Grønn Living: De beste bloggene i året

Vi har nøye utvalgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne dine med hyppige oppdateringer og informasjon om høy kvalitet. Hvis du vil snakke med oss ​​om en blogg, naminere den ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

Det er ikke en hemmelighet at mennesker er i det minste delvis ansvarlige for klimaendringer Vår planet opplever i dag. Selv om betydelig skade allerede er gjort, er det ikke for sent å forhindre mer ved å endre vår oppførsel. En måte å gjøre en forskjell på individnivå er å vedta grønne livspraksis.

Levende grønne betyr å gjøre daglige livsvalg som knytter til bærekraft og begrense ditt karbonavtrykk på planeten. Det er mange forskjellige måter å leve grønt. Noen mennesker gjør det ved å vedta regelmessige atferd, som resirkulering, kjøring av en bil, L’Kjøp fra lokale bedrifter og reduksjon av mengden energi du bruker og avfall som du produserer. Andre tar et ytterligere trinn ved å skape sine naturlige produkter for renslighet og skjønnhet, eller helt bortkastet uten avfall.

Uavhengig av hvordan du velger å bli grønn, er det endringer som vi alle kan gjøre for å redusere den negative effekten av våre handlinger på & # 8217;. Disse bloggene gir forslag til hvordan å gjøre livet grønt elegant, deilig og stimulerende.

Hei Glow

Stephanie Gerber, Hello Glow grunnleggeren, er en grunnleggende ressurs for naturlig skjønnhet, stil og velvære råd. Målet er å hjelpe kvinner med å finne sin prakt uten kjemikalier eller komplikasjoner. Bloggen er full av nyttige gjør-det-selv-guider for alle typer daglige bruksprodukter, som deodorant alle’kokosnøttolje. De er også ganske enkle å innse, som den hjemmelagde spray deodorant, som kombinerer essensielle oljer med vodka.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @helloglowblog

Jungalow

Justina Blakeney er en interiørdesigner som inkorporerer grønt i mange av hennes utseende. Traels mye inspirasjon fra de bohemske og marokkanske modellene og inkorporerer planter som bor i mange av sine modeller. Blakeney bruker også ikke-giftige maling og naturlige materialer. Hans innlegg viser prosjektene han fullførte og deler hvordan og hvor de skal finne naturlige materialer for å skape lignende utseende for ditt hjem. Blakeney bruker også vintagebiter, som bidrar til å redusere avfallet. Hans design er fargerike og morsomme!

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Thejungalow

Forglust liv

Rachel Lees skriver om sine erfaringer i naturen og # 8217; Viktigheten av et bevisst liv og inkluderer nydelig bilde på’åpnet i hvert innlegg. En del av hans innlegg fokuserer på å redusere avfall, samt forslag til hvordan man skal kjøpe og lage gaver til fester uten å skape avfall. C’Det er også en Stuo av deilige oppskrifter, samt råd for øko-bevisste aktiviteter.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @TheforagedLife

Velvære mor

Seksårig mor Katie startet sin sunne og naturlige livsstil som en gave til sine barn. Etter å ha sitt første barn, leste han et forstyrrende stykke der han ble sagt at generasjonen av hans barn burde ha taklet høyere kreftfrekvenser og andre sykdommer i forhold til enhver annen først. Så han startet sin reise til sunn og naturlig mat og vekk fra kjemiske vaskemidler. Hans blogg er hensiktsmessig organisert i forskjellige seksjoner, inkludert en på «8217; innenlands organisasjon, ideell for de av oss som har liten tid.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @WellnessMama

Paredown hjem

Katelin Leblond og Tara Smith-Arnsdorf startet bloggen sin med ønsket om å endre sin livsstil betydelig. De er forpliktet til å leve en livsstil med nullavfall, og her deler de sine forslag til hvordan de skal komme på samme spor. Ha hele seksjoner om familieliv, skjønnhet, hjem og spising, med sunne oppskrifter og uten avfall og forslag til hvordan du reduserer familiens matavfall. Det kan være komplisert, men reduserer ditt karbonavtrykk og spar penger.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Paredownhome

Eco Warrior Princess

Jennifer Nini er en miljøvennlig forfatter som lever en grønn livsstil. Han grunnla sin blogg i 2010, og siden da har bygget en webportal hvor du og andre forfattere kan dele tips og forslag til alt, hvor og hvordan du handler etisk, hvordan å skape bærekraftig design i ditt hjem. Du vet hvor du skal finne joggesko som er ethelt gjort? Nini gjorde søket etter deg, med et innlegg helt dedikert til evalueringen av merkene som er tilgjengelige.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Ecowarrcrincess

Få grønn være bra

Kimberly-knappen er en journalist, forfatter, tv-korrespondent og grønn livsekspert. Etter å ha bekjempet forskjellige kroniske medisinske forhold som barn, tok knappen beslutningen om å leve så fri som mulig fra giftstoffer. Han ønsker å dele sin lidenskap for grønt liv med andre, uavhengig av budsjettet. Faktisk er C’hele seksjonen dedikert til gratis og billige moduser for å gjøre din livsstil grønnere!

