Gurkemeie og 7 andre antiinflammatoriske krydder for leddgikt

Betennelse

L’betennelse er den naturlige responsen av kroppen til skade eller infeksjoner, som ofte forårsaker rødhet, hevelse, smerte eller lokalvarme. Det kan føre til tap av funksjoner av vevet som er involvert. L’Akutt betennelse er generelt et beskyttende og lokalisert respons på infeksjoner eller skader. Den er designet for å behandle kroppen og gjenopprette den normale funksjonen til stoffene.

L’betennelse i ledd, inkludert stivhet og hevelse, er vanlige symptomer på leddgikt.

Hvis betennelsen vedvarer i lengre tid, blir kronisk betennelse. L’Kronisk betennelse kan være et resultat av en infeksjon på 8217, en autoimmun-reaksjon eller en «8217, allergi.

Anti-inflammatoriske matvarer og krydder

Noen matvarer har blitt identifisert som antiinflammatorisk. De kan bidra til å redusere kronisk betennelse og smerte. Omega-3 fettsyrer tilstede i fisken, i noen nøtter og til og med i sjokolade har alle blitt anerkjent for deres antiinflammatoriske egenskaper.

Forskning & # 8211; Undersøkelser akkurat som disse matene reduserer betennelsen i kroppen, er blandet, men lovende. En enkel måte å inkorporere antiinflammatorier i kostholdet ditt er gjennom bruk av krydder.

Gurkemeie

Gurkemeie er en lys strålende gul krydder i indisk mat du kan finne i hvilken som helst matbutikk. Gurkemeie ble brukt som medisin i århundrer for å behandle sår, infeksjoner, forkjølelse og leversykdommer.

utdanning De viste at curcumin, en gurkemeieforbindelse, kan redusere kroppens betennelse.

Ingefær

Ginger er et krydret krydder som brukes i mange kjøkken. Du kan kjøpe den i pulver eller som en frisk rot i de fleste supermarkeder. Ginger ble brukt som tradisjonell medisin for å behandle magesykdommer, hodepine og infeksjoner.

Ginger Anti-inflammatoriske egenskaper har blitt rost i århundrer og Vitenskapelige studier de bekreftet det.

Kanel

Kanel er et populært krydder som ofte brukes til å smake bakte desserter. Men kanel er mer enn et deilig additiv i våre kaker. utdanning De viste at krydder har antiinflammatoriske egenskaper, som kan lindre hevelse.

Hold en god lager av kanel på hånden og dryss den inn i kaffen eller te og over frokostblandinger.

hvitløk

De anti-inflammatoriske egenskapene til hvitløk har vært påvist å lindre symptomene på leddgikt. Litt & # 8216; kan gjøre mye. Bruk den friske hvitløk i nesten alle saltede retter for å legge til smak og helsemessige fordeler.

Hvis smaken er for mye for deg, steker det en Head D’hvitløk for en søtere og delikat smak.

Cayenne

Cayenne Chili og andre krydret chili peppers har blitt rost for deres helsemessige fordeler siden antikken. Alle chillies inneholder naturlige forbindelser kalt capsaicinoider. Dette er det som gir sin krydret frukt Anti-inflammatoriske egenskaper.

Chili er allment ansett som en Kraftig anti-inflammatorisk krydder, Sørg derfor for at du inkluderer et dash i din neste tallerken. Har lenge vært brukt som fordøyelseshjelp, så dette er en ytterligere fordel.

svart pepper

Hvis cayenne pepper er for krydret for din smak, vil du gjerne vite at den mest delikate sorte pepperen også ble identifisert for sine antiinflammatoriske egenskaper. Kjent som & # 8220; King of Spices & # 8221; den svarte pepper har blitt verdsatt for sin smak og for sin antibakterielle, antioksidant og antiinflammatoriske fordeler.

utdanning De har vist at kjemiske forbindelser med sort pepper, spesielt piperin, kan være effektive på’Start av den akutte inflammatoriske prosessen.

Krysse

Klovene har blitt brukt som ekspektoranter og å behandle magesykdommer, kvalme og betennelse i munnen og halsen. Forskning er fortsatt blandet, men rettssaken antyder at de kan ha antiinflammatoriske egenskaper.

Den pulveriserte krangen fungerer bra i bakevarer og i noen saltede retter, som supper og betydelige stews. Du kan også bruke hele nellikene til å innpode smak og næring i varme drikker som te eller cider.