Graviditet C. Diff: hva du trenger å vite

En særegen tilstand

En av de første tingene jeg lærte på skolen for sykepleiere var hvordan å identifisere den særegne tilstanden som er den vanskelige Clostridium bakteriell infeksjon (c. diff). Lær å gjenkjenne c. Diff innebærer å identifisere sin ekstraordinære kraftige lukt.

Hvis du har å gjøre med c. diff under graviditet eller du er bekymret for risikoen, her er hva du trenger å vite.

Forstå C. diff

C. diff er en type aggressiv bakterie som forårsaker ekstrem diaré og en rotete og rutrid lukt.

Det er en veldig farlig type bakterie. Alvorlige komplikasjoner fra c. diff kan inkludere:

Fordi folk får c. diff

En av de vanligste grunnene til at en person kjøper c. diff er overraskende et sykehus opphold.

C. diff er en bakterie som ofte finnes på sykehus fordi det er en & # 8220; super bakterie & # 8221;. Bor i # 8217; for sterilt miljø av sykehus. Uten mange bakterier & # 8220; Minors & # 8221; eller til og med gode typer bakterier, for å hemme veksten, c. Diff kan ha hele rommet til å trives og vokse.

Misbruk av antibiotika på sykehus kan drepe mange typer konkurrerende bakterier og tillate c. Diff av tåre av pasientens sykehus eller kroppsmiljø.

Folk som har gjennomgått kirurgi og et forlenget sykehusopphold er i fare for c. diff. Men bakteriene er funnet oftere i Community Contexts & # 8221; utover # 8217; sykehus.

Dette kan skyldes det faktum at flere mennesker kontrakt c. Diff på sykehuset og deretter komme ut i samfunnet, eller på grunn av større bruk av antibiotika i offentligheten.

Noen stammer av c. Diff ble funnet både hos sunne og voksne barn. Men mer vanlig, bakterier forårsaker alvorlig diaré, kolitt eller begge deler.

C. diff under graviditeten

Gravide kvinner risikerer å bli utsatt for c. diff under sykehus opphold.

C’Det er en større risiko med en keisersnitt i forhold til en vaginal. Dette skyldes at en keisersnitt inkluderer intervensjonen selv, et lengre sykehushospital og behandling med profylaktiske antibiotika. Disse antibiotikaene administreres på forhånd for å forhindre infeksjonen. (Oh, l’ironi!)

Amy Burkey, en kiropraktor basert i New York, Detaljert sin historie på c. diff i et blogginnlegg for Peggy Lillis Foundation. Stiftelsen er dedikert til bygging av tilstandsbevissthet.

Burkey har utviklet tilstanden etter å ha levert datteren sin med en keisersnitt. Datteren hans var bra, men etter å ha blitt utladet fra # 8217; sykehus, Burkey No.

& # 8220; Vi kom hjem fra # 8217; sykehus torsdag & # 8221; skrev Burkey. «Mandag våknet jeg med feber, diaré og en dyp følelse av frykt. Jeg husker å tenke at jeg skulle dø. Jeg følte at jeg hadde l’men annerledes. Jeg opplevde en sjokkerende mengde vandig diaré. Alle’Start merket jeg ikke engang lukten. & # 8220;

Burkey har uttrykt frustrasjon på grunn av det faktum at flere pasienter ikke er informert om risikoen for å utvikle c. diff etter sykehusinnleggelse og for mangel på behandlinger tilgjengelig.

L’Nåværende anbefalt behandling er & # 8211; Du gjettet & # 8211; Flere antibiotika. Nå vet vi mer om’betydningen av gode bakterier i å opprettholde sunt, så dens frustrasjon er forståelig.

Spørsmål og svar: Eksponering for C. diff under graviditeten

Spørsmål:

Det er trygt å besøke en venn som har c. diff? L’eksponering for en person med c. diff kan skade barnet mitt ennå ikke født (eller meg)?

Anonym tålmodig

TIL:

Infeksjoner fra C. diff sprederen av fekal-oral måte, noe som betyr at en person kan bli smittet etter hevelse sporer. diff. Dette fører generelt ikke til infeksjoner i en person hvis immunsystem ikke er kompromittert. Men hos personer som nylig har hatt en syklus av antibiotika eller hvis immunsystem er kompromittert, kan bakterier vokse, opp til å bli en infeksjon.

Fordi risikoen for infeksjon fra c. diff, inkludert dehydrering, feber Og Nyresvikt, Det kan påvirke graviditeten negativt, og unngå displayet ville være den sikreste tilnærmingen til deg og ditt barn.

Gjør mye forsiktig hvis du velger å besøke noen du vet at den har en & # 8217;. diff. Pass på at du ofte vasker hendene, spesielt før du spiser noe. Videre, hvis mulig, bruk et annet bad enn den smittede personen for å unngå å komme i kontakt med forurensede overflater. Snakk med legen din dersom du er i tvil om eksponering under graviditet, spesielt hvis du utvikler diaré eller magesmerter.

Holly Ernst, PA-CSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Forhindre C. diff under graviditeten

Hvis du er gravid, og du skal føde på sykehuset, ta hensyn til risikoen for å få kontrakt. diff. Dette gjelder spesielt hvis du har en keisersnitt.

Tydeligvis vil du ikke automatisk få c. Diffs hvis du gir fødsel på sykehuset. Men gjenkjenne symptomer etter at du har returnert hjemmet, kan hjelpe legen din til å gjøre en rask diagnose.

Under graviditeten, vær forsiktig selv i # 8217; bruk av antibiotika med mindre det er absolutt nødvendig. Pass på at du har en åpen og ærlig samtale med legen din. Overdreven bruk kan øke risikoen for c. diff.

Behandle. diff under graviditeten

Hvis du utvikler C. diff under graviditet eller postpartum periode, vil behandlingsalternativer avhenge av alvorlighetsgraden av tilstanden din. Men behandlingen vil trolig inkludere rehydrering, erstatning av elektrolytter og antibiotika.

For tiden har leger ikke tilstrekkelig bevis for å anbefale probiotika, heller ikke som behandling for c. diff eller som et forebyggende tiltak. Men videre forskning pågår og disse anbefalingene kan endres i fremtiden.

Del på Pinterest

Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn, og er forfatteren av boken & # 8220;Små blå linjer. & # 8220;