Graviditet: tegn, symptomer, oversikt og helsetips du burde vite

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Graviditet oppstår når en spermatozon frukket et egg etter at det ble løslatt av eggstokken under eggløsningen. L’befruktet egg kjører deretter ned i # 8217; livmor, hvor anlegget foregår. En vellykket plante oversetter til en graviditet.

I gjennomsnitt varer en full graviditet 40 uker. Det er mange faktorer som kan påvirke graviditeten. Kvinner som mottar en tidlig diagnose av graviditet og prenatal omsorg, er mer sannsynlig å leve en sunn graviditet og gi lys et sunt barn.

Vet hva du kan forvente i løpet av hele graviditetsperioden er viktig for å overvåke både helse og barns helse. Hvis du vil hindre graviditet, er det også effektive former for prevensjon du bør huske på.

Graviditets symptomer

Du kan merke noen tegn og symptomer, selv før du gjør en graviditetstest. Andre vil vises uker senere, da hormonelle nivåer endres.

Feil

En savnet periode er en av de første symptomene på graviditet (og kanskje den mest klassiske). Imidlertid betyr en savnet periode ikke nødvendigvis at du er gravid, spesielt hvis syklusen din har en tendens til å være uregelmessig.

Det er mange helsemessige forhold enn graviditet som kan forårsake en sen eller fiasko.

Hodepine

Hodepine er vanlige for begynnelsen av graviditeten. De er vanligvis forårsaket av endrede hormonelle nivåer og økt blodvolum. Kontakt legen din dersom hodepine ikke forsvinner eller er spesielt smertefull.

Spotting

Noen kvinner kan oppleve en liten blødning og spotting alle «8217; begynnelsen av graviditeten. Denne blødningen er oftest resultatet av’plante. L’plante skjer vanligvis en eller to uker etter befruktning.

Tidlig graviditetsblødning kan også utlede av relativt små forhold som en infeksjon eller en Irritasjon eller en Irritation eller A & # 8217. Quest’Ultimate påvirker ofte overflaten av livmorhalsen (som er veldig følsom under graviditeten).

Blødning kan noen ganger også rapportere en alvorlig komplikasjon av graviditet, som en spontan abort, ektopisk graviditet eller placenta tidligere. Kontakt alltid legen din hvis du er bekymret.

Vektøkning

Du kan forvente å tjene mellom 1 og 4 pounds I de første månedene av svangerskapet. L’Vektøkning blir tydeligere mot andre kvartal.

Graviditet-indusert hypertensjon

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, utvikler seg noen ganger under graviditeten. En serie faktorer kan øke risikoen, inkludert:

 • overvektig eller overvektig
 • røyk
 • Ha en tidligere historie eller en familiehistorie av graviditet-indusert hypertensjon

Mageknip

Hormoner utgitt under graviditet kan noen ganger slappe av ventilen mellom magen og esophagus og # 8217;. Når magesyren kommer ut, kan dette forårsake mageforbrenning.

Forstoppelse

Hormonelle endringer ALLE’Start av graviditet kan redusere fordøyelsessystemet ditt. Som et resultat kan du bli forstoppet.

Spasmer

Når musklene i # 8217; livmor begynner å strekke seg og utvide, kan du prøve en trekkfeil som minner om menstruasjonskramper. Hvis de oppstår spotting eller blødning sammen med kramper, kan det rapportere en spontan abort eller en ekstrauterin graviditet.

Ryggsmerter

Hormonene og stresset på musklene er de viktigste årsakene til ryggsmerter ALL’begynnelsen av graviditeten. Senere kan din økte vekt og det bevegelige gravitasjonssenteret øke ryggen din. Omtrent halvparten Av alle gravide kvinner rapporterer ryggsmerter under graviditeten.

Anemi

Gravide kvinner har økt risiko for anemi, som forårsaker symptomer som svimmelhet og svimmelhet.

Tilstanden kan føre til tidlig fødsel og lav fødselsvekt. L’Prenatal assistanse innebærer vanligvis screening for anemi;.

