Glutenfri iskrem: De 11 beste merkene

Ikke c’det er ingenting som kremaktig og søt iskrem smak. Vi har aldri nok! Amerikanere spiser medier nesten 28 pounds av iskrem alle «8217; år, ifølge Institutt for United States Landbruk. Som en bedrift fra 8 milliarder dollar, er iskrem en alvorlig ting.

Men hvis du har det cøliaki eller er de glutenfølsom, Å velge en scoop kan være mye mer komplisert. Mange iskrem inneholder gluten eller arbeides i en felles struktur som gjør at forurenset krysset et problem.

Det anslås at 18 millioner mennesker kan være følsomme for gluten, ifølge Nasjonalt grunnlag for cøliaki. Gluten er et protein tilstede i hveten, i # 8217; bygg og rug. De Mat og Drug Administration (FDA) Han sier at om befolkningen 1 prosent lider av cøliaki. Hos mennesker som lider av cøliaki, advarer Gluten immunsystemet for å jage foringen av # 8217;.

Hva skal du se etter

Sauser og bakevarer, som L’deig for iskrem kjeks, er generelt en glutenfri hyllest. Søk ingredienser som hvetemel og malt sirup d’bygg, som inneholder gluten. Mange merker vil også inkludere et notat i delen av ingrediensene på allergener som gluten eller soya.

Mens iskrem som ikke har noen ingredienser som inneholder gluten oppført på’etiketten er trygt for personer med gluten følsomhet eller for folk som håper å unngå Gluten, C’er fortsatt risikoen for krysskontaminering. Folk som lider av cøliaki, bør unngå dem.

Kryssforurensning er en av de viktigste bekymringene for de 3 millioner menneskene i USA som er rammet av cøliaki. Selv mikroskopiske mengder gluten kan forårsake en reaksjon, ifølge Akademi for ernæring og dietetikk. For celiac folk er det ekstremt viktig at isen er merket som glutenfri eller har en glutenfri sertifisering. All mat merket som & # 8220; Glutenfri & # 8221;, Glutenfri & # 8221; & # 8220; Glutenfri & # 8221; O & # 8220; Glutenfri & # 8221; må inneholde mindre enn 20 deler per million gluten, andre FDA-regler.

Men dette betyr ikke at du må gi opp din favorittbehandling D’America!

11 glutenfrie iskremmerker

Del på Pinterest

1. Breyers

Deres glutenfrie linje inneholder lavt fett, laktosefrie og ekstra sukkeralternativer. Med mer enn 30 smaker å velge mellom, har de et bredt utvalg av glutenfrie iskrem laget med bærekraftig dyrkingsfrukt og vanilje.

2. Cashew

Laget med organiske og rå cashewnøtter, er disse kremete isene fri for soya, meieriprodukter, raffinert sukker, transfett og gluten. De er søtet med sirup d’agave og er fulle av superfood ingredienser som rå og prebiotic cocoa pulver. Men deres pris er en av de høyeste på markedet.

Med bare 150 kalorier per 1/2 kopp del og mindre enn 18 gram sukker, kan du smake på smaker som kirsebær sjokolade virvel eller pistachio uten skyld.

3. Talenter

Mens teknisk iskrem, kan du ikke gå glipp av det sjokkerende kremøsiteten til deres glutenfrie delikatesser. De fleste av deres smaker er merket som glutenfri på’Ernæringsmessig og talentetikett har et strengt allergenprogram som inkluderer FDA-test for å sikre at de er trygge. Fra sin belgiske melk sjokolade iskrem, til deres pop kaffe på deres sorbet alle’rød oransje, du kan ikke gå galt.

4. Drøm

Drøm bærer flere glutenfrie smaker basert på mandelmelk, soya eller ris. Deres produkter er Ikke-OGM-prosjektet verifisert og inkluderer dekadente valg som mandel drøm praline crunch, soy drøm vanilje fudge virvel og ris drøm kakao marmor fudge.

5. Månen og Larry’S Coconut Bliss

Mens du er teknisk trygg med disse glutenfrie søtsaker, C’Det er muligheten for at du kan spise hele pappet på en gang. Alle deres kokoste kremete produkter blir testet ukentlig og mislyktes aldri med å tilfredsstille dem Glutenfri standard på FDA. Deres iskrem er fylt med glutenfrie bakte produkter og sertifiserte økologiske ingredienser USDA av Fair Trade. Ikke gi opp karamellen på ingefær eller klassisk mørk sjokolade.

6. Så deilig

Senk skjeen i disse ikke-maired iskrem basert på mandelmelk, soya, kokosnøtt eller cashew. Alle deres glutenfrie produkter er sertifisert av Glutenfri sertifiseringsorganisasjon, Så du kan spise uten bekymringer. Kontroller etikettene i ingrediensene på pakken for å finne allergenfrie aromaer.

7. Nadamoo!

Sjokolade kirsebær fudge brownie, den snickerdoodle deigen, vanilje cha-cha-chai, oh min! Nadamoo er et familiedrevet selskap som produserer meieriprodukter med kokosnøtt melk. Deres produkter er glutenfri sertifisert, USDA Organic, ikke GMO, Kosher og Fair Trade.

8. Steve’s Ice Cream

Laget med meieriprodukter matet med gress eller melk uten meieriprodukter, Steve’s iskrem inkluderer glutenfrie aromaer som kaldt forberedt kanelkaffe, meksikansk sjokolade sjokolade og pistasjen av honning Millefiori. Selv om de er pakket i resirkulerbare plastpints og fri for BPA, virker det lite sannsynlig å forbli i fryseren i lang tid.

9. Blink frosne desserter

Du har en nødsituasjon på 8217; iskrem? Ikke noe problem, blink frosne desserter sendes direkte til deg. Disse glutenfrie sertifiserte søtsaker er laget med ertproteiner og organisk agave. De første åtte matallergene som gluten, soya og meieri er hengiven, slik at du kan grave uten bekymringer. Gi en bit til deres smak iste melk, karamell candy eple eller peanøttsmør og gelé og # 8217; Selskapet vil donere alle deler for planetorganisasjonen.

10 DF Mavens

Håndlaget i New York, er disse glutenfrie sertifiserte iskrem laget med soya melk, mandel eller kokosnøtt. Men ikke begrense deg til sine pints: de har innbydende iskrembarer. Fra Alphonso Mango til Key Lime Crème, har deres velsmakende pints bare 15 gram sukker og 180 kalorier.

11 Arktisk null

Dì farvel til sukker! Arktisk null produserer lave glykemiske iskrem, lavt fett og laktosefri med myseprotein og fibre for en sunnere behandling. De bruker frukten av munken for å søte sine produkter uten sukker som kjører. All sin smak er glutenfri sertifisert, bortsett fra cookie deig chip chips, brownie blast og snickerdoodle dandy chunky.

Ta bort

Mange glutenfrie iskremalternativer er tilgjengelige. Vær forsiktig med å alltid sjekke lister over ingrediensene og se etter glutenfrie sertifiseringer.

Men husk, bare fordi det er glutenfritt, betyr det ikke at det er bra for deg. Se etter iskrem full av ingredienser du ikke kan uttale seg. Kontroller lave sukkervarianter, fri for trans og lav mettet fett. L’American Heart Association Anbefaler kvinner å spise ikke mer enn 6 ts sukker om dagen og ikke mer enn 9 ts for menn. Mindre enn 30 gram sukker for kvinner og mindre enn 45 gram for menn. Vær forsiktig, siden en enkelt del av iskrem lett kan inkludere din daglige sukkerdose.