Grunnleggende om allergi mot insektbitt: Hva er allergier?

Allergisk reaksjon på en punktering D’insekt

De fleste som peker på et insekt har en mindre reaksjon. Dette kan inkludere rødhet, hevelse eller kløe i punkteringsstedet. Dette forsvinner normalt innen få timer. For noen mennesker kan imidlertid en punktering D’insekt kan forårsake en alvorlig reaksjon eller til og med døden. I USA, mellom 90-100 biter alle’år forårsaker døden.

COS’er en allergisk reaksjon?

Ditt immunsystem reagerer på ukjente stoffer med celler som er i stand til å oppdage den spesifikke inntrengeren. En komponent i dette systemet er antistoffene. De tillater immunsystemet å gjenkjenne ukjente stoffer og spille en rolle i # 8217; eliminering av dem. Det finnes forskjellige typer antistoffer, hver med en bestemt rolle. En av disse subtypene, kjent som Immunoglobulin og (IgE), er forbundet med utviklingen av allergiske reaksjoner.

Hvis du har A’allergi, blir immunsystemet overdreven sensibilisert til visse stoffer. Ditt immunsystem utveksler disse stoffene for invaders. Under svaret på dette feil signal, produserer immunsystemet spesifikke IgE-antistoffer for det stoffet.

Første gang en person med A’insekt allergi er peket, kan immunsystemet produsere en relativt liten mengde IgE-antistoffer rettet mot giftet til det 8217; insekt. Hvis punkt igjen fra samme type insekt, er svaret på # 8217; IgE-antistoffet er mye raskere og kraftig. Dette IgE-svaret fører til frigjøring av histamin og andre inflammatoriske kjemikalier som forårsaker allergi symptomer.

Hvilke insekter forårsaker allergiske reaksjoner?

Det er tre familier av insekter som forårsaker det største antall allergier. Disse er:

 • Vespises (Vespidae): Yellow Jackets, Hornets, Wasps
 • API (apidae): melliferous bier, humlebees (av og til), svette (lite hyppig) API
 • Myrer (formicidae): Brannmyrer (vanligvis forårsaker anafylaksi), hogstmaskiner (mindre vanlig årsak til anafylaksi)

Sjelden kan bittene av følgende insekter forårsake anafylaksi:

 • Mygg
 • veggedyr
 • Kysser insekter
 • Hjort flyr

Hvor alvorlig er en allergisk reaksjon?

Mesteparten av tiden er allergiske reaksjoner milde, med lokale symptomer som kan inkludere kutane eller urtikariske utbrudd, kløe eller hevelse.

Noen ganger kan imidlertid en punktering D’insekt kan produsere en mer alvorlig reaksjon kalt anafylaksi. L’Anafylaksi er en medisinsk nødsituasjon i løpet av hvilken puste kan bli vanskelig og blodtrykket kan gå farlig. Uten riktig rettidig behandling er døden et sannsynlig resultat av en episode av anafylaksi.

Langsiktig prospekter

Hvis du har hatt en allergisk reaksjon på et insektpunktur, har du flere sjanser til å ha en lignende eller mer alvorlig reaksjon hvis det på nytt på samme type insekt. Den beste måten å unngå en allergisk reaksjon, er selvsagt å unngå å være punkt. Forslagene for å unngå å være punkt inkluderer:

 • Gjøre elveblest og reir fjerner hjemmefra og hagen.
 • Bruk verneutstyr når du er ALLE & # 8217;.
 • Unngå å bruke lyse farger og intense parfymer når du er, åpen der insekter kan være til stede.
 • Vær forsiktig når du spiser ute. Insekter er tiltrukket av’mat lukt.

Hvis du har hatt en alvorlig allergisk reaksjon i det siste, bør du ha et medisinsk identifikasjonsarmbånd og ta med et sett til epinefrin selvinjeksjon med deg.