Depresjon

Mellom 14 og 23 prosent av alle gravide utvikler depresjon under graviditet. De mange biologiske og følelsesmessige endringene som oppleves, kan forårsaker at de bidrar.

Sørg for å fortelle legen din hvis du ikke føler deg som deg selv.

Søvnløshet

L’Søvnløshet er et annet vanlig symptom på de tidlige stadiene av graviditeten. Stress, fysisk ubehag og hormonelle endringer kan forårsake at de bidrar. Et balansert kosthold, gode søvnvaner og yogaøvelser kan hjelpe deg med å sove godt om natten.

Brystendringer

Brystforandringer er et av de første åpenbare tegnene på graviditet. Selv før du er foran for en positiv test, kan brystet begynne å føle deg øm, hovent og generelt tung eller full. Dine brystvorter kan også bli større og mer følsomme og områdene kan mørke.

Kviser

På grunn av’økning i androgenhormoner, mange kvinner lider av akne alle «8217; begynnelsen av graviditeten. Disse hormonene kan gjøre huden mer fet, noe som kan hindre porene. L’Graviditet Akne er vanligvis midlertidig og løser etter barnets fødsel.

Han retched

Oppkast er en komponent i & # 8220; Morgen Nausea & # 8221; et vanlig symptom som vanligvis vises innen de første fire månedene. Morgen kvalme er ofte det første tegnet du er gravid. L’økning i hormoner i begynnelsen av graviditeten er hovedårsaken.

Smerte alle’hip

Smerte alle’hip er vanlig under graviditet og har en tendens til å øke i avansert stadium av graviditet. Det kan ha en rekke årsaker, inkludert:

 • trykk på ledbånd
 • ischias
 • Endringer i stillingen din
 • et tyngre livmor

Diaré

Diaré og andre fordøyelsesproblemer forekommer ofte under graviditeten. Hormonelle endringer, en annen diett og ekstra stress er alle mulige forklaringer. Hvis diaré varer mer enn noen få dager, kontakt legen din for å sikre at du ikke dehydrerer deg selv.

Stress og graviditet

Selv om graviditet er vanligvis et lykkelig øyeblikk, kan det også være en kilde til stress. Et nytt barn betyr store endringer i kroppen din, dine personlige forhold og til og med din økonomi. Ikke nøl med å spørre legen din hvis du begynner å føle deg overveldet.

Bunnlinjen

Hvis du tror du er gravid, bør du ikke stole utelukkende på disse tegnene og symptomene for bekreftelse. Ta en graviditetstest hjemme eller kontakt legen din for laboratorietester kan bekrefte en mulig graviditet.

Mange av disse tegnene og symptomene kan også skyldes andre helsemessige forhold, for eksempel premenstruelt syndrom (PMS). Finn ut mer om de første symptomene på graviditet, for eksempel hvor snart de vil vises etter å ha mistet syklusen.

Graviditet uke for uke

Ukene av svangerskapet er gruppert i tre fjerdedeler, hver med medisinske mål for både deg og barnet.

Første kvarter

Et barn vokser raskt i løpet av første kvartal (uker fra 1 til 12). Fosteret begynner å utvikle hjernen, ryggmargen og organene. Selv barnets hjerte vil begynne å slå.

I løpet av første kvartal er sannsynligheten for en spontan abort relativt høy. I følge American College of obstetrikere og gynekologer (ACOG), Det anslås at ca. 1 graviditet på 10 ender med en spontan abort og om den i første kvartal av disse som forekommer i første kvartal.

Søk etter umiddelbar hjelp hvis du føler symptomene på en spontan abort.

Andre kvartal

Under den andre trimesteren av graviditeten (uker fra 13 til 27), vil legen din trolig utføre en eller # 8217; anatomisk skanning ultralyd.

Denne testen styrer fosterets kropp for eventuelle utviklingsanomalier. Testresultatene kan også avsløre barnets sex hvis du vil oppdage det før du er født.

