Guide for babyer: Essential utstyr, Instruksjoner, Tips og mer

Dine første dager med barnet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

De første dagene og de første ukene med ditt nye barn kan virke som en turbin.

Du kan fortsatt ta deg tilbake til fødselen din. Du kan ha en blanding av følelser som varer i hele nyfødte. Den neonatale fasen varer i de to første månedene av barnets liv.

Mens du utforsker disse første månedene, husk at å ha en nyfødt er en stor forandring for alle.

Du vil ønske å introdusere barnet inn i familien din og hjemme sakte. I de første månedene er det bedre å følge strømmen som prøver å opprettholde et strengt program.

Fortsett å lese for å lære alt du trenger å vite for å forberede og administrere livet ditt med et nyfødt.

Hvilke viktige elementer du trenger for babyen din?

Har noen få essensielle gjenstander på fingertuppene for sykehus, og når du tar med hjem, vil din nyfødte hjelpe deg med å lette overgangen.

Pass på at du fjerner disse elementene fra pakken. Bli kjent med instruksjoner og monter dem om nødvendig. Dette vil sikre at de er klare til L’bruk så snart du trenger det.

Essensielle elementer for sykehus

Sykehuset kan gi noen elementer som:

 • Noen nyfødte bleier
 • en hatt
 • Swaddle teppe
 • Formelle prøver hvis du er kunstig amming

Vi anbefaler at du installerer et bilsete mot alt’tilbake. I USA, tillater sykehus ikke deg å forlate med barnet ditt uten bilsete vendt mot alle «8217, selv om du ikke kommer hjem med bil fra # 8217; sykehus.

Vi anbefaler også at du har følgende:

 • Ekstra bleier til nyfødte
 • Kjole hjemmefra for baby
 • teppe
 • Kunstig melk, flasker og utstyr for sterilisering, hvis du planlegger å amme med flaske

Det er ikke nødvendig å bære en brystpumpe. Hvis L’Hospital ønsker deg å pumpe morsmelk, vil det gi deg tilgang til en sykehuspumpe under oppholdet.

Hvis du vil ha hjelp til å lære å bruke pumpen, kan du ta det med deg.

Essensielle elementer å ta barnet hjem

Når barnet tok hjem, hold det følgende på hånden:

 • Piralatte (hvis du skal amme, men du vil fortsatt gi barnet ditt en babyflaske fra tid til annen eller trekke for å øke din melkproduksjon)
 • Kluter per burp
 • To bokser med bleier til nyfødte (men kjøper ikke for mange av samme merke eller i samme størrelse hvis barnet ditt blir for stort eller irritere huden)
 • kluter og bleier krem ​​(ta rør av noen forskjellige typer bleier krem, slik at du kan se hvilken du foretrekker; en myk klut med bare varmt vann fungerer bra alle’start og kan være å foretrekke)
 • Baby babyer med forskjellige brystvorter for å se hvilket snilt barn som vil ta
 • Barneseng, vugge eller sove ved siden av sengen med en solid overflate å sove hvor barnet vil sove
 • sengetøy og madrass, om nødvendig
 • Grunnleggende kjoler, jacks og pyjamas
 • Nyfødt badekar
 • Myke håndklær og kluter

Hvor mange nyfødte sover?

Programmet til en nyfødt kan virke uforutsigbar. Nyfødte vil sove i gjennomsnitt fra åtte til ni timer i løpet av dagen. De kan sove opp til totalt ytterligere åtte timer om natten. Men dette er vanligvis ikke for samme tidsperiode.

De nyfødte har også svært små mage. De må stå opp rundt hver tredje time for å spise opptil 3 måneders alder. Når de vil være litt & # 8216; større, kan de motstå lengre blant fôrene.

Noen barn vil sove hele natten fra 4 måneder. Andre vil ikke sove hele natten hvis ikke senere. Din barnelege er din beste ressurs for å fortelle deg hvor ofte babyen din må mates hele natten som den vil vokse.

