Graviditet Apple Cider eddik: sikkerhet, fordeler og bruksområder

Cos’det er eple eddik?

L’Apple eddik (ACV) er en veldig populær mat mat, krydder og et naturlig middel.

Denne spesielle eddik er oppnådd fra gjærede epler. Noen typer kan inneholde fordelaktige bakterier hvis de ikke er pasteurisert og med «moren», mens andre er pasteurisert.

L’Ikke-pasteurisert ACV, fordi rik på probiotiske bakterier, har mange helseindikasjoner. Noen av disse kan påvirke gravide kvinner.

Imidlertid kan forbruk av bakterier være en årsak til bekymring for noen gravide kvinner. Denne artikkelen utforsker disse bekymringene, samt sikkerhet og fordelene med ACV under graviditet.

L’ACV er trygt for graviditet?

Det er ingen søk som viser at 8217; ACV spesifikt er trygt eller farlig for graviditet.

Snakker generelt, foreslå myndigheter og forskning at gravide kvinner burde være forsiktige når de forbruker visse ikke-pasteuriserte produkter. Disse kan være vertskap for bakterier som Listeria, Salmonella, Toxoplasma og andre.

Siden immunforsvaret er litt kompromittert under graviditeten, kan gravide være mer utsatt for sykdommer i matoppgave. Noen av disse sykdommene kan være dødelig.

Fosteret har også større risiko for abort, natimortalitet og andre komplikasjoner fra disse samme patogener.

D’Andre deler inneholder alle typer epleeddik eddiksyre. L’eddiksyre er kjent for å være antimikrobiell, favorisere veksten bare av noen fordelaktige bakterier i forhold til andre.

Studier viser L’eddiksyre kan drepe salmonella bakterier. Kan også Drepe Listeria og e. coli i tillegg til Campylobacter.

Ifølge denne undersøkelsen kan noen skadelige patogene agenter som utvikles, ikke være farlig i # 8217; Apple eddik som i andre ikke-pasteuriserte matvarer. Imidlertid er juryen ute på sikkerheten til ACV til mer endelige og spesifikke undersøkelser vil bli utført.

Gravide kvinner bør bare bruke ikke-pasteurisert epleeddik med stor forsiktighet og fremme kunnskap om risiko. Snakk med legen din før du bruker ikke-pasteuriserte vinegarer under graviditeten.

Gravide kvinner kan bruke pasteurisert eplecider eddik trygt og uten bekymringer. Men noen av helsemessige fordelene du leter etter, spesielt probiotiske fordeler erklært av ACV. Vær imidlertid oppmerksom på at mer sikre probiotiske kosttilskudd er tilgjengelige, som ikke involverer disse potensielle risikoene.

L’ACV hjelper noen symptomer på graviditet?

Selv om Sikkerhet for Apple Cider eddik ikke er prøvd, bruker mange gravide kvinner det som et middel for mange ting. Ingen skade eller andre komplikasjoner er ennå ikke rapportert eller knyttet til bruken under graviditet, pasteurisert eller unpasteurized.

L’ACV kan spesielt hjelpe noen symptomer eller aspekter av graviditet. Husk at den pasteuriserte epleeddiken regnes som den sikreste å bruke.

L’Apple eddik kan hjelpe med morgen kvalme

Noen mennesker anbefaler dette hjemmet remedien for morgen kvalme.

Det er kjent at syrer i # 8217; ACV kan hjelpe noen andre gastrointestinale sykdommer. Som sådan kan det hjelpe noen kvinner med kvalme forårsaket av graviditet.

Det er imidlertid ingen studier for å støtte denne bruken. Ta også for mye eddik av epler kan forårsake eller forverre kvalme.

L’Pasteurisert og ikke-pasteurisert eddik kan være nyttig for dette symptomet, fordi det har mer å gjøre med syren av eddik som med sine bakterier.

Å bruke: Bland fra 1 til 2 ss ACV i et glass D’høyt vann. Drikk opp til to ganger om dagen.