Du vil sannsynligvis begynne å høre barnet ditt, og sparke og slå livmoren din inne.

Etter 23 uker, er et barn i livmor vurdert & # 8220; Vital & # 8221;. Dette betyr at det kan overleve å leve utenfor livmoren din. Barn født så snart har de ofte alvorlige helseproblemer. Barnet ditt har mange flere sjanser til å oppstå sunnere du er i stand til å bringe graviditet.

Tredje kvartal

I løpet av tredje kvartal (fra uker fra 28 til 40) vil din vektøkning akselerere, og du kan føle deg mer sliten.

Barnet ditt kan nå oppleve lyset og åpne og lukke øynene dine. Deres bein er også dannet.

Med l & # 8217, nærmer seg travaglio, kan du føle bekken irritasjon og hevelse føttene dine. Sammentringene som ikke fører til arbeidskraft, kjent som Braxton-Hicks-sammentrekninger, kan begynne skjedd i uker før fødsel.

Bunnlinjen

Hver graviditet er forskjellig, men mest sannsynlig utviklingen vil skje innen denne generelle tidsperioden. Finn ut mer om endringene du og barnet ditt, du vil lide i kvartalene.

Graviditetstest

Hjem Graviditetstester er veldig nøyaktige etter den første dagen i din ubesvarte periode. Hvis du får et positivt resultat på en graviditetstest hjemme, bør du umiddelbart fikse en avtale med legen din. A & # 8217 vil bli brukt; ultralyd for å bekrefte og våge graviditeten.

Graviditet er diagnostisert ved å måle kroppslige nivåer av human chorionisk gonadotropin (HCG). Også kjent som graviditetshormonet, er HCG, HCG produsert på tidspunktet for anlegget. Det kan imidlertid ikke oppdages før en periode går tapt.

Etter å ha hoppet på en syklus, øker HCG-nivåene raskt. L’HCG oppdages gjennom en’urin eller blodprøve.

Urinprøver kan leveres på et medisinsk kontor og er de samme som testene du kan ta med hjem.

Blodprøver kan utføres i et laboratorium. Hcg blodprøver er like nøyaktige som graviditetstester hjemme. Forskjellen er at blodprøver kan bli bedt om så snart som seks dager etter eggløsningen.

Først kan du bekrefte at du er gravid, bedre. En tidlig diagnose vil tillate deg å ta mer vare på barnets helse. Få mer informasjon om graviditetstester, som forslag for å unngå et resultat / # 8220; false negative & # 8221;.

Graviditet og vaginale tap

En økning i vaginale tap er et av de første tegn på graviditet. Din massasjeproduksjon kan øke fra en til to uker etter unnfangelsen, før du har mistet en periode.

Med graviditet fremgang vil du fortsette å produsere økende mengder sekresjon. Avgassen vil også ha en tendens til å bli oftere og vil forekomme oftere. Det er vanligvis tyngre på slutten av graviditeten.

I løpet av de siste ukene med graviditet kan sekreter inneholde striper av tett slim og blod. Dette kalles & # 8220; det blodige showet & # 8221;. Det kan være et tidlig travail tegn. Du bør informere legen din om du har blødning.

De normale vaginale tapene, eller leukoré, er tynn og klar eller hvit melk. Det har også en delikat lukt.

Hvis din sekresjon er gul, grønn eller grå med en sterk og ubehagelig lukt, anses det som unormal. Unormal drenering kan være et tegn på A’infeksjon eller et problem med graviditet, spesielt hvis C’er rødhet, kløe eller hevelse vulvar.

Hvis du tror at du har unormale vaginale tap, informerer du umiddelbart legen din. Mer informasjon om vaginale tap under graviditet.

Graviditet og urinveisinfeksjoner (IVU)

Urinveisinfeksjoner (IVU) er en av de vanligste komplikasjonene som kvinner opplever under graviditeten. Bakterier kan komme inn i # 8217; en kvinnes urinrør eller i urinveiene og kan gå tilbake til blæren. Fetus utøver ekstra trykk på blæren, som kan forårsake bakteriefangst, forårsaker en infeksjon på 8217;.

