Guide til feriegaver for sensuelt eventyrlystne

Kjenn typen: De er de som kan ha en fullstendig samtale med Aubergine Emoji, eller de som du slår på råd i løpet av en seksuell rutine. De er også de du kanskje spør: Hva kan jeg gi dem som ikke allerede har prøvd?& # 8221;

Men ikke bekymre deg, for hver sensuell eventyrer, sannsynligvis C’det er en topp som ikke kom og de viktigste de trenger for å møte reisen. Her er hva du skal overraske sexekspert.

Leseforespørsel: Sex som fungerer

Denne boken er mye bedre enn & # 8220; sex for dummies & # 8221;. & # 8220; sex som fungerer & # 8221; Han lærer deg hvordan du rapporterer intimitet i livet ditt, uavhengig av stadion hvor forholdet ditt er. Strar skriver og viser hvordan det gjelder å rapportere tillit til sexlivet ditt. Dette er et must for folk som ønsker å slå på en gnist som kunne ha gått tapt.

Kostnad: $ 16.95 GoodcleanLove.com

Tingling Sensation: Intense Clit Stimulating Gel

Løft dine sanser med denne kraftige naturgelen. Tiltenkt for Clit, kan denne gelen brukes under rapporter, foreløpige og sexleksaker. Hilse på ditt intense sex & # 8211; i en forstand! Selv online vurderinger er entusiastiske om effektene, fra & # 8220; whoa fungerer som annonsert & # 8221; En & # 8220; Du vil aldri komme igjen & # 8221;.

Kostnad: $ 20.00 ubundet boks.com

Spiselig kunst og moro: kroppsmaleri med vanilje krem

Duften av vanilje smørkrem vil sikkert øke din erfaring i soverommet. Denne herlige duftende maling er overalt på kroppen, selv om vi anbefaler å holde den vekk fra kjønnsorganene for å unngå infeksjoner. Den leveres også med en børste for alle som har en indre picasso.

Kostnad: $ 9.97 lingered.com

Kjærligheten nedsenket for hånd: våte gourmet jordbær

Når lysene er slått av, er ordet mat bare en’annet ord for preliminarene. Hvis vennen din snakket for å søte romrutinen, send ham en gave av jordbær som er dekket med sjokolade. Shari bær enkeltvis setter hver av disse fruktbrikkene, så det gjør dem til å løpe for en liten og mer kjærlighet.

Kostnad: $ 29.98 bær.com

Myke ark for de mest følsomme: bambus resort ark

Egyptisk trådplater tilhører fortiden. Det er på tide å hoppe ombord med disse 100% syntetiske fibertrådene, tatt fra bambus, som gjør erfaringer på et høyere nivå. Bambus har naturlige antibakterielle kvaliteter, noe som gjør det perfekt for folk med sensitiv hud eller allergi. Du vil være vanskelig å stå opp fra sengen når du føler at du er inne i en myk sky, som om noen av oss trenger en annen grunn til å aldri forlate soverommet.

Kostnad: $ 239.00 Chariloha.com

Stave av D’Kjærlighet: Stearinlys Escentual Love

Som vi alle vet, kommer inn i atmosfæren er et helt spørsmål om atmosfæren. Dette stearinlyset, en blanding av lavendel, Rosewood og Patchouli, vil lansere en stave d’kjærlighet på noen i rommet, overføre det til en verden av forførelse. Så vi fremhever ilden og vi er klare for en natt med følelser!

Kostnad: $ 7.98 Wayoutwax.com

Hovedkompresjon: M vibrator av m! Nna

Også for positivt sex, Ola, fra m! Nna, vil være en plage. Denne vibratoren fungerer basert på hvordan det strammer det, noe som betyr at en partner eller en solo spiller kan engasjere seg i et spontant spill. Hans & # 8220; intelligent minne & # 8221; Det kan også registrere og reprodusere ethvert vibrasjonsmønster, slik at brukeren kan gjenoppleve favorittopplevelsen din. L’Det eneste beste med sex er sammenhengende sex, og svaret for å finne ut kan være i Ola.

Kostnad: $ 149.00 Minnalife.com

Glatte og sexy tider: Hathor smøremiddel av Luna Pad

Det er fornuftig å gå inn i naturlige ingredienser i kroppen din, så hvorfor smøremidlet skal være annerledes? Sammensatt av syv botaniske ingredienser, er Hathor smøremiddel en jevn gel som er glatt, men ikke klebrig, langvarig, men uten parabener, naturlig, men uten parfyme & # 8230; L’Liste over fordeler kan virkelig fortsette til uendelig (akkurat som sex).

Kostnad: $ 18.00 Lunads.com

Parfyme D’Kjærlighet: Blanding av essensielle oljer Dr. AX’s hormoner for kvinner

Ifølge Dr. Axe, kan denne delikate blandingen av Sage Sclarea, Ylang Ylang, Thyme og Pink Geranium hjelpe med østrogenbalanse. Men for sexy øyeblikk, fungerer det slik: Legg til noen dråper i en diffusor og la den delikate blandingen fylle rommet. Parfymer skal hjelpe fri seg fra stress og slippe, selv i de mest frustrerende dagene.

Kostnad: $ 35.00 butikk.Draxe.com

Du fant ikke det du lette etter? Hvorfor ikke ta en titt på vår guide for å velge et sex leketøy basert på din personlighet. Vi har en for samleren D’Art, The Fitness Lover, den skumle nybegynneren og mer!