Guide til gaver til folk som alltid beveger seg

Alle har disse’vennen, hva er alltid et sted og planlegger å gå snart andre steder. Du kan ikke være i stand til å holde tritt med dem, men disse gave ideene kan sikkert.

Gi en sunn dose av kosninger, oppmuntring og kaffe til reisende, #girlboss, eller flytte og rister i livet ditt slik at det ikke mister et skritt.

Uendelig syltetøy: Braven Flye Sporthodetelefoner

Bowman verktøy for å analysere følgende finish: Trådløse hodetelefoner de er designet for å bli hvor vennen din går. Trening svettet i treningsstudioet? Sikker. Konferansesamtaler mens du reiser? Ikke noe problem. Batteriet vil vare hele dagen, og mikrofonen og integrerte kontrollene gjør hendene fri til en realitet. De er utstyrt med tre dimensjoner av kuler for ører for en personlig passform bare hentet fra boksen.

Kostnad: $ 49.99 Braven.com

Strømforsyning Alle’Elektronikk: Power Bank Reserve

Slip løs mottakeren fra det konstante søket etter et utløp. Dette Power Bank Den har to USB-porter som kan brukes til å gjenopprette livet samtidig med raskt utmattelse av elektroniske komponenter. De må aldri sitte på bakken foran den unike toking av’hele terminalen eller gjøre telefonen dø i midten av navigasjonen.

Kostnad: $ 44.99 Griffinteknologi.com

Rolige netter: Hum Nutrition’S Beauty Zzzz

Alle vet at dyp søvn er viktig for god helse, og at du ikke kan drepe hele dagen uten det. Men dette gjør egentlig ikke alt enklere. Disse Vegetariske tabletter De inneholder naturlig melatonin og vitamin B-6 for å lindre bekymringer og fremme en dyp søvn. Hilse på jetlaget og søvnløse nettene.

Kostnad: $ 10 Humnutrition.com

Avslappende SIPS: Kamilleinfusjon og sitron numi

I tillegg til en lysmassasje eller en lang soaking, er det vanskelig å slå avslapningen som en røykekopp med kamilledør. Ikke bare kan det bidra til å forbedre søvn, noen rapporterer at denne teen beroliger magesmerter, angst og depresjon. Få en fil boks av disse Fair Trade, økologiske teposer for din venn for å enkelt sette inn noen håndbagasje eller koffert, for å avvise reiseinsene eller slappe av hjemmefra.

Kostnad: $ 7.49 butikk.Numitea.com

Moving Glitter: West 57th Glitter XL Shoulder Strap av Henri Bendel

Dette liten bagasje holder alle viktige ting på hånden og lett å finne. Kredittkortlommer og pengesedler lar deg betale uten å måtte se deg rundt. Dimensjonene er utformet for å inneholde en iPhone 8 Plus og hodetelefonkabelåpningen gjør det enkelt å danse på gaten med alt trygt.

Kostnad: $ 118 Henribendel.com

Koselig reise: Merino Travel Kit

Fly kan være en svart brønn av infeksjon og generelle urenheter. Hjelp din venn Hopp over heebie-jeebies og liten dekket med dette innbydende Reisesett. Merinoull puster lett og bekjemper den aggressive klimaanlegget som en prøve. Bruk øyemasken for å blokkere hyttelysene eller sove fredelig sengeplass etter ankomst.

Kostnad: $ 169 fallskjermhome.com

AMICA HAND: Spør på’søndag virtuell assistent

Overlater irriterende prosjekter til en personlig assistent. Fra reiseplanlegging for å søke på påstanden til 8217; den grundige analysen av data, er teamet av assistenter av Ask søndag klar til å slette listen over ting å gjøre og holde alt uten hitchholes.

Kostnad: $ 119+ Askunday.com

Steamy Wonder: Shark Press og Oppdater Garment Care System

Ingen har tid til å gå til renseri eller vaske paret ditt beste bukser. Dette Bærbar damper fjerner folder i et blunk og fjerner lukt slik at den elektriske drakten er klar til å komme ut igjen i morgen.

Kostnad: $ 79.99 Amazon.com

Rene tellere: Kupong for rengjøring av huset til Molly Maid

Hva du kan gjøre mottakeren din med en’nå eller to flere? Hjelp dem å skrape noe fra sin uendelige liste med dette Gavekort For husrengjøring. Ikke bare vil gi dem en pause fra hjemmet rengjøring rutine, men vil også frigjøre sitt program for ytterligere aktiviteter.

Kostnad: $ 100+ MollyMaid.com

Kreativ presse: Passion Planner

Gi et løft til sin del med den populære Passion Planner. Det er nesten umulig å ikke føle seg spent og klar til å erobre verden med denne notatboken i lommen. Planleggeren dekker et helt år med motivasjon, konsentrasjon og forslag til å nå ethvert mål.

Kostnad: $ 20+ PassionPlanner.com

Swell Traveler: S’vel som

L’veldig hyggelig s’vel har nettopp blitt bedre. Den nye reisende har en bred munn for å enkelt nippe til melk eller blande det vitamin C-nettbrettet. L’Triple Wall Insulation holder varme eller frosne drikker uten å legge til ekstra volum.

Kostnad: $ 30+ Swellbottle.com

Du vet fortsatt ikke hva du skal kjøpe? Hva med noe å starte en sunn vane eller fantastiske produkter som vil hjelpe deg med å administrere # 8217; angst og berolige stress?