Glycerin for psoriasis: arbeider?

Beskrivelse

Å leve med psoriasis kan forårsake fysisk og følelsesmessig ubehag. De som har blitt diagnostisert med tilstanden til huden, vet allerede at behandlingen fokuserer på styring av symptomer. Glycerin er et alternativ som viser potensialet til å bidra til å kurere de smertefulle. Fortsett å lese for å finne ut hvordan det fungerer, og hvis det er riktig for deg.

Cos’er psoriasis?

Psoriasis er en autoimmun sykdom som påvirker hudceller. Eksperter er ikke sikker på hva som forårsaker det. Men de tror det kan gjøre immunsystemet arbeid mot kroppen. Hvite blodlegemer kalt T-celler bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner, virus og sykdommer. I mennesker med psoriasis er T-celler for aktive. Celler angriper skadelige stoffer og organismer, men de ser også etter sunne celler.

Normalt krysser hudceller en vekstprosess, som begynner i dybden under det øvre laget av huden. Det tar omtrent en måned før cellene er på overflaten. Dette kalles omsetning. Denne prosessen kan foregå om noen dager hos personer med psoriasis. Forårsaker tett, rød, squamous og pruriginøse akkumuleres flekker. Disse patchene kan være smertefulle og går vanligvis ikke bort uten behandling.

Symptomene på psoriasis kan presentere seg i sykluser. Miljø eller andre faktorer som påvirker alvorlighetsgraden eller årsaken til eksacerbations kalles utløsende faktorer. Folk kan ha en rekke utløsere, men de vanligste er:

  • understreke
  • infeksjoner
  • Ekstreme klimaendringer (s. es., Kaldt) som forårsaker tørr tørrhet
  • røyking sigaretter
  • Alkoholforbruk høyere enn normalt
  • Hudskader, som solforbrenninger, kutt og biter av insekter
  • Noen stoffer, inkludert blodtrykksmedisiner

Det finnes forskjellige typer psoriasis, og alle treffer huden annerledes. Men det er noen symptomer som alle slags har til felles. Disse inkluderer:

  • Røde, tørkede og skumle flekker
  • Sprukket hud som kan bløde
  • Kløe, brennende eller annen smerte

COS’er glycerin?

Glycerin, eller glyserol, er et stoff som brukes i hudkrem, lotioner og såper. Det kan gjøres med alkohol eller vegetabilsk olje. Det antas at glycerin hjelper til med å fange fuktigheten i huden fordi glyserinet tiltrekker vannet.

Dott. Han spurte Kormiili, Dermatologen sertifisert av Rådet og klinisk professor ved UCLA, forklarte at glycerin kan være nyttig for hudforhold som eksem eller psoriasis. & # 8220; kan også hjelpe helbredende sår og tørr og sprukket hud på grunn av kontaktdermatitt og / eller skade.& # 8221;

Hvordan glyserinen tar vare på psoriasis?

Du kan bruke glyserin på huden som en krem, en såpe eller en lotion. Cetaphil er et populært merkevare av produkter som inneholder glycerin.

Glyserin, eller glycerol, hjelper celler til å modne normalt, i motsetning til psoriasis, hvor C’er et hudsignal for å spre seg for mye og forårsake tykke plater og # 8221, sa Dr. Kormiili. «I psoriasis, C’det er et sterkt betennelsessignal som utløser cellen hyperproliferering og opprettelsen av store røde plater. Ethvert produkt kan fukte og redusere huden betennelse og omsetningen kan hjelpe denne tilstanden. & # 8220;

Det fungerer?

Noen utdanning De fant at glyserin er nyttig i hudbehandling ved å gjenopprette fuktighet. Det er imidlertid ikke mange spesifikke kliniske studier for psoriasis. Selv om det er sikkert sikkert, er det alltid bedre å snakke med din hudlege eller lege før du prøver noen behandlingsalternativ.