Glyserin for hudbleking: fungerer og er trygt?

At du har et ønske, akne arr eller andre mørke flekker på huden, kan du prøve måter å fade misfarging på.

Noen bruker blekingsprodukter til huden eller har prosedyrer for å hvite huden og ensartede ubalanser av pigmentering. Imidlertid kan disse kosmetiske prosedyrene være dyre og ikke C’Det er ingen garanti for at du får de ønskede resultatene.

Hudbleking kan også irritere huden, forårsaker rødhet, brennende og kløe.

De av dere som foretrekker en naturlig belysning for huden, kan ha hørt at Glycerin er et trygt og effektivt alternativ. Men det er sant?

Glycerin er flott å hjelpe huden med å holde fuktighet. Og til du er allergisk mot det, er det trygt å bruke. Imidlertid vet juryen ikke om det kan bidra til å rydde huden.

I denne artikkelen vil vi undersøke hva glyserinen kan gjøre for huden din og hvordan du bruker den.

COS’er glycerin?

Hvis du kjøper hudpleieprodukter, inkludert lotioner, kremer og såpe, vet du sannsynligvis glycerin. Det er en vanlig ingrediens i mange skjønnhetsprodukter og hudpleie, hovedsakelig for sin evne til å glatte og fukte huden.

Selv om mange produkter inneholder glyserin, foretrekker noen mennesker å bruke glycerin i sin rene form.

Rent Glyserin er en fargeløs og luktfri væske med dyr eller vegetabilsk fett, selv om noen kosmetiske selskaper bruker syntetisk glyserin.

Hvordan kan glyserin nytte av huden din?

Glycerin er utmerket for huden fordi den virker som en fuktighetsmiddel, som er et stoff som gjør det mulig for huden å holde tilbake fuktigheten. Det kan øke huden hydrering, lindre tørrhet og oppdatere overflaten av huden.

Det er også en mykgjørende, noe som betyr at det kan myke huden. Dette er flott hvis eksem eller psoriasis vil gi oss grove eller tørkede flekker.

Glycerin har også antimikrobielle egenskaper, noe som betyr at det kan beskytte huden mot skadelige mikroorganismer.

Mange tilhenger tror at det også kan reparere huden og akselerere helbredelsesprosessen av sår.

Glycerin kan bleke huden?

Glycerin er best kjent for sin evne til å fukte og beskytte huden. Selv om det ikke er kjent som hudbleking, sier noen mennesker at glycerin inneholder hudbleking egenskaper.

Men C’Det er liten eller ingen forskning for å støtte bruken til dette formålet.

Noen av disse uttalelsene kan skyldes sine eksfolierende egenskaper.

Hvis det brukes lokalt, kan Glyserens yttertøy forbedre hydrering i det ytre laget av huden. Denne døren til en mykere hud på det øvre laget, noe som gjør fylling enklere.

L’Exfoliation er fjerning av døde hudceller. Fjernelsen av disse hudcellene kan bidra til å belyse en hudfarge og forbedre utseendet på mørke flekker, senile arr og flekker.

Hvordan skal du bruke glycerin?

Mens bruken av glyserin alene kan hydrere og eksfoliere huden, hevder noen tilhengere at kombinasjonen av glyserin med andre ingredienser også kan bleke huden.

Det er imidlertid ingen vitenskapelig bevis for å støtte disse uttalelsene.

L’bruk av glyserin i kombinasjon med andre produkter, som sitron og # 8217; Rosevann kan bidra til å gjenopplive tørr hud og slå av eller myke huden for en «8217; lettere eksfoliering.

Disse ingrediensene fungerer godt sammen fordi Glycerin gir hydrering og fuktighet, mens rosevann virker som astringent. Ikke bare gjør det rent, men fast porene og toner huden.

I mellomtiden, l’sitronsaft surhet kan forbedre ujevn misfarging og pigmentering.

Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er noen tester til støtte for # 8217; Erklæring om at noen av disse ingrediensene vil endre huden din.

Lag serumet ditt

Prøv å lage serum:

 • Slå sammen 5 dråper rent glyserin med 1 sitronsaft og 20 ml (ml) rosevann.
 • Hell blandingen i en flaske eller en spray.
 • Påfør væsken på ansiktet ditt daglig, bruk fingeren eller en bomullspute, eller bruk som tåke for sunn lysstyrke etter bruk av sminke.
 • Hold serumet i kjøleskapet.
 • Alle som ønsker å bruke rent glyserin på egen hud, bør vurdere bruken av ren vegetabilsk glyserin. Mange støttespillere tror dette er et bedre alternativ enn alternativer for dyr eller syntetisk opprinnelse.

  Glycerin er trygt å bruke på huden?

  Glycerin er generelt trygt å bruke på huden, og mange bruker kosmetiske produkter som inneholder denne ingrediensen uten problemer. Imidlertid er de fleste av disse produktene ikke ment å bruke som hudbleking.

  På noen måte du bruker glycerin, C’det er alltid risikoen for irritasjon, spesielt hvis du er allergisk mot den.

  Lag en testpatch før … bruk

  Utfør alltid en testplaster før du bruker kosmetikk som inneholder glyserin for første gang. Påfør en liten mengde på et lite hudområde, vent 24 timer, og kontroller deretter reaksjonen.

  Hvis du er følsom for glycerin, er tegnene på en reaksjon:

  • Rødhet i huden
  • opphovning
  • klø

  Hvis du har en allergisk reaksjon, kan du utvikle hiclies og ømhet.

  Selv om du ikke er følsom for glycerin, kan du være følsom for en annen ingrediens i et produkt for hudpleie.

  Hvis du har tenkt å forberede serumet ved hjelp av oppskriften ovenfor, må du kontrollere om du har A’allergi mot noen av de andre ingrediensene. En allergisk reaksjon kan forårsake hudirritasjon som tørrhet, rødhet, peeling eller peeling.

  L’Sitronbruk på huden kan også øke følsomheten for sollys, og setter deg i fare for solbrenthet. Unngå å bruke sitron i flere dager før noen aktivitet alle «8217; åpen programmert og før du går ut i solen.

  Finn ut mer om’sitronbruk på huden her.

  L & # 8217;

  Glycerin er flott å hjelpe huden med å holde fuktigheten, reparere skaden og beskytte huden mot infeksjoner.

  Men mens Glycerin kan forbedre hudens generelle helse, er det ikke ment å hvite eller lette huden, heller ikke det er bevis for å støtte sin evne til å redusere hyperpigmentering.

  Glycerin inneholder imidlertid eksfolierende egenskaper. Ved å fjerne døde hudceller, kan det være mulig å lette misfargingen forårsaket av akne, arr eller senile flekker.