Symptomer på en UTI inkluderer vanligvis smerte og brennende eller hyppig vannlating. Du kan også oppleve:

Nesten andelen 18 Gravide kvinner utvikler en UTI. Du kan bidra til å forhindre at disse infeksjonene ofte tømmer blæren, spesielt før og etter kjønn. Drikk rikelig med vann for å holde seg hydrert. Unngå å bruke aggressive dusjer og såper i # 8217; kjønnsområdet.

Kontakt legen din dersom du har symptomene på en UTI. Infeksjoner under graviditet kan være farlig fordi risikoen for tidlig fødsel øker.

Hvis diagnostisert tidlig kan de fleste urinveisinfeksjoner behandles med effektive antibiotika mot bakterier, men fortsatt trygt for bruk under graviditet. Følg rådene her for å hindre Utis før du starter.

Forebygging av graviditet

Kvinner som har mannlige sexpartnere bør vurdere prevensjon hvis de ikke er interessert i å bli gravid.

Noen metoder for graviditetsforebygging fungerer bedre for noen mennesker. Snakk med din prevensjonsdoktor som er riktig for deg. Følgende er noen av de vanligste prevensjonsmetodene:

Fødselsreguleringsmetode Effektivitetsgrad Intrauterin enheter (IUD)Utover 99 prosentPillen99 prosent Med perfekt bruk; ca 91% med en typisk mannlig kondombruk98 prosent Med perfekt bruk; rundt 82 prosent med en typisk kvinnelig kondombruk (eller intern kondom)95 hundre effektive Med perfekt bruk; ca 79% med en typisk pillebruk av dagen etter opptil 95% (antatt innen en dag med seksuell kontakt); 75-89 prosent (sokkel innen tre dager) Naturlig familieplanlegging (NFP) 75 prosent hvis det brukes alene

Intrauterine enheter (IUD)

Intrauterine enheter (IUD) arbeider hovedsakelig forstyrrende befruktning. For tiden er de den mest effektive formen for prevensjon. Ulempen er at de ikke hindrer seksuelt overførte sykdommer (MST).

Pillen og andre metoder for kontroll av hormonelle fødsler

Prevensjonspiller, patcher og vaginal ring handler ved å sjekke hormonelle nivåer i en kvinnes kropp. De er tilgjengelige på resept.

Handlinger som kan redusere effektiviteten av disse metodene inkluderer å glemme å bruke dem som foreskrevet. Effektivitetsfrekvenser som nevner den typiske bruken og nr. 8221; Disse typer menneskelige feil tar hensyn til disse typer menneskelige feil.

Andre former for hormonelle prevensjonsregulering inkluderer patch og # 8217; vaginal ring. De er også tilgjengelige på resept og deres effektpriser ligner på pillen.

Kondomer og andre barriere metoder

Kondomer, membraner og svamper er komfortable og økonomiske former for prevensjon som kan kjøpes uten resept.

De er mer effektive hvis de brukes riktig når du har seksuelt forhold. Hvis du stoler på disse barrieremetoder for å unngå å bli gravid, anser det også L’ved hjelp av en ekstra prevensjonsmetode som spermicidal eller en prevensjonspille.

Andre barriere metoder inkluderer membraner og svamper. De kan kjøpes uten medisinsk resept.

Prevensjon d & # 8217;

Flere piller av neste dag er tilgjengelige, både fra disken og på resept. Disse pillene er ikke ment som vanlige former for prevensjon. I stedet kan de fungere som en sikkerhetskopi hvis du har ubeskyttet samleie eller glem å bruke din vanlige prevensjonsskjema.

De må brukes Innen 120 timer (fem dager) av seksuell kontakt for å være effektiv. Noen piller er mer effektive hvis det tas innen 72 timer (tre dager).

