Groupon-kuponger for helsetjenester

Del på PinterestUltralyd og andre medisinske tester er nå noen av tjenestene Groupon tilbyr tilbud til. Getty bilder

  • Groupon og andre nettbaserte enheter tilbyr nå tilbud for en rekke medisinske og tannlegetjenester.
  • Leger og tannleger avtaler med nettbaserte enheter i et forsøk på å få flere mennesker til kontorene deres.
  • Eksperter sier at du bør rådføre deg med legen din om behovet for visse tester og prosedyrer før du godtar avtaler.

Du må rense tennene, men du har ikke tannforsikring?

Kanskje det er på tide med ditt årlige mammografi, men du er midt i mellom jobber og du er ikke forsikret.

Kanskje du ønsker å få en lungeskanning, men helseforsikringen din dekker ikke en valgfri test.

Eller du er gravid og vil ha en ultralyd, men du er usikker på hva egenbetalingen vil være.

Det viser seg at det sannsynligvis er en fil Groupon behandle for disse og andre medisinske tjenester.

Dette er fordi den elektroniske kupongtjenesten ikke lenger bare er for pedikyr og massasje.

Og det er andre som kommer inn i medisinsk rabattvirksomhet.

Men det er noen viktige ting du bør vurdere før du klamrer deg til noen av disse tilbudene.

Hva forbrukerne tjener på det?

Hvis du leter etter Groupon-tilbud i ditt område, kan du finne dusinvis av dem for tannpleie.

en kjøpe på nettet i Chicago-området, for eksempel, ga den 79 % rabatt på en tannsjekk. Det ville kostet deg 292 dollar. Men med en Groupon, bruk $59.

Tilbud som dette kan være til stor hjelp dersom du betaler av egen lomme og ikke er forsikret.

Og flere mennesker faller tilsynelatende inn i den kategorien.

TIL nytt forhold fra US Census Bureau sa at i 2018 hadde 27 millioner mennesker i USA ikke helseforsikring. Den økte med nesten 8 % sammenlignet med året før.

Hva tjener leger, tannleger på det?

Alex Zlatin, en bedriftskonsulent som gir råd til tannleger i nød, sier avtaler som Groupons først og fremst handler om markedsføring og utvikling av praksisene deres.

«Hvis en avtale med Groupon bringer 200 til 300 nye pasienter gjennom døren, la oss si at 50 av dem og deres familier blir langtidspasienter. Hver pasient blir i gjennomsnitt fakturert rundt tusen dollar per behandling i løpet av et år, sa Zlatin til Healthline. «Så selv om du ikke tjener mye penger på avtalen, vil noen av dem bli pasienter for livet.».

Groupon svarte ikke på Healthlines forespørsler om kommentarer om hvor mange medisinske tjenester som kjøpes, om antallet øker eller hvordan selskapets prisstruktur fungerer.

Zlatin sa nylig at Groupon tilsynelatende har endret måten de driver virksomhet på.

«Tidligere jobbet de bare med leverandører som tilbød produkter med enorme rabatter og delte inntektene i 50/50,» sa han. «Nå forhandler de i utgangspunktet en annen avtale med hver leverandør slik at det gir mening for alle, så det er en vinn-vinn for alle.».

Noen avtaler er kontroversielle

Det handler ikke bare om tannlegeundersøkelser og rengjøring.

I enkelte deler av landet kan du finne Groupon-tilbud for testing for alvorlige medisinske tilstander.

en i Sør-California, for eksempel, tilbyr en hjerteskanning for $ 148. Det er en rabatt på 57 prosent av den opprinnelige kostnaden på $350 for prosedyren.

Eksperter sier at når det gjelder denne typen diagnostiske tester, bør forbrukerne huske på noen få ting. Dette gjelder spesielt hvis staten din ikke krever en legeordre for å få testen.

«Få det gjort først av din primærlege eller spesialist for å se om de synes det er rimelig å få studien,» sa han Andrew Bierhals, MD, sikkerhetsekspert i radiologi ved Mallinckrodt Institute of Radiology ved Washington University St. Louis.

«Med noen typer studier er det stråling eller ioniserende stråling. Så det er risiko, selv om risikoen er veldig lav,» sa Dr. Bierhals til Healthline. «Men hvis du ikke trenger studien, kan du redusere risikoen til null.»

«Sørg for at du går til fasiliteter som er godkjent eller akkreditert av American College of Radiology eller et slags tilsynsbyrå,» la han til. «Bekreft at utstyret deres er i samsvar med standarder og at personene som utfører testene oppfyller minimumsstandardene slik at ting blir gjort riktig.»

«Noen ganger vil et sykehus eller en lege ønske å gjenta en test for å se etter noe spesifikt. Dette betyr at du faktisk kunne ha kastet bort pengene dine, selv om du fikk en god «deal», sa han.

Det er ikke det eneste spillet i byen

MDsave er en annen organisasjon som tilbyr medisinske tjenester gjennom rabattkuponger.

Selskapet samarbeider med lokale sykehus og leger for å tilby integrerte tjenester.

De fleste tester krever legeordre, og personens lege bør følge opp.

Paul Ketchel, MDsaves administrerende direktør og grunnlegger fortalte Healthline at selskapet jobber for å gjøre helsevesenet mer effektivt og mer tilgjengelig for kundene sine.

Han sa at forhåndspriser er attraktive for forbrukere og forhåndsbetalinger er attraktive for leverandører.

«De er villige til å tilby bedre priser ettersom pasienter betaler før besøket, så det er ikke nødvendig å fakturere og ingen risiko for ikke å få betalt,» sa Ketchel.

«Vi ser på oss selv som revolusjonære fordi når det kommer til forbrukerisme i helsesektoren, er vi pionerer på feltet,» sa han.

Endre helselandskapet?

«Samlet sett tror jeg ikke dette vil ha noen stor innvirkning på helsevesenet,» sa han Nick Sawyer, MD, assisterende klinisk professor ved Institutt for akuttmedisin ved University of California, Davis.

Han skrev til forhold I USA kalles «Healthcare» nå strengt tatt en handelsbetegnelse for Western Journal of Emergency Medicine.

«Men jeg tror det er et godt eksempel på hvordan helsevesenet vårt har et desperat behov for nøye gjennomgang av kunnskapsrike og empatiske beslutningstakere som forstår hvordan høye helsekostnader skader pasientene,» sa Dr. Sawyer ved Healthline.

«De må være villige til å gjøre de nødvendige endringene for å sikre at alle pasienter har tilgang til rettidig og høykvalitets helsetjenester,» sa han.