Gripe Vann til babyer: Fungerer?

Del på Pinterest

Berolige barnet ditt med vann fra springen

The Cry er den viktigste form for kommunikasjon av et barn.

Ingen kan gjenkjenne barnets gråt bedre enn deg, så du kan umiddelbart vite om barnet ditt er trøtt eller sulten.

Selv om gråt er normalt, kan barnet ditt noen ganger gråte for mye til tross for å være godt matet og forandret seg. Dette kan tyde på et annet problem, for eksempel tenn eller kolikk.

Et barn som lider av kolikk kan gråte i flere timer på en gitt dag. Selv om det ikke er kjent hva årsaken til den kolikk, tror noen at det skyldes abdominal ubehag forårsaket av gassiness.

Den gode nyheten er at det er måter å berolige barnet ditt på. Noen foreldre klarte å roe sine barn med et urtebehandling kalt sorg.

COS’er L & # 8217;?

Flere benkprodukter markedsføres for å lindre koliske symptomer hos barn. Selvfølgelig kan du være bekymret for noen av ingrediensene i disse produktene.

Hvis du skal prøve et middel, vil du ha en sikker.

L’Å ta vann er et urtemedisin som er tilgjengelig i flytende form. Det er mange varianter, men de fleste formlene inneholder en blanding av forskjellige urter, inkludert:

Et barn er mer sannsynlig å prøve mageproblemet når det ikke er i stand til å passere gassen.

Noen barn gråter i flere timer i dager eller uker. Siden urter i # 8217; vann av anger teoretisk hjelpe fordøyelsen, tror at dette løsningen hjelper med kolikken forårsaket av gassiness.

L’Å ta vann brukes også til tannpine og hiccups.

Gripevannet er trygt for barn?

Det finnes forskjellige typer klager. Hvis du er kjent med tradisjonelle formler som inkluderer alkohol og sukker, kan du unngå å gi dette tillegget til barnet ditt.

For mye sukker kan øke risikoen for karies og kan påvirke babyens spisevaner.

Vær imidlertid oppmerksom på at mens noen klager i vannformulas inkluderer alkohol, sukker og kunstige aromaer, er disse ingrediensene ikke inkludert i alle formler. Det er viktig å bruke bare klagevann designet spesielt for barn.

Pass på at du leser ingrediensene som er oppført på pakken. Noen former for klaget vann inneholder også natriumbaking og peppermynte.

Natriumbikarbonat, eller natriumbikarbonat, bør ikke administreres til barn med kolikk, med mindre det er foreskrevet av en lege. Natriumbikarbonat kan forstyrre det naturlige pH-nivået i barnets mage. Dette kan forårsake for mye alkalinitet og forverre symptomene på kolikken.

Vær oppmerksom på peppermynten som inneholder vann. Det kan potensielt gjøre symptomene på et barn tilbakeløp. Du bør også unngå avløpsvannet som inneholder gluten, meieriprodukter, parabener og vegetabilsk kull.

Selv om L’bite vann er generelt trygt, anbefales det ikke for barn under 1 år gammel. Fordøyelseskanalen er følsom og utvikler seg fortsatt i denne alderen.

Hvordan drikke til et barn

Ikke gi vann til barnet ditt uten å først lese instruksjonene og gi barnet ditt bare den anbefalte dosen.

Hvis barnet ditt lider av kolikk, kan smerte manifestere seg bølger og forverres etter hver mat. Du kan gi vann til klage umiddelbart etter feeds for å hjelpe barnet ditt til å unngå gassmerter.

L’vann tar generelt en hyggelig smak, så for noen barn spiller ingen rolle å ta en dose. Du kan bli fristet til å blande barnets vann med barnets formel eller morsmelk. Det er helt sikkert, men for å få de største resultatene, bør du gi barnet ditt fra vannet alene.

Bivirkninger av’vann klager

L’vann i grepet er generelt trygt, men det er viktig å holde D’Øy tegn på en allergisk reaksjon. Allergi symptomer kan variere.

Etter å ha gitt’vann til barnet ditt, sjekk:

Hvis du mistenker en allergisk reaksjon, avbryter du L’bruk og kontakt legen din.

Andre måter å berolige et barn

Du kan også bruke grepvannet sammen med andre beroligende teknikker.

For eksempel kan symptomene på kolikkens symptomer skyldes en bestemt formel. Noen barn er mer følsomme for mat som inneholder vaksine melk.

Overgangen til en soyabasert formel kan berolige magen og redusere symptomene, selv om dette bare har blitt vist i noen små studier. Snakk med barnets lege før du endrer formlene.

Masser forsiktig barnets mage kan lindre koliske symptomer. Dette lette presset kan lindre ubehag fordi det hjelper barnet ditt burppere eller avgir gass.

Vasker barna i et varmt teppe og rocking dem frem og tilbake kan også roe masete, så vel som bakgrunnsstøyen.

Pass på at barnet ditt er i vertikal stilling under strømmen for å lindre gassiness. Hvis du ammer, fjern visse matvarer fra kostholdet ditt, kan også redusere masete i barnet ditt, selv om studier ikke viser en presis tilkobling.

Matvarer som skal elimineres fra dietten, kan omfatte:

Snakk med legen din før du endrer kostholdet ditt.

Du kan også endre barnets babyflaske for å se om du oppdager en forskjell. Velg flasker med en sammenleggbar disponibel pose. Disse flasker reduserer mengden luft som barnet ditt inntar og reduserer gass.

Ta bort

Overdreven gråt og fussiness kan være forstyrrende både for deg og for barnet ditt. Heldigvis forbedrer koliske symptomer generelt alle’3 måneder, så det blir bedre.

Selv om bittsvannet ikke har vist seg å være en alternativet «8217; alternativet definitivt effektivt for å roe barna som lider av kolikk, er det generelt trygt.

Ikke glem å inkorporere andre beroligende teknikker. Hvis du har opplevd flere hjemmemedisiner, men barnets tilstand forbedrer ikke eller blir verre, fikser en avtale med legen din. Overdreven gråte kan skyldes et annet problem.

Hvis barnet ditt har kolikk, kan det være vanskelig å overskride uker eller senere måneder. Vet bare at det er greit å be om hjelp, spesielt hvis du føler deg frustrert eller sint.

Hvis nødvendig, snakk med partneren din og finn en plan som lar deg dele oppgavene til det nyfødte. Hvis du trenger en pause, spør en pålitelig voksen å ta vare på barnet ditt for et par D’timer.