Naturlig familieplanlegging (PFN)

Naturlig familieplanlegging (NFP) eller bevissthet om fruktbarhet, er metoden for prevensjon med den høyeste feilen. Med NFP, holder en kvinne styr på menstruasjonssyklusen, slik at du kan forutsi når hun ovulet. Det vil da forhindre relasjoner under sitt fruktbare vindu.

Ulykkelige graviditeter kan oppstå fordi det er mange variabler som påvirker en kvinnes syklus i måneden i måneden.

Bunnlinjen

Kondomer er den eneste prevensjonsmetoden som forhindrer graviditet og beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer. Finn ut her de sikreste kondomene på markedet.

Graviditet eller premenstruelt syndrom

Symptomene på tidlig graviditet kan ofte etterligne de av premenstruelt syndrom (PMS). Det kan være vanskelig for en kvinne å vite om det er gravid eller hvis du bare opplever starten på en annen menstruasjonsperiode.

Det er viktig at en kvinne vet så snart som mulig hvis det er gravid, slik at du kan motta en «8217, tilstrekkelig prenatal assistanse. Kan også ønske å gjøre noen endringer i livsstilen, hvordan å avstå fra # 8217; alkohol, ta prenatale vitaminer og optimalisere kostholdet ditt.

Å gjøre en graviditetstest er den beste og enkleste måten å avgjøre om det gjelder premenstruelt syndrom eller tidlig graviditet. Du kan ta en test hjemme eller besøke legen din.

Noen vanlige symptomer på både premenstrual og tidlig graviditet symptomer inkluderer:

Tidlig graviditet og premenstruelt syndrom er ofte vanskelig å skille mellom. Lær å skille mellom de to ved hjelp av dette Venn-diagrammet.

Graviditet diett

Et sunt kosthold for graviditet bør være mer eller mindre det samme som ditt typiske sunne diett, bare med 340-450 flere kalorier om dagen. Mål for en sunn blanding av matvarer, inkludert:

 • Komplekse karbohydrater
 • protein
 • frukt og grønnsaker
 • Frokostblandinger og belgfrukter
 • Sunn fett

Hvis du allerede følger et sunt kosthold, trenger du bare å gjøre mindre endringer. Væsker, fibre og matrike matvarer er spesielt viktige under graviditeten.

Vitaminer og mineraler

Gravide kvinner krever større mengder av vitaminer og mineraler enn kvinner som ikke er gravid. L’folsyre og sink er bare to eksempler.

Når du har funnet å være gravid, vil du kanskje øke # 8217; ta vitaminer og mineraler ved hjelp av kosttilskudd. Pass på at du leser næringsetiketter og spør legenes råd før du bruker ethvert supplement eller tellermedisinering (OTC).

Selv om sjeldne, L’integratorinntaket kan forårsake vitamin eller overdose toksisitet. Imidlertid vil et komplett prenatal vitamin trolig inneholde en god blanding av næringsstoffer du trenger for en sunn graviditet.

Prøv det: Kjøp komplette prenatale vitaminer.

Bunnlinjen

Å ta vare på deg selv er en av de beste måtene å ta vare på ditt voksende barn. Oppdag 18 vitaminer og mineraler som plasserer grunnlaget for et optimalt kosthold for graviditet.

Graviditet og mosjon

L’Øvelse er viktig for å holde deg i form, avslappet og klar for arbeidskraft. Yoga vil spesielt hjelpe deg med å bli smidig. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive strekkene fordi du kan risikere skade.

Andre gode graviditetsøvelser er delikate Pilates, gå og svømme.

Du må kanskje endre din nåværende treningsrutine for å tilpasse den til din utviklende kropp og lavere energinivåer. Samarbeide med legen din eller personlig trener for å sikre at du ikke gjør overdreven innsats. Få flere ideer til å holde seg i ditt første kvartal.

Graviditetsmassasje

Avslappende teknikker kan bidra til å lindre en del av stress og # 8217; angst du kan prøve under graviditeten.

