Grapefruktfrø ekstrakt for Candida: Works?

Beskrivelse

L’Grapefruktfrø ekstrakt er oppnådd fra massen, frø og grapefruktmembraner. Har lenge vært brukt som et alternativ og ikke prøvd rette for en rekke helsemessige forhold, inkludert Candida-infeksjoner.

Ekstraktet er oftere som et flytende konsentrat, selv om det også er noen former for kapsler eller tabletter.

Mens du søker å vise effektiviteten er begrenset, er det noen ufullstendige vitenskapelige og anekdotiske bevis som tyder på at dette ekstraktet kan bidra til å behandle forskjellige typer Candida-infeksjoner. Dette kan skyldes din Antifungal og antimikrobielle egenskaper. EN 2015 Gjennomgang Han listet L’grapefruktfrø ekstrakt som en av plantene med anti-spiller aktivitet.

Det er mulig at grapefruktfrøekstraktet kan være mer effektivt i behandlingen av noen typer candida-infeksjoner sammenlignet med andre.

Grapefruktfrø ekstrakt for dalen bunn

Dalen er en infeksjon på 8217; som oppstår i og rundt munnen. De antimikrobielle og antimikrobielle egenskapene til grapefruktfrøene kan være i stand til å stoppe veksten av gjær og faktisk redusere infeksjonen. For øyeblikket er det ingen undersøkelse som viser om grapefruktfrøekstraktet er effektivt eller ikke i den spesifikke håndtaket.

For å håndtere dalen med grapefruktfrøekstraktet, bruk det på en bomullsfunkt eller en bomullspute. Hvis du har sensitiv hud, kan du først blande abstraktet med kokosnøttoljen, som har sine antifungale egenskaper. Så bruk det direkte på det berørte området. Permisjon. Du kan gjøre det to ganger om dagen. Pass på at ekstraktet inneholder sitrogen som en aktiv ingrediens.

Grapefruktfrø ekstrakt for en GEAD-infeksjon på 8217

For tiden viser ingen studie den potensielle effektiviteten til grapefruktfrøene for vaginale infeksjoner fra gjær.

Som en alternativ behandling ville den første forsvarslinjen trolig være å ta det muntlige veien ekstraktet. Du kan ta 3 kapsler (eller 10 til 20 dråper væske) om dagen.

Ikke forveksle grapefrukt essensielle oljer med grapefruktfrø ekstrakt. Essensielle oljer bør ikke tas oralt.

Grapefruktfrø ekstrakt til fots d’atlet

Fot d’atleten er en Aktuell candida infeksjon som påvirker våte føtter områder. Av denne grunn kan topisk administrering av’grapefruktfrø ekstrakt kan være effektiv.

Påfør L’fullkraft grapefruktfrø ekstrakt på det berørte området opp til tre ganger om dagen. Pass på at du holder L’tørt og rent område. Sokker endres regelmessig. Du kan legge til et fotbad Alle’eddik som annen naturlig behandling.

Grapefruktfrø ekstrakt for nagelsvamp

Det er noen tester som 8217; grapefruktfrø ekstrakt kan hjelpe med hud candidiasis. Et gammelt studio på’atopisk eksem & # 8211; som er knyttet til Candida & # 8211; Han fant at paramycycin (som inneholder grapefruktfrøekstraktet) er effektivt mot flere gjærstammer. Dette inkluderte Candidiasis. Det var imidlertid ingen videre forskning, og denne studien dateres tilbake til 1990.

L’Ta orale kosttilskudd kan bidra til å behandle utbredt hudkandidier, selv om den aktuelle anvendelsen av grapefruktfrøekstraktet også kan fungere godt. Ta opptil tre kapsler eller fra 10 til 20 dråper væskekonsentrat en dag. Du kan også bruke ekstrakten direkte på det berørte området, ved hjelp av kokosnøttolje hvis du har sensitiv hud.

Andre typer hudinfeksjoner

Den ærlige gjæren er en sopp, ikke en bakterie. Det beste forsvaret av # 8217; grapefruktfrø ekstrakt mot candidiasis er dens antifungale egenskaper.

Når det er sagt, har ekstraktet sterke antimikrobielle egenskaper og også mulige antibakterielle egenskaper. Disse kan hjelpe med andre forhold, for eksempel aktuelle kutane bakterielle infeksjoner.

En studie Oppdaget at grapefruktfrøekstraktet kan ha en’sammenlignbar effektivitet i behandlingen av flere typer bakterielle stammer i forhold til vanlige foreskrevne aktuelle antibiotika. Dette var en foreløpig studie, så videre forskning er nødvendig.

En annen studie Det har oppdaget at 5 grapefruktfrøekstrakter ut av 6 har vellykket hemmet vekst mot flere bakterielle stammer. Denne studien oppdaget imidlertid også at disse fordelene kunne stamme fra konserveringsmidler tilstede i de forskjellige ekstraktene som brukes.

Grapefruktfrøet har blitt studert som en Måte å redusere urinveisinfeksjoner for katetre, Viser sin sterke antibakterielle rolle.

Hvis du tror at du har en bakteriell infeksjon, snakker straks med legen din. Selv om de kan godkjenne alternative behandlinger som L’grapefruktfrø ekstrakt, husk at bakterier raskt kan spre seg gjennom hele kroppen.

Hvis legen din foreskriver deg antibiotika, ta det komplette regimet akkurat som foreskrevet.

Snakk med legen din

Generelt, L’grapefruktfrø ekstrakt anses å være trygt for de fleste, både kort og lang sikt. Selv om det er kjent at grapefruktjuice samhandler med mange stoffer, er det generelt ikke trodd at dette er tilfelle av’ekstrakt. Men du bør fortsatt diskutere det med legen din.

Selv om det er anekdotiske bevis på at 8217; grapefruktfrøekstrakt kan være nyttig i behandlingen av candidiasis, er det ikke uten risiko.

Grapefruktfrøekstrakter er relativt uregulert av mat- og legemiddeladministrasjon, akkurat som de fleste andre ekstrakter og ingredienser som brukes i alternative rettsmidler. Dette betyr at de kanskje ikke er rene, eller som kan inneholde skadelige tilsetningsstoffer som ikke er avslørt etter en tung behandling.

en Studio fant også at mange grapefruktfrøekstrakter som var kommersielt tilgjengelige inneholdt farlige ingredienser som triclosan og kloridbenzetonium.

Denne studien styrker en Tidligere studie som fant lignende mengder av de samme syntetiske ingrediensene. Begge studiene indikerer at syntetiske tilsetningsstoffer kan gi antimikrobiell virkning, ikke L’naturlig grapefruktfrø ekstrakt.

Hvis du ikke er sikker på hvilke behandlingsalternativer forfølger, snakk med legen din. I stedet kan de anbefale kokosnøttolje eller fortynnet meleucaolje som alternative rettsmidler. De kan også velge teller eller reseptbelagte legemidler.

Legen din kan hjelpe deg med å velge den sikreste og mest effektive behandlingsplanen for deg.