Barnet skal sove på rommet ditt?

De American Academy of Pediatrics (AAP) Anbefaler at barn deler rommet eller sover i foreldrenes rom for minst de første 6 månedene av livet.

De burde være i deres barneseng, vugge eller andre plass til separat sovende. Dette kan bidra til å forhindre plutselig dødsyndrom (SIDS). Også, barnet ditt vil være nært, noe som gjør det lettere å mate det og trøste det.

L’AAP anbefaler å sove i samme seng med nyfødte fordi det øker risikoen for SIDS eller skade på barnet.

Barnet ditt bør også sove på ryggen, som er den sikreste posisjonen for ham. Unngå å bruke tepper, puter eller støtfanger. Bruk i stedet band, soveposer og pyjamas for å holde babyen på bunnen om natten.

Du trenger en søvnkonsulent?

Barn under 3 år må spise noen få timer. Av denne grunn, # 8217; søvnopplæring er ikke egnet for nyfødte.

Du kan imidlertid velge å leie en søvnkonsulent når barnet ditt er litt og vanligvis rundt 4 måneder. Sleep Consultants vil konsultere foreldrene om deres barns søvnvaner. De kan også trenge å se barnet ditt hjemme hos deg.

En søvnkonsulent vil hjelpe deg med å lage et søvnprogram. De kan bidra til å lære barnet ditt å roe seg uten foreldre for å konsolere det til du sovner.

Du vil også gi deg råd om en søvnopplæringsmetode for barnet ditt. Ikke alle sove konsulenter anbefaler samme metode, så sørg for at du er rolig med filosofien om konsulents søvn før du ansetter en.

Og husk, når barnet er stort nok til å sove hele natten, trenger du ikke å ta en søvnkonsulent. Din barnelege kan gi deg ressurser og forslag til å gjøre det selv.

Legg merke til at søvnstreningen vanligvis ikke er trygt for barn med visse helseproblemer eller som ble født for tidlig. Snakk med barnelege for å bekrefte at søvnopplæringen er trygg for barnet ditt.

Hva er en nattesykepleier & # 8217;?

Du har kanskje hørt om nattlig sykepleier. A’natt sykepleier gir flasker og endrer bleier om natten.

Hvis du ammer, kan en nattsykepleier og få barnet til å amme, og deretter endre det og sette det tilbake for å sove. Eller du kan velge å pumpe og spørre sykepleierens sykepleier å gi babyflasker om natten, hvis du ønsker det.

Kostnaden for A’natt sykepleier kan variere fra $ 25 l’nå til flere hundre dollar l’nå, avhengig av stillingen og # 8217; # 8217 erfaring; natt sykepleier.

Hvordan mate en nyfødt

For de to første eller fire dagene av livet må amming babyer bli matet hver annen eller tre timer eller på forespørsel.

Det kan ikke virke som at barnet ditt spiser mye når din melkeskatt kommer, men kolostrumet du produserer umiddelbart etter fødselen, er alt han trenger på dette stadiet.

Overgangsmelken erstatter din melk i de neste to ukene, så vil produksjonen av moden melk komme.

Etter de første dagene krever nyfødte med kunstig melk 2 til 3 ml kunstig melk å mate. De må mates hver tredje eller fire timer i de første ukene.

I løpet av de to første ukene i livet, hvis din nyfødte sover mer enn fire eller fem timer om gangen, må du kanskje våkne opp for å spise.

På omtrent 1 måned, vil både brystmelkede barn og de kunstige behovene trenge opptil 4 gram (120 ml) for fôr. På dette tidspunktet vil barn som er matet med kunstig melk følge et mer forutsigbart program, spise om hver fjerde time. Noen breastfed babyer vil også spise hver fjerde time, men noen vil fortsette å mate oftere enn.