Hvis du er ute etter en måte å holde seg rolig, bør du vurdere å prøve en prenatal massasje. En prenatal massasje er nyttig for å lindre en liten spenning. Det kan også bidra til å lindre muskler og kroppssmerter.

Massasjer er generelt trygge når som helst under graviditeten. Noen strukturer hindrer dem i å drive dem i første kvartal fordi risikoen for abort er høyere i denne perioden.

Få legenes godkjenning før du mottar en massasje er en god ide, spesielt hvis du hadde smerte i kalvene eller andre deler av bena.

Essensielle oljer

L’bruk av essensielle oljer under graviditet er kontroversiell. Noen helsepersonell å si at noen oljer kan være trygge og nyttige for å slappe av og lindre smerte under graviditet og arbeidskraft. Imidlertid advarer de også «8217; bruk av oljer i første kvartal.

I henhold til non-profit National Holistic Aromaterapy Association, Hovedpunktet i konkurransen er om oljene som brukes under graviditeten, kan skade det voksende barnet hvis de krysser placenta.

Flere søk er nødvendig på # 8217; bruk av essensielle oljer under graviditet og arbeidskraft. Hvis du planlegger å bruke dem, spør legen din.

Bunnlinjen

Prenatal massasje kan være en beroligende og rolig del av graviditetsrutinen, med eller uten essensielle oljer. Se hvordan du sammenligner andre typer massasje her.

Når du ser etter medisinsk hjelp

De fleste kvinner i alderen 20 og 30 har gode muligheter for graviditet uten problemer. Ungdommer og kvinner over 35 år har større risiko for helsekomplikasjoner.

Underliggende forhold

Vesentlige helsemessige forhold som hypertensjon, diabetes eller kardiovaskulære sykdommer vil øke risikoen for komplikasjoner av graviditet. Andre eksempler er:

Hvis du lider av en av disse forholdene, må du sørge for at den overvåkes tilstrekkelig og behandles under graviditeten. Ellers kan det føre til spontan abort, dårlig føtal vekst og fødselsskader.

Andre risikofaktorer

Andre faktorer som kan påvirke ellers sunn graviditet inkluderer:

Komplikasjoner av graviditet

Komplikasjonene av graviditet kan innebære barnets helse, morens helse eller begge deler. De kan forekomme under graviditet eller fødsel.

De vanlige komplikasjonene i graviditet inkluderer:

Å håndtere dem tidlig kan minimere skade forårsaket av mor eller baby. Kjenn dine valg når det gjelder å behandle komplikasjoner av graviditet.

Graviditet og Travaglio

Noen gang etter den fjerde måneden av graviditeten, kan du begynne å eksperimentere med Braxton-Hicks sammentrekninger eller falske travails. De er helt normale og tjener til å forberede livmoren din for arbeid før ekte arbeidskraft.

Braxton-Hicks sammentrekninger forekommer ikke med jevne mellomrom og ikke øker intensiteten. Hvis vanlige sammentrekninger skjer før uke 37, kan det være et premateri arbeid. I dette tilfellet ring legen din for å be om hjelp.

Første Travaglio

Arbeidsrammer er generelt klassifisert som sammentrekninger av tidlig arbeidskraft og aktive arbeidskontrakter. De første sammentringene i Travaglio sist mellom 30 og 45 sekunder. All’Start kan være svært fjernt, men på slutten av for tidlig arbeidskraft vil sammentringene være omtrent fem minutter og # 8217; en fra’andre.

Vannet ditt kunne bryte tidlig under arbeidet, eller legen din kunne bryte den for deg senere under travaglio. Når livmorhalsen begynner å åpne, vil du se en farget bloddrenering som dekker slimhyllen din.

Arbeid

I aktivt arbeid er livmorhalsen stylet og sammentrekninger nærmer seg og blir mer intens.

Hvis du er aktiv, bør du ringe legen din og gå til fødselsmiljøet ditt. Hvis du ikke er sikker på at det er aktivt arbeid, er det fortsatt en god ide å ringe og sjekke inn.

