Gotu Kola: Ta vare på åreknuter?

Populære rettsmidler og åreknuter

Noen av oss ville gjøre noe for å kvitte seg med åreknuter, men de er notorisk vanskelige å eliminere.

Mange vendte seg til populære rettsmidler for å behandle åreknuter. En av de mest populære rettsmidler er Centella Asian, som sies å øke blodstrømmen og redusere hevelse. Noen samtidige studier har bekreftet at Centella Asiatica har helsepersonell.

Mer informasjon er nødvendig for å avgjøre hvor nyttig den «8217 er. Når det er sagt, er små mengder centella asiatisk ufarlig for de fleste og kan gjøre deg god. Moms i graviditet og laktating bør spørre sine leger å bruke det asiatiske senteret. Selv L’antagelse av centella asiatisk anbefales ikke for folk som har leverproblemer.

Cos’er Centella Asian?

Det offisielle navnet er Centella Asiatica, selv om det er kjent med mange andre navn, inkludert Centella Asian, Centella Asian og Tiger Grass. Er medlem av persillefamilien og vokser i India, Sørøst-Asia og Afrika. Han bor på kanten av speil D’rolig vann, spre hans venøse stilker. Bladene og stengene er den delen av planten vi spiser eller bruker som medisin. Det har ingen smak, ikke annerledes enn persille du bruker til å garnere en tallerken.

Centella Asiatisk ble brukt som medisin i den ayurvediske indiske tradisjonen, så vel som i afrikansk og kinesisk medisin. Brukes også til å behandle forskjellige forhold som syfilis, astma og psoriasis. Du kan også bruke den i maten på samme måte som du vil bruke persille eller cressjon.

Hva forårsaker åreknuter?

Kjenn åreknutene når du ser dem: lilla, utstikkende kamper og fremspring på bena. Åreknuter oppstår når venene mister sin ungdommelige elastisitet. De forverres av presset som utøver på venene av bena og føttene når du står eller sitter veldig mye. L’Trening og vanlig bevegelse er avgjørende for helsen til venene. Graviditet kan også øke sannsynligheten for åreknuter.

Mange kvinner vil ha åreknuter. Noen godtar dem mens andre ikke ser tiden for å kvitte seg med det. Du bør vurdere å diskutere dine åreknuter med legen din hvis du ikke allerede gjør det. Jeg er ikke bare et estetisk problem. De kan tyde på at du har en farligere tilstand, som en dårlig blodstrøm.

Centella Asian hjelper virkelig med åreknuter?

Gotu Kola inneholder en kjemikalie kalt TRITERPENIC-brøkdel av Centella Asian (TTFCA). TTFCA er spesielt gunstig for åreknuter fordi det stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Disse bindevevene er nødvendig for å styrke den indre fôr og vegene på venene.

Å ha sterkere vener betyr å ha færre åreknuter. Kollagen og # 8217; elastin er også elementer av en sunn hud som vi mister med l’alder. Disse fakta kan gi en ekstra grunn til å tro at det asiatiske senteret kan hjelpe huden din til å virke sunnere. Imidlertid er effekten av det asiatiske senteret for behandling av åreknuter ennå ikke blitt etablert av vitenskapen.

Gotu Kola kan også hjelpe med venøs insuffisiens ved å redusere hevelse og forbedre blodstrømmen. L’Venous insuffisiens er en medisinsk tilstand der blod har problemer med å strømme riktig. Det kan skyldes åreknuter og kan også bidra til antiiestetikken til disse årene.

Hva er bunnlinjen?

Centella Asian er tilgjengelig i mange forskjellige former. Den kan brukes som te i form av tørkede urter, eller det kan bli funnet som en § 8217; forbedret gress som leveres i kapsler. Det er også fargestoffer av Centella Asian, både alkoholist og alkoholfri.

Uansett hvilken form av Centella Asiatica og kjøp, sørg for å lese L’etikett for forberedelse og doseringsinstruksjoner.

Pass på at du snakker med legen din før du prøver Centella Asiatisk som en behandling for åreknuter. Det kan bidra til å forbedre åreknuter, men det er ikke sannsynlig at bandiscus er helt.