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Getgreenbewell

Går null avfall

Etter en skremme for din høyskolehelse, har Kathryn Kellogg begynt å tenke på en kritisk vei til produktene vi kjøper og legger på kroppen vår. Han begynte å lage mat fra grunnen og å realisere sine hjemmelagde skjønnhetsprodukter, og nå la han til et liv for å kaste bort null til blandingen. Hans innlegg fokuserer på forslag til hvordan man skal gjøre de forskjellige aspektene av ditt hjem og din livsstil uten avfall. Ny i tendensen til å kaste bort null? Kathryn har dekket deg med 101 enkle forslag til å gjøre endringer som vil ha en positiv innvirkning.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @GoingZerowaste

Pistachio-prosjektet

Som de fleste mødre ville Bretagne Thomas det beste for sine barn. Han adopterte en ren og økologisk livsstil for dem og forsto hvor viktig det var også for hans helse. Hans blogg er full av deilige og sunne oppskrifter, inkludert en Mixa Smoothie for å erstatte den hyperkaloriske og smaksatt kaffevadningen.

Besøk bloggen

Tweet Lei @Pistachioprojec

Groovy Green Livin & # 8216;

Lori Popkewitz Alper fokuserer på tre R: Reduser, gjenbruk og resirkulere. Han håper å inspirere andre til å leve grønt gjennom sin skriving. Postemner spenner fra produkter til et sunt liv og forslag til foreldrene. ALPER Også møtt Senatoren Elizabeth Warren og diskuterte behovet for større lovgivning om produktsikkerhet for å beskytte folk mot kjemikalier og skadelige tilsetningsstoffer!

Besøk bloggen.

Tweet Lei @GroovyGreenLive

Grønn global reise

Green Global Travel er en blogg med flere samarbeidspartnere som har profesjonell erfaring i media. Det har blitt grunnlagt av veteranjournalisten Bret Love og fotografen / videografen Mary Gabbett. L’Hovedmål er å undervise lesere og støtte økoturismen: Ansvarlige reiser som ikke er forstyrrelser for innfødte habitater. Voices of the blogge er fulle av fantastiske bilder, reisetips og anbefalinger på destinasjoner.

Besøk bloggen.

Twitter dem @Greenglobaltrvl

Min nullavfall

MR. og fru. Grønn jobbet hardt for å redusere mengden avfall og forurensning de produserer som en familie siden 2004. Deres blogg er full av forslag for å redusere avfall og informasjon om hvorfor det er så viktig å gjøre. De deler også noen av deres personlige utfordringer og erfaringer som lever uten avfall. Inkluder også forslag til økologisk på jobben og for å gjøre firmaet ditt A’selskap til null avfall.

Besøk bloggen.

Moms of Nature

Tiffany Walko’s Nature Moms Blog snakker om å hjelpe andre mødre for å spare penger, også å beskytte miljøet;. Tilbyr triks for å spare på månedlige energiregninger og alle slags forslag, fra forberedelsen av sunne snacks alle’avl av små dyr! Et post fokuserer på gjæring hjemme, som er spesielt i mote i disse dager. Dine gjør-det-selv-råd kan potensielt spare deg mye penger ved å unngå krukker kjøpt i butikken.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Tiffanywashko

Liten gård

Liten gård tilbyr en kilde til alternativ mat til flott landbruk og alle industrielle landbruk. Den er full av forslag til dyrking av sesongmessige produkter. Det er ikke nødvendig å ha en liten gård å dra nytte av det: noe av informasjonen, som hvordan du retter urterene riktig, kan også brukes på hagearbeid i containere eller en liten tomt på gårdsplassen.

Besøk bloggen.

Mindful Momma

Micaela Preston sier at han ikke bryr seg mye om et sunt liv før de hadde barn. Men en gang var han ansvarlig for Vines annet enn hans, Mindful Momma ble født. Bloggen gir sunne oppskrifter, informasjon om hvordan du skal leve en sunn livsstil og produkter som Micaela anbefaler så trygg og miljøvennlig;. Gjør resirkulering med sin enkle gjør-det-selv-råd: hvem visste at du kunne lage ark med teposer wraps?

Besøk bloggen.

Tweet Lei @MindfulMomma