Graviditet: Valg for fødsel og leger

Velg en lege

En positiv holdning og en livsstil er svært viktige aspekter av en sunn graviditet, men krever også god prenatal bistand og # 8217; hjelp av en helsepersonell. Det er viktig å være godt informert om alternativene dine og bestemme en festplan som passer for dine behov.

Grunnleggende Doctor

Hvis symptomene knyttet til graviditet oppstår, er det første trinnet å konsultere din egen grunnleggende lege. De vil bekrefte graviditeten og vil gi deg råd om valget av spesialister for å overvåke graviditeten din.

Noen familieundersøkelser gir prenatal omsorg og fødsel. Du kan også bestemme deg for å se en obstetrician-gynekolog (OB-GYN) eller A & # 8217; NURSE-OBSTETRIC. Mange obstetrikere jobber i samme praksis med obstetrik, slik at de lett kan dele omsorg for sine pasienter.

Obstetrikende gynekolog

En gynekolog er en lege som spesialiserer seg på kvinners omsorg og deres reproduktive helse. L & # 8217; Obstetrics omhandler spesielt graviditet og fødsel og gynekologi tar vare på omsorgen for det kvinnelige reproduktive systemet utenfor graviditeten.

Dine obstetriske driver deg under hele graviditeten. Det er mulig at legen du har sett for dine reproduktive helsebehov bare kan praktisere gynekologi. I dette tilfellet vil du bli rettet mot en gynekolog med en aktiv obstetrisk praksis.

Jordmor

A & # 8217; obstetric tilbyr lignende tjenester som en obstetrikere, men i et ikke-kirurgisk miljø. Obstetrics er generelt sykepleiere som har tilleggsopplæring i obstetrik. De fleste obstetrik i USA er sykepleiere som har fulgt en campus i feltet.

A & # 8217; Midwife kan være et utmerket alternativ som en hovedguide for lavrisiko graviditet. Det kan være nødvendig å konsultere en obstetrisk hvis det er komplikasjoner som oppstår under graviditet, arbeidskraft eller fødsel.

L & # 8217; obstetrik og l & # 8217; obstetrikere kan veldig ofte være komplementære. Jordømmene utfører ikke keisersnitt (vanligvis referert til som keisersnitt), så denne prosedyren vil bli utsatt for jordmoren;.

Mange jordmødre trener i ulike sammenhenger og kan bistå i leveranser som foregår på sykehus, hus eller i spesielle fødselssentre.

doula

En Doola er en verdslig kai som en arbeidskammerat. Doulas er ikke medisinske fagfolk. Deres hovedrolle er å tilby følelsesmessig og fysisk støtte under travaglio.

Doulas kan være involvert i løpet av en, hele graviditeten eller bare for arbeidskraft og fødsel. Doulas tilbyr også støtte og rådgivning etter levering (postpartum).

Fødselsmate

En partner for fødsel kan tilby støtte og komfort under arbeidskraft og fødsel. De kan være noen, fra din ektefelle eller partner til en god venn.

Leveringsmuligheter

Det blir mer og mer mulig for kvinner å velge hvordan og hvor du skal føde. Selv om de fleste av fødselsavgjørelsene ikke kan avsluttes til leveransen selv, er det viktig å forstå alternativene dine og ha en & # 8217; ide om hva som virker riktig.

Jeg drar på sykehuset

De fleste av barna født i USA er født i et sykehusmiljø. Det kan være flere sykehus i ditt område. Du og legen din kan bestemme riktig sykehus for fødsel.

Sykehus har arbeidskraft og fødsel og driftsrom for keisere. De fleste sykehus har suite for arbeidskraft / fødsel / gjenoppretting (LDR), som er store rom satt opp for å tillate kvinner å bo i et rom fra arbeidskraft til utvinning.

Mange sykehus organiserer besøk til barselsavdelingen for foreldrene som venter.

Fødselssentre

Disse er uavhengige sentre som støtter naturlig fødsel for kvinner med lav risiko for komplikasjoner av graviditet som ender opp (fra 37 til 42 uker). Fødselssentrene har ofte A & # 8217; atmosfæren som ligner på fødsel.

Medisinsk omsorg administreres av sykepleiere-obstetrik eller sertifiserte obstetrik. Ikke c & # 8217; er obstetrisk eller bedøvet på stedet og ingen evne til å utføre seksjoner c.

Obstetrics er opplært til å evaluere potensielle problemer i løpet av graviditetsperioden og, om nødvendig, vil lede pasienter til omsorg for en obstetrisk i et sykehusmiljø.

Fødsel i vann

Fødselet i vann er ikke mye brukt i det obstetriske samfunnet, men er mer akseptert av jordemødre. De fleste vanndelene er laget hjemme, men noen sykehus og fødselssentre tilbyr fødsels tjenester i vann.

Tilhengere av fødsel i vann tyder på at vannet slapper av moren og letter arbeidskraft og fødsel. C & # 8217; Det er liten risiko for å drukne fordi et nyfødt ikke gjør det første pustet til det er utsatt for luften;. Det er ingen bevis på en økning i bivirkninger for barn som har hatt fødsel i vann.

Vann fødsel er ikke anbefalt til kvinner som er i fare for komplikasjoner eller for tidlig fødsel og krever mer oppmerksomme overvåking.

Fødsel hjemme

En fødsel på sykehuset er ikke for alle. Å ha et barn i hjemmet ditt kan være det beste alternativet for deg. Ulempen er at beredskapsmenyen ikke umiddelbart er tilgjengelig hvis komplikasjoner oppstår under arbeidskraft eller fødsel.

Profesjonelle som hjelper kvinner under hjemleveransen, er dannet for å gi begrenset medisinsk behandling som L & # 8217; Aspirasjon og administrasjon av oksygen.

Fødselsplan

Fødselsplanene blir stadig vanligere fordi flere og flere kvinner og deres partnere er aktivt involvert i sine beslutninger om graviditet og fødsel. Foreldre venter bør fylle ut en fødselsplan før leveringsdatoen og diskutere alternativene og preferansene med legen din.

En fødselsplan kan inkludere emner som:

Fødselsplanene er ikke skåret i steinen. Det kan være nødvendig å endres under arbeidskraft og fødsel hvis komplikasjoner oppstår.

Leveringskurs

Registrer deg for en fødselsbane er en fin måte å gjøre deg klar for arbeidskraft og fødsel og gir deg L & # 8217; mulighet til å stille spørsmål eller uttrykke tvil til en kvalifisert instruktør.

De fleste sykehus tilbyr kurs som tar sikte på å gi informasjon om arbeidskraft og teknikker for å hjelpe deg med å slappe av under fødselen. Du kan også velge å holde prenatale leksjoner privat hjemme hos deg eller i samfunnssentrene.