Hvordan bade en nyfødt

Barnet ditt kunne gjøre det første offisielle badet på sykehuset. Men uansett om de har vært våte eller ikke etter fødsel, planlegger å gi barnet ditt et svampbad kort tid etter å ha tatt det hjem.

For å gjøre dette, senk en klut eller en svamp i varmt vann og vask forsiktig hodet, kroppen og # 8217; din babyens bleieområde. Et svampbad er det sikreste alternativet til barnets navlestreng er slått av.

Etter navlestrengen falt, kan du bade barnet ditt i en tank for nyfødte.

Parenthood How-To: Bathing Baby

Hvordan endre babyens bleie

For å endre babyens bleie, sørg for at du har alle aksjene dine på fingertuppene. Så følg disse trinnene:

 • Tørk barnet på en skiftende matte eller på en flat overflate. Bruk sikkerhetsstropper hvis det er en høy overflate.
 • Fjern barnets klær. Stopp den skitne bleien, men ikke fjern den. I stedet brett forsiden av bleen ned slik at du kan logge inn på babyens bleieområde.
 • Rengjør bleieområdet med en fuktig klut eller en fuktig klut, gni fra forsiden til baksiden og i hudens bretter.
 • Øker forsiktig babyens ben, skyv den skitne bleien og erstatt den med en ren en. Siden av båndet vil være under.
 • Om nødvendig gjelder det en krem ​​eller en remskive for bleier.
 • Pass bleen gjennom babyens ben, og fikse det og fikse det. Pass på at du kan sette to fingre mellom barnet og bleen, slik at den ikke er for stram. Hvis barnet ditt har en penis, skyv forsiktig penis ned til bena før du festes av bleen. Dette vil bidra til å forhindre tap under vannlating.
 • Kast den gamle bleien, kle babyen og vask hendene dine.
 • Foreldrehood How-To: Endre en bleie

  Hvor mange ganger må du bytte babyens bleie?

  Din nyfødte vil utstede meconium for de første dagene i livet. Dette er en svart, klebrig og lignende substans til en tartar.

  Innen den tredje dagen vil deres poop bli en mer flytende og lett avføring.

  Frekvensen som du må bytte bleie varierer, avhengig av om du ammer eller ikke å bryst eller med kunstig melk.

  Breastfed barn vil generelt ha flere tarmbevegelser om dagen. Barn matet med kunstig melk vil ha mindre.

  I alle fall anbefaler vi deg å endre barnets bleie hver to eller tre timer.

  Hvis bleen bare er våt av urin, er det ikke nødvendig å endre det umiddelbart og våkne barnet som sover. Men barnet endres umiddelbart etter en intestinal bevegelse for å unngå irritasjon.

  Du kan si at det er på tide å endre babyens bleie så snart du hører lukten eller føler at den har hatt en intestinal bevegelse.

  For å avgjøre om bleen er våt, legg en hånd på bleen for å høre om den er våt. Alternativt endrer noen bleier farge når de er våte.

  Førstehjelp for babyer: forsyninger og hvordan

  Det er en god ide å holde et førstehjelpsutstyr for babyer på et sted med lett tilgang. Ditt førstehjelpsutstyr skal inneholde følgende artikler:

  • Termometer for barn
  • nasal aspirator
  • Medisin dropper
  • Barnevakt for barn
  • Barns kam
  • Paracetamolo Infantile (ikke bruk uten først å konsultere en barnelege)
  • Cotton Batucoli
  • Nødinformasjon, inkludert barnets lege, nærmere førstehjelp og giftkontrollnummer

  Du kan også finne et allerede klar online kit som inneholder de fleste av disse elementene.

  Medisinske nødsituasjoner i nyfødte

  Du vil kanskje abonnere på en barnslig RCP og en grunnleggende førstehjelpsleksjon før barnets fødsel. Anser muligheten for å registrere deg igjen for et kurs selv om du har tatt en før fødselen til et tidligere barn.