L’Apple eddik kan hjelpe med magebrennende

Selv om det ikke er klart om 8217; ACV ADVENDE modne kvalme, kan hjelpe med mageforbrenning. Gravide kvinner advarer noen ganger i magen i løpet av andre kvartal.

En studie av 2016 Først at ACV kan hjelpe folk med mageforbrenning som ikke reagerer godt på benk-top-antacida. Den ikke-pasteuriserte typen er spesifikt testet.

Å bruke: Bland fra 1 til 2 ss ACV i et glass D’høyt vann. Drikk opp til to ganger om dagen.

L’Apple eddik kan forbedre fordøyelsen og metabolismen

En annen interessant studie i 2016 viste at epleeddik kunne endre fordøyelsesenzymer. Studien var på dyr.

Spesielt syntes det å forbedre måten kroppen fordøyet fett og sukker på. Disse effektene kan være gode, spesielt for type 2 diabetes, men har ikke blitt utført på & # 8217;. Dette øker spørsmålet om ACV kan bidra til å redusere risikoen for svangerskapsdiabetes.

Det var ikke klart om den ikke-pasteuriserte eller pasteuriserte ACV ble brukt i studien.

Å bruke: bland fra 1 til 2 ss epler eddik i et glass D’høyt vann. Drikk opp til to ganger om dagen.

L’Apple eddik kan hjelpe eller forhindre urinveisinfeksjoner og gjær

ACV Det kan ofte anbefales For å hjelpe deg med å klargjøre urinveisinfeksjoner (UTI). Det samme ble sagt på gjærinfeksjoner.

Begge disse kan være en tilstand som gravide ofte opplever. Det er imidlertid ingen studier som viser at dette fungerer spesielt med eplene eddik. Oppdag påvist måter å behandle en UTI under graviditet.

En studie ut av 2011 Han viste at riseddik har bidratt til å klargjøre en bakteriell infeksjon på 8217, selv om det kanskje ikke er det samme av Epler Cider eddik.

Pasteurisert eller ikke-pasteurisert ACV kan brukes, siden den mest tydelige testen for enhver eddik som hjelper med urinveisinfeksjoner, var med en pasteurisert riseddik.

Å bruke: bland fra 1 til 2 ss epler eddik i et glass D’høyt vann. Drikk opp til to ganger om dagen.

L’Apple eddik kan hjelpe med akne

På grunn av hormonelle endringer, kan noen gravide lider av akne.

Noen studier antyder at eddiksyrer, som er i høye mengder i # 8217; ACV kan bidra til å bekjempe aknebekjempelse. Imidlertid var disse bare effektive hvis de brukes i kombinasjon med noen leseterapier.

L’pasteurisert eller ikke-pasteurisert epleeddik kan brukes som en aktuell behandlingsmetode. Dette representerer mindre en trussel om sykdommer av mat opprinnelse.

Selv om ingen studie fortsatt er sterk nok til å støtte ACV for akne, rapporterer noen gravide kvinner fortsatt fordelaktige resultater. Det er også trygt og billig å bruke. Legg merke til at det er andre naturlige rettsmidler for graviditetens akne du kan prøve.

Å bruke: Bland en del av ACV med tre deler vann. Påfør litt på huden og akne trendområder med en bomullspute.

Bunnlinjen

Noen mennesker kan anbefale eller bruke epleeddik som et hjemmemedisin for mange ting under graviditet.

Mange av disse bruksområdene støttes ikke av mange vitenskapelige bevis. Noen viser mer støtte og effektivitet fra forskning for visse symptomer og forhold i forhold til andre.

Så vidt vi vet, er det ingen nåværende rapporter om skader som følge av [8217; bruk av ACV av noe slag under graviditeten. Imidlertid vil gravide kanskje ønske å snakke først med sine leger Dell’bruk av cider-vinegars av upasteuriserte epler.

For maksimal sikkerhet, unngå å bruke vinegars med «moren» under graviditeten. L’bruk av pasteuriserte vinegarer kan fortsatt gi noen nyttige helsemessige fordeler under graviditet.