Grave Miastenia: Årsaker, symptomer og diagnose

Miastenia seriøst

Mientenia grav (mg) er en nevromuskulær sykdom som forårsaker svakhet i skjelettmuskler, som er musklene som kroppen bruker for bevegelse. Oppstår når kommunikasjon mellom nerveceller og muskler er kompromittert. Denne nedskrivningen forhindrer viktige muskelkontraksjoner som hindrer oss med følgelig muskel svakhet.

Sekund Mientenia Gravis Foundation of America, Mg er den vanligste primære lidelsen av nevromuskulær overføring. Det er en relativt sjelden tilstand som påvirker mellom 14 og 20 personer ut av 100.000 i USA.

Hva er symptomene på Miastenia seriøs?

Det viktigste symptomet på mg er svakheten i frivillig skjelettmuskler, som er muskler under din kontroll. L’Manglende muskler til kontrakt oppstår normalt fordi de ikke kan reagere på nervøse impulser. Uten en korrekt overføring av pulsen er kommunikasjon mellom nerve og muskel blokkert og svakhet er svakhet.

Svakheten forbundet med mg generelt forverres med flere aktiviteter og forbedrer seg med hvile. Mg symptomer kan omfatte:

 • Vanskeligheter med å snakke
 • Problemer med å klatre trapper eller løfteobjekter
 • Ansikts lammelse
 • Vanskelighetsgrad å puste på grunn av muskel svakhet
 • Vanskelighetsgrad å svelge eller tygge
 • utmattelse
 • hes stemme
 • Senking av øyelokkene
 • Dobbeltsyn

Ikke alle vil ha alle symptomene og graden av muskel svakhet kan endre dag for dag. Alvorlighetsgraden av symptomer øker generelt over tid hvis ikke behandlet.

Hva er årsakene til Miastenia seriøs?

Mg er en nevromuskulær sykdom som vanligvis skyldes et autoimmun problem. Autoimmune sykdommer oppstår når immunforsvaret feilaktig angriper sunt vev. I denne tilstanden, antistoffer, som er protein som normalt angriper utenlandske og skadelige stoffer i kroppen, angriper neuromuskulær veikryss. Skaden på den nevromuskulære membranen reduserer effekten av acetylkolin neurotransmitterstoffet, som er et avgjørende stoff for kommunikasjon mellom nerveceller og muskler. Dette oversetter til muskel svakhet.

Den eksakte årsaken til denne autoimmune-reaksjonen er ikke klar for forskere. I følge Muskeldystrofiforening, En teori er at noen virale eller bakterielle proteiner kan indusere kroppen for å angripe acetylkolinen.

Ifølge National Institutes of Health, skjer Mg generelt hos mennesker over 40 år. Kvinner er mer sannsynlig å bli diagnostisert som unge voksne, mens menn er mer sannsynlig å bli diagnostisert på 60 eller mer.

Hvordan Miastenia seriøs er diagnostisert?

Legen vil utføre en fullstendig fysisk undersøkelse og vil samle en detaljert tidslinje av symptomer. De vil også gjøre en nevrologisk undersøkelse. Dette kan bestå av:

 • Kontrollerer refleksene dine
 • Leter etter muskel svakhet
 • Kontrollerer muskeltonen
 • Sikre at øynene dine beveger seg riktig
 • Test sensasjoner i forskjellige områder av kroppen
 • Test motorfunksjonene, hvordan du berører nesen med en finger

Andre tester som kan hjelpe legen din diagnostisere tilstanden inkluderer:

 • Repetitiv nerve stimuleringstest
 • Blodanalyse for antistoffene forbundet med mg
 • Test Dell’Edrophonium (TenSilon): Et stoff som heter Tensilon (eller en placebo) administreres intravenøst, og du blir bedt om å utføre muskelbevegelser under legenes observasjon
 • Thorax-avbildning ved hjelp av TC- eller RM-skanninger for å utelukke en svulst

Behandlingsalternativer for Miastenia Grave

Det er ingen kur for mg. L’Behandlingsmål er å administrere symptomer og kontrollere immunsystemet aktivitet.

Dressing

Kortikosteroider og immunosuppressorer kan brukes til å undertrykke immunforsvaret. Disse stoffene bidrar til å minimere unormal immunrespons som oppstår i mg.

Videre kan colinesterasehemmere, slik som pyridostigmin (Mestinon), brukes til å øke kommunikasjonen mellom nerver og muskler.

Fjerning av timianskjertelen

Fjernelsen av timiankjertelen, som er en del av immunsystemet, kan være hensiktsmessig for mange pasienter med mg. Når du har fjernet timianen, viser pasientene vanligvis mindre muskel svakhet.

Sekund Mientenia Gravis Foundation of America, Mellom 10 og 15 prosent av mennesker med Mg vil ha en tumor Al Timo. Tumorer, selv godartede, blir alltid fjernet fordi de kan bli kreft.

Plasmautveksling

Plasmafereesis er også kjent som plasmapheresis. Denne prosessen fjerner ondsinnede antistoffer fra blod, noe som kan føre til forbedring i muskelstyrken.

Plasmafereesis er en kortsiktig behandling. Kroppen fortsetter å produsere ondsinnede antistoffer og svakhet kan komme seg tilbake. Utvekslingen av plasma er nyttig før & i løpet av perioder med ekstrem svakhet i mg.

Intravenøs immunoglobulin

L’intravenøs immunoglobulin (IVIG) er et blodprodukt som kommer fra givere. Det brukes til å behandle autoimmun mg. Selv om det ikke er helt kjent som Ivig Works, påvirker etableringen og funksjonen til antistoffer.

Endringer i livsstilen

Det er noen ting du kan gjøre hjemme for å lindre symptomene på mg:

 • Nok hvile for å minimere muskel svakhet.
 • Hvis du er irritert av dobbeltsynet, snakk med legen din hvis du skal ha en bandasje på # 8217;.
 • Unngå stress og # 8217; varmeeksponering, siden begge kan forverre symptomene.

Disse behandlingene kan ikke kurere mg. Men du vil generelt se forbedringer i symptomene dine. Noen individer kan gå til remisjon, hvor behandlingen ikke er nødvendig.

Informer legen din om eventuelle stoffer eller kosttilskudd du tar. Noen stoffer kan gjøre symptomene på mg verre. Før du tar noe nytt stoff, kontakt legen din for å sikre at det er trygt.

Komplikasjoner av Miastenia Grave

En av de farligste potensielle komplikasjonene i Mg er den myastheniske krisen. Den består av en farlig muskel svakhet for livet som kan inkludere respiratoriske problemer. Snakk med legen din i risikoen din. Hvis du begynner å ha problemer med å puste eller svelge, ring 911 eller umiddelbart gå til det lokale beredskapsrommet.

Personer med MG har større risiko for å utvikle andre autoimmune sykdommer som lupus og # 8217; reumatoid artritt.

Langsiktig prospekter

Langsiktig prospekter for MG er avhengig av mange faktorer. Noen mennesker vil bare ha små symptomer. Andre kan til slutt bli begrenset på en rullestol. Snakk med legen din om hva du kan gjøre for å minimere alvorlighetsgraden av mg. En rettidig og tilstrekkelig behandling kan begrense sykdomsprogresjonen i mange mennesker.