Graviditet med smerte Alle & # 039; navle: Fordi det gjør vondt?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Beskrivelse

Kvinner kan prøve en rekke ulemper under graviditeten. En smerte du kanskje ikke forvente? Smerte alle’navle.

Derfor kan navlen din skade deg, hvordan du lindrer ubehag og når du skal konsultere legen din.

Hva å forvente

Under graviditeten din, har kroppen din store endringer i en måned ALLE’andre.

Noen kvinner viser ingen smerte på navlen. Andre kan ha smerte i en graviditet, men ikke i det neste.

Hvis du føler deg ubehagelig, ikke bekymre deg. Smerten alle’Navelo er vanlig. Det er mer sannsynlig å starte når magen blir større, spesielt i andre og tredje kvartal.

Hva årsaken?

Grunnen til at du føler deg smerte All’navlen kan avhenge av formen på kroppen din, fra hvordan du transporterer og fra’elastisitet i huden din. Eller feilen kan være av en rekke andre faktorer og / eller mulige medisinske forhold.

Mesteparten av tiden er smerte ikke farlig. Han burde gå med tid eller etter fødsel.

Her er noen av de vanlige skyldige.

Strekker seg

Din hud og musklene dine vil bli langstrakt til maksimumet ved slutten av graviditeten. Du kan utvikle strekkmerker, kløe og smerte under hurtige vekstfaser.

Navlen din er i midten av scenen gjennom denne bevegelsen og bevegelsen. L’navle kan irritere under prosessen.

Penetrerende

Du har en navel ring? Hvis det er en ny piercing, vil du kanskje fjerne den for å unngå infeksjonen. Du kan trenge en piercing opp til et år for å helbrede helt.

Hvis du tror du har en’infeksjon (varme, kløe, brennende, dryppende, etc.), Ikke fjern juveler uten å spørre legen din. Du kan forsegle den indre infeksjonen og # 8217; forårsake dannelsen av en abscess.

Trykk fra # 8217; livmor

I første kvartal er livmoren relativt liten og går ikke mye mer enn 8217; pubic bein. Når livmoren stiger og slipper ut, begynner du å vise. Trykket fra # 8217; inne i kroppen din skyver på # 8217; Abdomen og # 8217; navle.

I tredje kvartal er livmoren langt utenfor navlen. Skyver fremover med vekten av fostervæsken og barnevæsken, blant annet.

Har du noen gang hørt en kvinne som sier at navlen hennes brøt ut? Vanligvis oppstår dette fenomenet i en meget avansert graviditet.

Det betyr bare en navle som igjen var en & # 8220; Innate & # 8221; Det sliter med trykket lagt til # 8217; utero og barn. Selv om du har en & # 8220;, kan navlen din fortsatt forbli og ikke briste.

I alle fall kan denne situasjonen bidra til enhver plage alle’navle som du kan prøve.

Navlestrengen

A’navlestrengen oppstår når C’er for mye press i # 8217; Abdomen. Denne tilstanden påvirker ikke bare gravide kvinner.

Men du har større risiko for å utvikle den hvis du er gravid med flere eller hvis du er overvektig. Sammen med smerten i navlen, kan du merke en hevelse i nærheten av umbelic, hevelse eller oppkast.

Kontakt legen din dersom du manifesterer noen av disse tegnene. Uten behandling kan du utvikle alvorlige komplikasjoner. Hvis L’Hernia fanger noen av organene eller andre stoffer i # 8217; Abdomen, kan redusere blodtilstrømningen og forårsake en «farlig livsinfeksjon».

Lindringer

Smerten alle’navlen kan gå og komme under graviditeten mens stadier av rask vekst oppstår. Noen kvinner kan bli brukt snart til å presse og strekke seg. For andre er smerte verre de siste ukene, når magen er den største.

Kan bidra til å redusere presset på magen. Prøv å sove på din side eller støtte magen din med puter for å ta av lasten din.

Et støttebelte for barselsoritet kan bidra til å lindre ryggsmerter og Abdomen mens du står. Du kan også bruke trygge beroligende lotioner for graviditet eller kakaosmør på pruriginøs og irritert hud.

Kjøp kakao smør.

Når skal du ringe legen din

Fortsatt ingen lettelse? Legen din kan ha andre forslag om hva du kan hjelpe.

Kontakt legen din nå hvis smerten din er seriøs eller hvis du finner:

Legen må utelukke A’infeksjon, A’brokk eller andre medisinske forhold som kan kreve behandling.

L & # 8217;

Som med det meste av ulempen under graviditet, vil smerte ALLE & # 8217, umbillisk forsvunnet snart. I det minste vil han gå bort etter fødselen. Kontakt legen din dersom du er bekymret eller hvis smerten er uutholdelig.

Del på Pinterest