Grønn kaffebønne: Virkelighet eller fiksjon på vekttap?

COS’er ekstraktet av grønne kaffebønner?

Du har sikkert hørt om debatten om langvarig helse på å drikke kaffe. Forskere går frem og tilbake for å forstå om den populære øl er bra. C’Det er også kontroverser på’bruk av grønne kaffebønner. De ble kjent som integratorer for vekttap etter å ha blitt presentert i Dr. Oz show & # 8221;.

L’ekstrakt av grønne kaffebønner kommer fra kaffebønner som ikke har blitt ristet. Kaffebønner inneholder forbindelser kjent som klorogene syrer. Noen tror at disse forbindelsene har antioksidant effekter, bidrar til å senke blodtrykket og hjelpe å gå ned i vekt.

Kaffeavkast reduserer klorogen syreinnhold. Dette er grunnen til at du ikke tror at drikker kaffe har samme vekttap effekter av uveende korn.

Ekstrakten selges som en pille og kan bli funnet online eller i naturlige matbutikker. En typisk dose er mellom 60 og 185 milligram om dagen.

For å lære mer: 8 grunner til at kaffe er god »

Bekreftelse: Virkelighet eller fiksjon?

L’grønt kaffe ekstrakt effektivt fremmer vekttap? Ingen studier har blitt utført på klorogene syrer og deres effektivitet som slanking kosttilskudd. EN Studieanmeldelse på’mann Han har vist at det grønne kaffekstraktet kan ha potensial til å hjelpe med vekttap. Men effektene som er dokumentert på vekttap, var små og studier var ikke langsiktige. Selv studiene ble utformet dårlig. Derfor er det ikke noe tilstrekkelig bevis for å bekrefte at kosttilskudd er effektive eller trygge. Videre forskning er nødvendig.

Bivirkninger

Negative bivirkninger for det grønne kaffekstraktet er det samme som vanlig kaffe fordi ekstraktet fortsatt er koffein. De vanlige bivirkningene av koffein er:

  • mageknip
  • Økt hjertefrekvens
  • hyppig urinering
  • søvnforstyrrelser
  • rastløshet
  • angst

Å lære mer: Koffein overdriver »

Hva skal jeg se etter?

Siden de grønne kaffebønner har blitt populære, de Federal Trade Commission (FTC) Han saksøkte minst ett selskap for falsk markedsføring og urealistiske uttalelser om vekttap. Capitol Hill Senators spurte Dr. Oz for å markedsføre grønne kaffebønner og andre produkter & # 8220; mirakuløs & # 8221; For vekttap uten tilstrekkelig vitenskapelig støtte.

Både FTC og Food and Drug Administration (FDA) anbefaler å gjøre forskning og bruke forsiktighet når det gjelder kosttilskudd. Vitenskapelig forskning bør støtte bekreftelser på kosttilskudd. Og du bør være skeptisk til produkter som hevder å hjelpe deg med å miste vekt raskt uten å endre vaner.

FTC har ansvaret for å sikre at selskapene ikke bruker et misvisende språk for å forvirre og lure forbrukerne. Og FDA regulerer ingrediensene og produktetikettene. Men kosttilskudd krever ikke FDA-godkjenningen før de blir plassert på markedet. Private selskaper er ansvarlige for din forskning og testing. FDA kan ikke være involvert før rapporter dukker opp av falske uttalelser eller farlige bivirkninger.

Som mange andre kosttilskudd, kan den grønne kaffebønnen markedsføres som en naturlig løsning for vekttap. Begrepet & # 8220; Natural & # 8221; Det er vanlig i # 8217; supplement industrien, men det betyr ikke nødvendigvis at et produkt er trygt. Faktisk er det ingen juridisk definisjon av & # 8220; Natural & # 8221;. Mange planter som vokser i naturen, kan være dødelige og naturlige kosttilskudd kan fortsatt ha lagt til og unaturlige ingredienser.

Hvis du tenker på å prøve grønne kaffebønner som en del av vekttapplanen, sjekk firmaet du kjøper på Ftc nettside. Pass på at de ikke er anklaget for svindel eller forurensning av sine produkter med unoterte ingredienser. Det er også viktig å diskutere kosttilskudd med legen din, spesielt hvis du har andre forhold som L & # 8217, hypertensjon eller diabetes eller hvis du tar medisiner.

Cos’andre jeg kan gjøre for å gå ned i vekt?

Å miste langsiktig vekt betyr å vedta en sunn livsstil og respektere det. L’ekstrakt av grønne kaffebønner kan hjelpe, men mange eksperter er enige om at det ikke er noe erstatning for å opprettholde et sunt kosthold og gjøre regelmessig fysisk trening. Sentrene for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) Anbefaler å redusere det daglige kaloriinntaket på 500-1000 kalorier og å utføre fra 60 til 90 minutter med moderat fysisk aktivitet nesten hver dag i uken.

Tilleggsinformasjon: Sikker måter å miste vekt raskt »

Ta bort

Ekstra søk på’Effektivitet av grønne kaffebønner i’hjelp vekttap ekstrakt. Være en utdannet og skeptisk forbruker og gjør forskning før du prøver dette eller noe annet supplement.

Snakker alltid med legen din før du ansetter kosttilskudd. Kan hjelpe deg med å bestemme om du skal legge til kosttilskudd til kostholdet ditt og gi forslag til hvordan du skal miste vekt på riktig måte.