  Se etter et kurs i et fellesskapssenter eller på et sykehus i nærheten av deg. Du kan også spørre din gynekolog.

  I klassen lærer du å identifisere tegnene på A’nødsituasjon. Det er viktig å være oppmerksom på følgende og umiddelbart søke etter akuttmedisinsk hjelp hvis du merker dem:

  • Barnet ditt har problemer med å puste. Tegnene som barnet har pusteproblemer, kan inkludere:
   • Rask eller uregelmessig pust
   • utspilte nesebor
   • Bli blå i ansiktet
   • ser ut til å ha problemer med å ta luft
   • gjør grunts mens du prøver å ta pusten
  • Barnet ditt har blod i oppkast eller avføring.
  • Barnet ditt har et angrep.
  • Barnet ditt har en rektal temperatur på 100.4 ° C (38 ° F) eller høyere.

  Andre medisinske bekymringer i nyfødte

  Informer barnelegeren din hvis du legger merke til ett av følgende problemer med din nyfødte:

  • Hyppig oppkast eller diaré
  • nekter å spise mer poppet på rad
  • A’utslett som ikke går bort alene
  • en kald som ikke forbedrer eller blir verre
  • Dehydrering, som du kanskje kan identifisere fra mangel på våte bleier eller fra et hult svakt punkt
  • gulsott (en gul farge for huden og de hvite øynene)

  Snakk med barnelege Hvis du har annen tvil om deres helse eller kjente endringer, er du ikke sikker.

  Hvordan presentere barnet til brødrene

  Større barn kan være glade for å møte sin nye bror. Eller de kan være sint eller forferdelige for det nye barnet.

  Noen foreldre gir brødrene en gave fra eldre bror eller eldre søster fra det nyfødte. Du kan også spørre en person som tar vare på å holde den nyfødte som du skjemme bort deg med ditt større barn.

  Når du er hjemme og du har tatt opp, kan du la babyen din større velge et spesielt sted hvor du vil ta med det nyfødte for å feire din ankomst. Eller du kan organisere A’trygt område der broren kan holde den nyfødte, avhengig av det største barnets alder.

  Hvis barnet deler rommet med sin bror, eller hvis du skal flytte sønnen større fra vuggen for å få plass til barnet, forberede du det største barnet i god tid.

  Planlegg overgangen av en større baby fra vuggen noen måneder før barnets ankomst, slik at det er mindre sannsynlig å føle seg som om det hadde blitt flyttet av barn.

  Hvis barnet overføres til rommet sitt, diskuter denne forandringen med sønnen din i et positivt lys. Anser ideen om å forlate dem & # 8220; hjelp & # 8221; å dekorere eller plassere barnet.

  Presentasjon av barnet til kjæledyr

  Hvis du har en hund eller en katt hjemme, vil du sannsynligvis legge merke til en endring under graviditet eller når du setter opp l’Nursery.

  Tillat kjæledyret ditt luktende nye møbler og tilbehør til barn. Spill opptakene til barnets støy for dem, slik at de kan bli vant til støy.

  Etter at barnet ble født, bringer han noe med duften av barnet, som et teppe eller et stykke klær, fordi Annuse. De vil gjenkjenne lukten senere, når du tar med barnet hjem for første gang.

  Det er viktig å alltid overvåke kjæledyrets interaksjoner med barnet under den nyfødte fasen. Aldri la barnet ditt være alene i A’område hvor et kjæledyr har tilgang. Et forsøk på et kjæledyr for å ønske et nytt familiemedlem, kan ikke være sikker på et lite barn.

  Hvis kjæledyret ditt er for vennlig eller aggressivt, prøv å finne positive måter å omdirigere oppmerksomheten din bort fra barnet. Dette kan bidra til å redusere følelsen av sjalusi eller vrede.

  Når du kan fly med en nyfødt?