Travaglio smerte

Smerten vil være på sin Apex under aktivt arbeid. Snakk med legen din om din favorittmetode for å håndtere smerte.

Du kan velge tiltak uten narkotika som meditasjon, yoga eller # 8217; lytte til musikk.

Hvis du velger å håndtere smerten din med narkotika, må legen din vite om du bruker smertestillende midler eller anestetika.

Analgetika, som meridin (demerol), demper smerte, men lar deg holde litt «8216; av følsomhet. Anestetika, som epidural, hindre noen muskelbevegelser og helt blokkere smerte.

Bunnlinjen

Enten du planlegger en vaginal eller keisersnitt, kan du føle deg nervøs på # 8217; tilnærming av utløpsdatoen. Vet hva du kan forvente med denne veiledningen til de forskjellige faser av travaglio.

Prognose

Det er sannsynlig at du passerer gjennom hver uke med graviditeten din uten for mange problemer. Graviditet bringer med seg mange endringer i kroppen din, men disse endringene har ikke alltid en alvorlig innvirkning på helsen din.

Imidlertid kan noen livsvalg hjelpe eller aktivt skade barnets utvikling.

Noen handlinger som kan holde deg og ditt sunne barn inkluderer:

Noen ting du vil unngå, inkluderer:

Medisinering

Det kan være vanskelig å avgjøre hvilke stoffer du kan ta under graviditet og som du bør unngå. Du må vurdere fordelene for helsen din mot potensielle risikoer for utviklingsbarnet.

Spør legen din om alle stoffene du kan ta, selv de fra disken for mindre lidelser som hodepine.

Sekund Mat og Drug Administration (FDA), Hvert år rapporterer 50 prosent av gravide i USA for å anta minst ett stoff.

Gjennom årene har FDA opprettet en fil Brev system Klassifiserer narkotika og deres risiko oppfattet for gravide kvinner. Imidlertid har de startet gradvis å eliminere dette bokstavsanlegget (og å bruke den oppdaterte narkotikamæringen) i 2015. Deres nye regler for narkotika merking De gjelder bare for reseptbelagte legemidler.

Service Mothertobaby Det gir også oppdatert informasjon om spesifikk medisinsk sikkerhet.

Bunnlinjen

Lær eller dukker opp alle graviditetsreglene kan være undertrykkende, spesielt hvis du skal ha ditt første barn. Føl deg mer forberedt med denne praktiske listen over ting å gjøre og ikke gravid.

L & # 8217;

I henhold til Accourable Care Act (ACA), alle helseforsikringsplaner i USA er pålagt å tilby et visst nivå av prenatal assistanse.

Når graviditeten er bekreftet, ring din forsikringsselskap for å ha en’ide om hva som er dekket av din spesifikke plan. Hvis du ikke har en’helseforsikring når du finner ut at du er gravid, snakk med legen din om tiltakene du kan ta for å få dekning.

Tidspunktet for ditt første prenatal besøk kan avhenge av din generelle helse. De fleste kvinner kan gjøre det første besøket under L’åttende uke med graviditet. Til kvinner hvis graviditeter vurderes med høy risiko, som de som er over 8 år eller har kroniske sykdommer, kan bli bedt om å se sine leger før.

Det er mange måter å mentalt og fysisk forberede på arbeidskraft. Mange sykehus tilbyr fødselssklasser før fødsel, slik at kvinner bedre kan forstå tegn og faser av arbeidskraft.

I tredje kvartal vil du kanskje forberede en sykehuspose med toalettsaker, nattøy og andre viktige elementer hver dag. Denne posen ville være klar til å bli tatt med dere alle’begynnelsen av travaglio. I løpet av tredje kvartal bør du og legen din også diskutere arbeidsplanen og fødselen.

Vet når du går til fødestedet, de som vil hjelpe til med fødselen og hvilken rolle som vil spille legen din i prosessen, kan bidra til større ro mens du går inn i de siste ukene.

Les denne artikkelen på spansk.