Graf av huden (varm, kald, nøytral, rosa, gul og mer

Fordi din subdue er viktig?

Når det gjelder å finne en ny leppestift eller fundament, er fargen vanligvis det vi tiltrekker oss først. Det er normalt å elske en farge på skjønnhetsskranken for å finne ut at det ikke virker akkurat når du prøver det hjemme.

Mye av dette har å gjøre med den dårlige av huden din. Dette refererer til naturlige farger under overflaten av huden din. Å forstå den dårlige av huden din er nøkkelen til å finne det rette fundamentet og velge de beste fargepaletter for din skygge.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du identifiserer din unike subdue og bruk denne informasjonen for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Hva er de forskjellige nyansene?

Det er tre tradisjonelle nyanser: varmt, kaldt og nøytralt. Hot toner spenner fra gul fiske og gylden. Noen mennesker med varme nyanser har også gulaktig hud. Kald nyanser inkluderer rosa og blåaktige nyanser.

Hvis du har en nøytral nedsatt, betyr det at dine Vitons er alle «8217; ekskluder samme farge som din ekte hudtone.

Det er viktig å merke seg at din subdue ikke er det samme som din naturlige tone eller farge på din nakne hud før du bruker fundamentet eller noe annet triks. Selv den lettere huden kan ha varme nyanser og mørkere hud kan ha kalde nyanser.

Det er derfor å kombinere produktet til hudfargen, kan bli problematisk når du velger trikset: Det blander vanligvis ikke med naturlige nyanser som ligger like under overflaten av huden.

Hvordan kan jeg vite hva de er?

Bestemmelsen av den dårlige av huden din kan utføres komfortabelt fra ditt hjem. Du kan gjøre denne bestemmelsen ved å bruke noen av testene vi beskriver nedenfor.

Men hvis du fortsatt er blokkert, besøk din skjønnhetspleie eller konsulter en skjønnhetsekspert på en skjønnhetsbenk som Ulta eller Clinique. Kan hjelpe deg med å identifisere din subdue og kan til og med kunne prøve forskjellige produktsygger til du finner din ideelle korrespondanse.

1. Sjekk blodårene dine

Hvis du kan se blodårene dine, kan du kanskje bruke fargen sin for å identifisere din subdue. For eksempel, hvis venene ser grønne, kan du ha varme nyanser. Folk med blå eller fiolett vener har vanligvis kaldere nyanser. Hvis du har nøytrale nyanser, kan vener virke fargeløse eller matche fargen på huden din.

2. Vurder dine smykker

Mange mennesker er mer tiltrukket av sølv eller gull smykker på grunn av måten de virker for dem på huden deres. Hvis du liker måten som det tradisjonelle gule gullet dukker opp på huden din, er det mer sannsynlig å ha varme eller oliven nyanser. Sølv, platina og rose gull har en tendens til å se mer smigrende på kaldere nyanser. Hvis du har en tendens til å ha en Bell’Jeg ser ut som sølv og i gull og baserer ditt valg mer på klærne dine enn på fargen på huden din, så kan du ha nøytrale nyanser.

3. Kaster noe nøytral

Selv nøytrale fargeklær kan indikere underkortet ditt. Den virkelige hvite har en tendens til å favorisere de kaldere linjene, mens de varme stemmerne ser bedre ut i skittent hvitt. Varme nyanser har også en tendens til å fullføre brune nyanser, mens kaldere nyanser ser bedre ut i svart. Som juveler, hvis du har nøytrale nyanser, kan du bære alle farger uten noen effekt på ditt generelle utseende.

4. Tenk på fargen på øynene og håret

Selv om du kan leke med forskjellige farger av hårfarger og øyenskygger, kan din naturlige farge på øyne og hår gi litt informasjon om nyanser. Platinum-fargede fargestoffer og aske har en tendens til å fullføre de kaldeste nyansene, mens Mahogany og Golden Dyes ser bedre ut hvis du har heteste nyanser. Dette er alle viktige opplysninger hvis du bestemmer deg for en ny hårfarge.