  Det er ikke tilrådelig å reise med fly med nyfødt fordi den har et underutviklet immunsystem.

  Selvfølgelig, noen ganger er det nødvendig å reise med en nyfødt. For eksempel, hvis du adopterer eller C’det er en Nødsøker, Air Travel kan være uunngåelig.

  Hvis du skal fly med en nyfødt, bruk en hånd desinfeksjonsmiddel på barnets hender. Unngå å sitte i nærheten av alle som vises eller høres dårlig ut.

  Noen flyselskaper krever et medisinsk sertifikat for barn i alderen 1 måned for å reise. Kontroller kravene før du forlater. Snakk med barnelege for å holde barnet ditt sunt under flyet.

  Hvordan å leke med en nyfødt

  Det kan ikke virke som din nyfødte ønsker å gjøre mye mer enn å sove og spise for de første månedene i livet. Men du er sikker på at din lille hjerne utvikler seg raskt.

  En nyfødt vil gjenkjenne hans foreldres røst i de første dagene i livet. Snakk og les ofte med dem. De elsker også å se ansikter.

  I de første månedene kan du presentere dem følgende:

  • Barn håndleddet rattles
  • Musikk og avslappende lyder
  • Teksturert leker
  • Spillbare speil

  Din nyfødte vil ikke huske at du har spilt med dem, men i løpet av denne tiden lærer det viktige ferdigheter, hvordan man samhandler med deg og verden rundt den.

  Hvis du er bekymret for barnets utvikling, snakk med barnelege.

  10 kuriositeter om nyfødte

  Kjenn din nye lille! Her er 10 morsomme fakta om nyfødte:

 • Barn får full utsikt rundt 3 måneder. Nyfødte kan fokusere på nærliggende, men myopiske objekter. Dette betyr at de ikke klarer å se fjernt gjenstander.
 • Barn kan føle seg fra mors livmor. De vil umiddelbart gjenkjenne lydene som mors stemme.
 • Ikke forvent et smil med en gang. Nyfødte smiler vanligvis ikke eller tubano opp til ca 6 uker.
 • Nyfødte kommer ofte med blå eller grå øyne, men øynene deres kan mørke. Innen 1 år bør de ha sin permanente øyenfarge.
 • Nyfødte kan bli født eller med en full chioma. Hvis barnet ditt er skallet, vil du få håret ditt.
 • Nyfødte har flere voksne bein (ca 300 mot 206 for voksne). Som de vokser, blander noen av beinene sammen.
 • Nyfødte heller ikke sanne tårer opp til ca 3 uker. Før da kan de gråte og skrike, men deres tårkanaler produserer bare nok til å smøre øynene sine.
 • Barn er født med myke flekker på hodet for å hjelpe dem med å tilpasse seg gjennom fødselskanalen. For å unngå flate flekker på hodet, endre retningen der du ser på barnet ditt når du legger det på ryggen for å sove. For eksempel, slå hodet til høyre i enda dager og igjen i de ulike dagene.
 • Sett babyen din på magen din for å spille for å styrke hodet og magen. Alle’begynnelsen, de vil kanskje gå til magen bare i noen sekunder eller minutter om gangen. Når de utvikler mer styrke, blir de mindre motstandsdyktige mot det.
 • Det er ikke mulig å gi for mye komfort eller oppmerksomhet til en nyfødt. De vet fortsatt ikke hvordan de skal roe seg, så det er opp til deg å trøste dem.
 • Ta bort

  Å ha en nyfødt kan være et utfordrende og slitsomt øyeblikk for foreldrene. Men prøv å sette pris på disse øyeblikkene med ditt nye tillegg.

  Bruk din støtte i denne hektiske perioden. Det er greit å be om hjelp hjemme og med andre barn mens du gjenopptar fødselen din og gjenoppretter søvn.

  Hvis du er i tvil om utviklingen av din nyfødte, snakk med barnelege.