklere å kontrollere og overvåke. Det kan også vises i form av bladstøv eller ekstrakt.

Effektivitet av gymnema

Det er ikke nok bevis for å definitivt demonstrere gymnemet effektiviteten for blodsukkerbalanse og diabetes. Imidlertid har flere studier vist potensialet.

TIL 2001 Studie funnet 65 personer med høyt blodsukker som hyret gymnemet forlater ekstrakt i 90 dager hadde alle lavere nivåer. Gymnema synes også å øke glykemisk kontroll i personer med type 2 diabetes. Forfatterne av studien konkluderte med at Gymnema kunne bidra til å forhindre langsiktig diabetes komplikasjoner.

Gymnema kan være effektiv takket være evnen til å øke insulinsekresjonen, ifølge en gjennomgang i Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition. Dette bidrar til å redusere blodsukkernivået.

fordeler

Den største fordelen i å prøve Gymnema som et supplement til behandling av diabetes er at det generelt anses å være trygt (under tilsyn av legen). Det er få negative bivirkninger eller farmakologiske interaksjoner.

Selv om det fortsatt undersøkes, er det foreløpige tester som Gymnema hjelper mennesker med diabetes til å håndtere blodsukker.

MOT

Akkurat som det er fagfolk, er det noen risikoer med gymnema.

Gymnema kan ha en additiv effekt hvis det tas i kombinasjon med diabetiker, hypokolesterolemizing og slanking agenter. Av denne grunn er det nødvendig å fortsette nøye og spørre legen din spesifikt de mulige reaksjonene.

Gymnema kan ikke brukes av noen mennesker, inkludert barn og kvinner i graviditet eller amming. Det kan også forstyrre blodsukkermedisinene du allerede antar.

Advarsler og interaksjoner

Til dags dato er det ingen signifikante farmakologiske interaksjoner notater for å forstyrre gymnema. Kan endre effektiviteten av andre medisiner som senker blodsukkeret, men det er ingen konkrete bevis på dette ennå. Det er viktig å informere legen din før du begynner å ta dette eller ethvert supplement.

Gymnema er ikke en erstatning for diabetes narkotika. Mens senking høyt blodsukker er generelt en positiv ting hos personer med diabetes, lavere det for mye, kan være ekstremt farlig. Hvis du har tenkt å ta gym på å behandle diabetes, gjør det under legen din. Kontroller blodsukkernivået oftere til du vet hvordan det påvirker kroppen din. Sjekk selv når doseringen øker.

Kvinner som ammer, er gravide eller planlegger en graviditet, bør ikke ta gymnema. Du bør også forstyrre L’Gymnemes inntak minst to uker før kirurgi for å unngå negative reaksjoner.

Diabetes behandling

Diabetesbehandling fokuserer vanligvis på to mål: Kontroller blodsukkernivået og hindre komplikasjoner. Behandlingsplanene vil ofte inkludere narkotika og livsstilsendringer.

De fleste med type 1 diabetes og noen med type 2 diabetes må ta insulin gjennom injeksjoner eller en mikrofusor. Andre stoffer kan også brukes til å kontrollere blodsukker eller komplikasjoner forårsaket av diabetes.

Legen din kan råde deg til å se en dieter, som vil hjelpe deg med å skape en sunn matplan. Dette matprogrammet vil hjelpe deg med å håndtere karbohydratinntaket, så vel som andre viktige næringsstoffer.

Det anbefales også L’fysisk aktivitet. Det kan forbedre generell helse og redusere risikoen for hjertesykdom, som er en vanlig diabetes komplikasjon.

Når du skal se legen din

Fikse en avtale med legen din før du begynner å ta gymnemet. Vil hjelpe deg med å bestemme om det er trygt for deg å ta og med hvilken dose du skal starte. Legen din kan få deg til å teste oftere eller justere doseringen av andre stoffer for å kompensere for effekten av gymnema.