5. Vurder hvordan solen påvirker huden din

Uansett hva din subdue er, er det viktig å bruke solkrem. Men for å vite hvordan huden din reagerer på på solen, kan du hjelpe deg med å bestemme din underverden også. Hvis du har en kald underdue, er det sannsynlig at du blinker enkelt og kanskje bruker solbeskyttelse oftere. Hvis du tan, men det ser ut til at du aldri brenner deg, kan du ha varme nyanser.

6. Søk etter CinereO eller Grey Tones

Hvis huden din ser mer aske eller grå, kan du ha en naturlig oliventon. Dette er ikke like vanlig som varmt, kaldt eller nøytralt, men det er i stedet en kombinasjon av nyanser. Olivasta hud har naturlige og varme nyanser sammen med grønt, en subtone anses unike bare for olivenhud. Hvis du har oliven hud, kan det hende du finner ut at noen farger i alle tre nyanser passer til huden din.

Fotogalleri: Kjendiser og nyanser

Hvis du trenger en palett med farger eller mote inspirasjon, se på kjendiser og andre offentlige figurer med lignende nyanser! Galleriet nedenfor fremhever en blanding av kalde, varme, nøytrale og olivne nyanser på forskjellige hudskygger.

Hva det betyr for grunnlaget ditt

Når du kjenner dine underpunter, kan du gå til valget av det rette fundamentet for huden din. Men gitt antall linjer og typer grunnlag, kan noen forsøk og feil fortsatt være nødvendig. Hvert grunnlagsmerke vil være litt annerledes, så din ideelle tone kan variere på forskjellige linjer.

Hvis alternativet er tilgjengelig, gå til din lokale skjønnhetsbutikk og se om en samarbeidspartner kan hjelpe deg med å prøve forskjellige nyanser. Hvis du allerede har en korrespondanse i et merke, kan de være i stand til å gi råd til eller identifisere den beste kampen i en annen produktlinje på en annen produktlinje.

Kald underdue

Et fundament fra den kalde undertakelsen vil virke litt rosa i flasken. Unngå de gullige basene, siden de pleier å få kald hud, se mer gulaktig.

Varmt underlagt

Hot stemmer pleier å se bedre ut med et litt gult fundament.

Nøytral SUBDED

Folk med nøytrale nyanser har en bedre utseende i grunnlaget som ikke er overdreven gule eller rosa. I stedet ser du etter en kombinasjon av begge: et fiskefond kan fungere godt for nøytrale toner.

Olivastro undertone

Hvis du har en oliven underdone, er det vanligvis en feil å velge et varmt fundament (gul). I stedet ser du en med en lys gylden farge.

Hva det betyr for din generelle fargepalett

Del på Pinterest

Et fundament tilbyr en «8217, utmerket base for alle morsomme farger som du vil søke på huden din senere. Som en generell regel skal dine mest tydelige farger vises i form av klær, leppestift og øyeskygge. Det er bedre å holde blondene og bronsene mer & # 8220; nøytral & # 8221;. Det er andre hensyn basert på din subdue.

Kald underdue

Hvis du har en kald underdue, velg rose og grønt, så vel som lilla og røde som har rosa toner. For eksempel, velg Raspberry Red On Fire Tone.

Varmt underlagt

Hvis du har en varm subdue, vil fargepaletten være det motsatte av dine kule subtone venner. Toner av gul, Dell’gull og fiske er veldig bra på huden din.

Nøytral SUBDED

Hvordan du kan forvente, kan nøytrale vutinene trekke nøytrale farger godt ut. De er også fine med kalde og varme fargepaletter.

Olivastro undertone

En oliven undertone er veldig bra i jordens farger, så vel som gull og grønt. Vær oppmerksom på varme fargepaletter, da de kan få huden til å se for gul.

Bunnlinjen

Dine nyanser kan gi litt informasjon om hva som ser bedre ut mot din naturlige hudfarge. Imidlertid er dine personlige preferanser viktigere enn hva noen fargemappe antyder. Hvis du føler deg glad og sunn med en farge som vurderes utenfor paletten, bryter du reglene og gjør det! På slutten av dagen, bør du ha på seg alt du hjelper deg med å føle deg bedre enn deg selv.