Gurkemeie for revmatoid artritt: fordeler og bivirkninger

Et populært krydder fra # 8217; India

Den gurkemeie, O & # 8220; Indian Saffron & # 8221;, er en lys gul krydder som kommer fra en høy plante med en gul-oransje stamme. Denne gyldne krydderet er ikke bare for karri og te. Historisk brukte tradisjonelle indiske leger gurkemeie for helbredelse. Moderne forskning også foreslås den curcumin, den aktive kjemikalien av gurkemeie, kan ha gunstige egenskaper for symptomene på reumatoid artritt (RA).

Curcumin er viste å være:

 • anti-inflammatorisk
 • Antioxidant
 • anticancer
 • neuroprotektive

Siden forsvarssystemet for å feste, kan antiinflammatoriske og antioksidante effekter av curcuminater hjelpe din reise mot remisjonen. Fortsett å lese for å finne ut om dette krydderet kan forbedre symptomene dine og hvordan du inkorporerer det i kostholdet ditt.

Gurkemeie arbeider for symptomene på # 8217; AR?

Curcuma selv er ikke det som hemmer betennelsen. I virkeligheten er det curcumin, den aktive kjemikalien av gurkemeie, som har nådd toppen av forskernes interesser. Undersøkelser viser at curcumin blokkerer noen enzymer og cytokiner som fører til betennelsen. Dette lyser på muligheten for curcumin som en komplementær behandling for L & # 8217;.

En liten 2012 studie Av 45 personer med AR, tilordnet forskerne curcumin kosttilskudd til en tredjedel av dem. De to andre gruppene mottok et ikke-steroidalt antiinflammatorisk legemiddel (fans) kalt Diclofenac eller en kombinasjon av begge. Gruppen som ansatt 500 milligram curcumin viste bare maksimal forbedring. Selv om lovende, stadig større tester er nødvendig for en klar forståelse av fordelene med curcumin og # 8217;.

Siden gurkemeie i sin naturlige form anses som trygt, kan dette tillegget være et godt tillegg til kostholdet ditt. Curcumin har fordeler for inflammatoriske sykdommer, depresjon og kreft. Disse forholdene er vanlige for personer med AR.

Curcumin kan hjelpe? Kardiovaskulære sykdommer kan ha beskyttende fordeler Flere søk er nødvendig Depresjon og L’Angst kan bidra til omvendt utvikling og forbedre narkotika kreft kan øke medisiner effekter

Mer informasjon om fordelene med gurkemeie »

Hvordan ta gurkemeie eller curcumin

Å få gurkemeie, ta stammen eller rhizomet, planten og kok, tørr og grindpulver. Det er mange måter å introdusere gurkemeie eller curcumin i kostholdet ditt. Forskning har vist at curcumin er trygt i høye doser. Dette er en utmerkede nyheter på 8217, fordi curcumin har en dårlig biotilgjengelighet, noe som betyr at det er dårlig absorbert. Det bør tas i høye doser for en aktiv effekt.

krydder

Du kan bruke karri pulver gurkemeie, smoothies eller salater. Noen av de gule matene du spiser, som sennep, kan også inneholde gurkemeie. Men mengden kan ikke være nok for enhver terapeutisk effekt, siden gurkemeie er bare 2 prosent 9 curcumin. Ikke glem å legge til litt og sort pepper, noe som øker absorpsjonen.

Hvordan spise gurkemeie: Prøv denne karrioppskriften til Paleo Coconut fra Holistisk trent. Ikke vær redd for å være tyngre med gurkemeie hvis du leter etter noen anti-inflammatoriske fordeler.

Som en te

Du kan kjøpe te til gurkemeie Amazon.com eller lag din egen. Å forberede te på gurkemeie:

 • Kok 2 kopper vann med 1 teskje gurkemeiepulver og 1/2 teskje svart pepper.
 • La for å simre i 10-15 minutter.
 • Legg til sitron, honning eller melk til smak.
 • Hvis du er ute etter en urtete rik på anti-inflammatoriske fordeler, kan du prøve McKel Hill’S Gurkemeie te. Med urter kjærester på’som ingefær og kanel, er en varm drikke som sikkert vil puste kroppen din.

  Som et supplement

  Kosttilskudd og curcumin kapsler er den mest effektive måten å introdusere curcumin i kostholdet ditt. Mange kosttilskudd har også ekstra ingredienser som piperin (svart pepper) for å forbedre absorpsjonen.

  For dosen,Leddgikt fundament Anbefaler 500 milligram to ganger om dagen. Snakker alltid med legen din før du ansetter kosttilskudd. Det er mulig at cururmin kosttilskudd samhandler med narkotika. Informer legen din om alle urter eller kosttilskudd du antar.

  Hva å vite før du tar gurkemeie

  Curcumin og gurkemeie er generelt sikre. Snakk med legen din hvis du er interessert i å ta cururums kosttilskudd. Selv om det ikke er noen signaler om alvorlige effekter av høye doser av curcumin, er det fortsatt mulig at bivirkninger oppstår.

  Curcumin kan også samhandle med reseptbelagte legemidler. Dette kan gjøre stoffer mindre effektive og påvirke helsen din hvis du har visse forhold. Sjekk med legen din før du tar gurkemeie hvis du antar medisiner for:

  • diabetes
  • betennelse
  • Kolesterol
  • Blodfluidisering

  Noen kosttilskudd kan inneholde pepperin, som også forstyrrer noen legemidler, inkludert fenytoin (dilantin) og propranolol (Inderal).

  Du bør ta gurkemeie?

  Du kan ta gurkemeie for L’men den virkelige aktive ingrediensen er curcumin. Curcumin er ca 2-9 prosent av gurkemeie, slik at du kan få flere fordeler fra # 8217; integratorinntaket. Forskere er ikke sikker på de anti-inflammatoriske egenskapene til curcumin. Det er fortsatt en spennende mulighet for medisin i fremtiden.

  Sjekk alltid med legen din før du ansetter gurkemeie eller curcumin for symptomene på kunsten.

  Fortsett å lese: Den endelige veiledningen til urter og kosttilskudd for L & # 8217;